in cele 7 zile de pauza voi fi protejata?
sunt la prima folie de anticonceptionale logest.. in cele 7 zile de pauza voi fi protejata ?
dupa cele 7 zile cand trebuie sa incep urmatoarea folie ar trebui sa fie in prima zi de menstruatie nu ? si daca nu imi vine in ziua respectiva iau fara sa imi vina sau astept menstruatia?
Multumesc
dupa cele 7 zile cand trebuie sa incep urmatoarea folie ar trebui sa fie in prima zi de menstruatie nu ? si daca nu imi vine in ziua respectiva iau fara sa imi vina sau astept menstruatia?
Multumesc
4 comentarii
si eu iau tot Logest normal in cele sapte zile eu zic ca ar trebui sa folosesti lta metoda de contraceptie. si urmatorul blister sa il iei in a opta zi dupa cele sapte zile de pauza.eu asa fac si nu am avut probleme. succes. sper sa iti fie de folos
Sunteti sub protectie atat in cele 21 de zile cu logest, cat si in cele 7 zile de pauza intre doua folii. Pauza se face de 7 zile, indiferent cand e "menstruatia". Ziua din saptamana in care incepeti folie noua este mereu aceeasi: de exemplu, daca prima folie ati inceput-o intr-o zi de joi, de fiecare data veti incepe folie noua joia.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16LO-FEMENAL
- 8raspuns va rog frumos: cum sa administreaza anticoceptionalele
- 7mai multe intrebari despre logest
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 10Exista oare o solutie?
- 11Administrarea contraceptivelor - va rog un raspuns
- 4anticonceptionale
- 5la 2 ore dupa ce am luat logest, am vomitat
- 6E problama daca incep sa iau pilulele contraceptive din a 2a zi a menstruatiei?
- 8pauza anticonceptionale trebuie? pilula de a doua zi:D
- 5sunt insarcinata ?
- 6am luat doar 13 comprimate din blisterul de yasmin
- 1Pilule contraceptive pt prima data
- 0Ce sa fac???
- 2pauza anticonceptionale 4 zile
- 1cand trebuie sa iau anticonceptionalele diferite?
- 1Anticonceptionale
- 1Pastile karissa
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: