se poate intampla ceva ?

23-01-2009
habibi
Nu este medic/terapeut
habibi
poate o sa vi sa para o idiotenie dar...am nevoie de un raspuns...in ziua a 7 a a mestruatiei(ultima) am avut un act sexual la care am folosit prezervativ (ca de fiecare data, de altfel) dar dupa ce prietenul meu a scos prezervativul s-a sters pe penis cu un servetel pe care l-a pus pe pat.eu, fara sa-mi dau seama l-am luat si m-am sters cu el in zona genitala...se poate intampla ceva, din cauza asta ?
10 comentarii
0
23-01-2009, ora 23:52
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
sincer se poate dar este o metoda extrema in care poti ramane insarcinata.se mai intampla si chestii stupide fara sa-ti dai seama.cumpara un test de sarcina si vezi cum sta treaba, succes
0
24-01-2009, ora 12:06
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Sansa sa fi ramas insarcinata este destul de redusa!Pe viitor fiti mai atenta, iar dupa un act sexual, cel mai indicat este sa folositi apa si sapun pt igiena si nu servetel!!
0
24-01-2009, ora 13:03
habibi
Nu este medic/terapeut
habibi
multumesc mult pentru rasp. mai am o nelamurire :testul de sarcina se face dupa aprox 2 saptamani de la actul sexual?
0
24-01-2009, ora 13:14
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
nu ai cum să fii rămas gravidă...
0
24-01-2009, ora 20:22
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
habibi...dupa 3 saptamani!!
0
24-01-2009, ora 21:44
habibi
Nu este medic/terapeut
habibi
multumesc ! sper sa nu fie nmc.
0
25-01-2009, ora 23:18
Roshioara
Nu este medic/terapeut
Roshioara
Nu cred ca esti gravida !! Parerea mea este ca daca ai contact sexual in perioada menstruatiei si 2 zile dupa nu poti ramane grvida. Foarte greu. Cred ca trebuie sa te linistesti. Eu incerc de cv timp sa raman gravida :)
0
25-01-2009, ora 23:18
Roshioara
Nu este medic/terapeut
Roshioara
In legatura cu testul, se face dupa 7 zile de la intarzierea ciclului.
0
26-01-2009, ora 17:37
habibi
Nu este medic/terapeut
habibi
problema e ca mai e destul pana trebuie sa imi vina si ma gandesc obsesiv la asta.roshioara..succes in continuare.multumesc..
0
28-01-2009, ora 17:22
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
habibi, 7 zile de la intarzierea ciclului sau 3 saptamani de la contactul sexual cu pricina, tot acolo iesi ;)) Sper sa fii mult mai atenta pe viitor!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mit: Nu poți rămâne însărcinată în timpul menstruației
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •