Depresie ! Anxietate !
Buna ziua ! Deci eu mai am niște postări pe aici. Au trecut deja 2 luni de când m-am despărțit cu fostul meu, el deja are alta, la el e tot bine, dar mie nu mi-a trecut. Parcă dispare uneori, apoi iar apar acele sentimente. Eu încă tot aștept. Știu că nu am ce aștepta, văd deja e limita. Dar eu zilnic mă gândesc la el și timp de 2 luni îl visezi zilnic. Acum deja am așa o frică zilnică, ca și cum ar fi o presimțire, mă doare inima și stomacul de la asta. Am ajuns la o stare mai gravă. + pot plânge ceasuri de la orice. Ce pot face în acest caz? Multumesc mult! O zi frumoasă!
3 comentarii
Să lași în urmă trecutul, să consideri că a fost o experiență de viață din care ai învățat ceva, și să mergi mai departe. Dacă ați ajuns să vă despărțiți, înseamnă că relația nu a funcționat, iar o relație disfuncțională mai de vreme sau mai târziu s- ar fi rupt. In loc sa te gândești la el, incearcă sa te descoperi pe tine, să știi ce vrei cu adevărat, să lași lucrurile firesc, fara sa intri intr- o relație până nu te vindeci definitiv. Altfel, noua relatie va fi ca un pansament pentru tine si mai târziu vei fi iar dezamăgită. Daca nu reusesti sa treci singură prin această perioadă încearcă să consulți un psiholog.
Reorienteaza-te sau mergi la un psiholog pentru cateva sedinte.
Psihoterapia cognitiv-comportamentală, adică modificarea stilului de gândire și a modului în care oamenii acționează în situații stresante, poate ajuta mult în anxietate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Anxietate depresie
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 9depresie, anxietate sau altceva?
- 10Va rog frumos niste parerii DIagnostic Depresiv-anxios
- 7Simptome de depresie si anxietate de foarte multi ani
- 1Naturiste/ceaiuri pentru anxietate si depresie?
- 17Cum sa scapi de depresie/anxietate?
- 1Psihoterapeut in bucuresti
- 13Anxietate, Depresie, stomac
- 4AD si Anxietatea.
- 6Tulburari depresive si anxioase
- 7Ce diagnostic as putea avea?
- 10Depresie si anxietate
- 2Depresie anxietate help
- 7Efectele anxietatii, depresiei si stresului asupra pielii
- 8Îmi vreau anii pierduți înapoi.
- 4Depresie, anxietate generalizată
- 13Depresie si anxietate