se poate intampla ceva ?
poate o sa vi sa para o idiotenie dar...am nevoie de un raspuns...in ziua a 7 a a mestruatiei(ultima) am avut un act sexual la care am folosit prezervativ (ca de fiecare data, de altfel) dar dupa ce prietenul meu a scos prezervativul s-a sters pe penis cu un servetel pe care l-a pus pe pat.eu, fara sa-mi dau seama l-am luat si m-am sters cu el in zona genitala...se poate intampla ceva, din cauza asta ?
10 comentarii
sincer se poate dar este o metoda extrema in care poti ramane insarcinata.se mai intampla si chestii stupide fara sa-ti dai seama.cumpara un test de sarcina si vezi cum sta treaba, succes
Sansa sa fi ramas insarcinata este destul de redusa!Pe viitor fiti mai atenta, iar dupa un act sexual, cel mai indicat este sa folositi apa si sapun pt igiena si nu servetel!!
multumesc mult pentru rasp. mai am o nelamurire :testul de sarcina se face dupa aprox 2 saptamani de la actul sexual?
nu ai cum să fii rămas gravidă...
Nu cred ca esti gravida !! Parerea mea este ca daca ai contact sexual in perioada menstruatiei si 2 zile dupa nu poti ramane grvida. Foarte greu. Cred ca trebuie sa te linistesti. Eu incerc de cv timp sa raman gravida :)
In legatura cu testul, se face dupa 7 zile de la intarzierea ciclului.
problema e ca mai e destul pana trebuie sa imi vina si ma gandesc obsesiv la asta.roshioara..succes in continuare.multumesc..
habibi, 7 zile de la intarzierea ciclului sau 3 saptamani de la contactul sexual cu pricina, tot acolo iesi ;)) Sper sa fii mult mai atenta pe viitor!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4o intrebare urgenta: pot fi gravida daca prietenul meu a ejaculat in afara?
- 8Sunt insarcinata? ajutati-ma!!!!!!
- 5un ginecolog m-a speriat.va rog sa va spuneti parerile!!!
- 6iau yasmin de 7 luni (regulat) si simt ca acum am dor ovarele, spatele, pieptul
- 4secretie maro-boala sau semn de sarcina?
- 4sex anal, insarcinata?
- 8sunt insarcinata?
- 4oare sunt insarcinata?
- 5voi ce ziceti, e sarcina?
- 4Insarcinata sau nu
- 5nu am mai avut menstruatie de mult timp... sunt insarcinata?
- 4Insarcinata sau nu ? heeeelp !
- 4Sunt insarcinata?
- 2Sunt insarcinata?
- 0exista riscul sa fiu insarcinata?
- 0se poate sa raman insarcinata daca nu s-a rupt prezervativul?
- 1Să repet testul? Vă rog, caut un răspuns!
- 1Insarcinata sau nu?
- 2Sarcina?
- 0Oare am ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: