in cele 7 zile de pauza voi fi protejata?

sunt la prima folie de anticonceptionale logest.. in cele 7 zile de pauza voi fi protejata ?
dupa cele 7 zile cand trebuie sa incep urmatoarea folie ar trebui sa fie in prima zi de menstruatie nu ? si daca nu imi vine in ziua respectiva iau fara sa imi vina sau astept menstruatia?
Multumesc
dupa cele 7 zile cand trebuie sa incep urmatoarea folie ar trebui sa fie in prima zi de menstruatie nu ? si daca nu imi vine in ziua respectiva iau fara sa imi vina sau astept menstruatia?
Multumesc
4 comentarii

si eu iau tot Logest normal in cele sapte zile eu zic ca ar trebui sa folosesti lta metoda de contraceptie. si urmatorul blister sa il iei in a opta zi dupa cele sapte zile de pauza.eu asa fac si nu am avut probleme. succes. sper sa iti fie de folos

Sunteti sub protectie atat in cele 21 de zile cu logest, cat si in cele 7 zile de pauza intre doua folii. Pauza se face de 7 zile, indiferent cand e "menstruatia". Ziua din saptamana in care incepeti folie noua este mereu aceeasi: de exemplu, daca prima folie ati inceput-o intr-o zi de joi, de fiecare data veti incepe folie noua joia.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pilule ocazionale
- 2recomandarea unui anticonceptional
- 3am luat pastilele de la sfarsitul tabletei
- 2Acnee conglobata si anticonceptionale
- 4sunt virgina si as vrea s imi incep viata sexuala
- 9ajutor!!!!! imi inarzie ciclul pe anticonceptionale
- 11anticonceptionale terminate - menstruatie venita
- 4Doresc sa ma lamuriti va rog !
- 11Anticonceptionale DIANE 35
- 8am uitat sa iau 2 pastile
- 6pot ramane gravida daca iau anticonceptionale?
- 9intrebaree..rog raspuns urgent
- 4diane 35... luate gresit?
- 11anticonceptionale - cum se iau?
- 2Urgent! Anticonceptionale si raceala
- 1Pilule contraceptive pt prima data
- 11Mi-e frica! Sa fac sau nu pauza la Karissa?
- 2anticonceptionale bellara, prima administrare
- 2am nevoie de un mic sfat va rog
- 3Anticonceptional vomat la maxim o ora
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: