daca folosesc anticonceptionale exista riscuri sa raman gravida?
daca folosesc anticonceptionale exista riscuri sa raman gravida??si ce anticonceptionale sa folosesc.oare ma ingras? plz raspundeti
5 comentarii
sunt si cazuri in care femei care iau anticonceptionale raman garvide, oricum nimik in fara de abstinenta nu este sigur 100%.si eu am luat anticonceptionale si m-am ingrasat si spun asta pt k eu initial le luam in alte scopuri timp de 3 luni cu pauza de 3 luni apoi si vedeam cum ma ingras si slbesc, in jur de 5 kg crek puneam fara sa manac mai mult decat de obicei...de altfel scrie pe prospect k e posibil sa te ingrasi...dar cel mai bine e sa consulti un medic care sa iti spuna ce pastile sa iei, in ce cantitate de estrogeni.dar totusi :D dc nu incerci prezervativul?
Poti folosi Yasmin. Au doar doi hormoni si nu ingrasa deloc. Este bine sa te sfatuiesti si cu un doctor atunci cand ti le alegi...daca ai un partener stabil nu este necesara folosirea prezervativului...da sunt sigure anticonceptionalele, daca respecti prospectul.
eu consider k prezervativul este mult mai bun anticoncepttionalelor chiar si cu un partener stabil...produc dereglari hormonale, genetice, chimicale,..sunt o gramada de reactii adverse pe care femeile se pare k nu vor sa le vada si suporta sa se indoape fara sa se gandeasca la ce va fi mai departe..scuze mihaelad nu a fost un comentariu la adresa ta...doar k nu am putut sa nu zic nimik :)
Imi pare rau ca te contrazic danelly, dar din pacate educatia d-nelor/d-relor din Romania duce la astfel de comentarii...te rog sa n-o iei personal...am specificat in mesajul de mai sus ca anticonceptionalele trebuie luate cu autorizarea medicului si numai dupa ce s-a efectuat un control...astfel nu vor aparea "reactii adverse" si nici senzatia de "indopare" de care vorbeai...de ingrasat nici nu se pune problema...eu le iau de mai mult de 3 ani si nu am avut nicio problema...mai mult, toate analizele mele au iesit perfect. La fel de important este sa nu fumezi si sa faci analize cel putin anual. Pentru mai multe informatii, exista site-ul anticonceptionale.ro unde raspund intrebarilor noastre persoane specializate s-o faca.
Pentru iulyy...mergi la un doctor si o sa-ti recomande ceva potrivit tie.
O zi minunata.si scuze danelly, daca te-am suparat cu ceva.
Pentru iulyy...mergi la un doctor si o sa-ti recomande ceva potrivit tie.
O zi minunata.si scuze danelly, daca te-am suparat cu ceva.
am zis despre acele reactii adverse pt k sunt la medicina si multi dintre doctorii care ne predau nu ne sfatuiesc spre a utiliza anticonceptionale..dar fiecare e liber sa aleaga..nu era vorba de efecte imediate ci pe viitorul indepartata sau cel putin nu peste un an, 2, 3.cat despre ingrasat este intradevar o reactie adversa care se intampla si nu prea, depinde de femeie...si nu m-am suparat in nici un fel doar k sunt opinii diferite:P..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24postinor 2?
- 4oare ce sa fac?
- 2Am 38 de ani, sunt inca recomandate anticonceptionalele?
- 3Pot fi insarcinata chiar daca nu a ejaculat?
- 8sunt insarcinata sau nu?
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?va rog un raspuns
- 11Este insarcinata?
- 15sunt insarcinata?
- 3sunt oare insarcinata?
- 3anticonceptionale si extract de marar = sarcina?
- 0Jeanine sau Karissa?
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 2Sunt gravida?
- 4oare e semn de sarcina? Doamne ajută!!!
- 6Pot fii insarcinata sau nu?
- 2Exista posibilitatea unei sarcini?
- 0Posibila sarcina?
- 2Sarcina nedorita
- 0Luarea ultimei pilule din blister cu câteva ore întârziere - Karissa
- 4Posibilă sarcină?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: