iau marvelon 21 de 1 an si jumatate fara nici o pauza
Buna ziua. iau marvelon 21 de 1 an si jumatate fara nici o pauza.
joi am inceput folia si totodata am si inceput un tratament cu amoxicilina pentru infectie la masea.
sambata am avut contact sexual neprotejat.este riscul sa raman insarcinata? va rog un raspuns cat mai urgent.
multumesc
joi am inceput folia si totodata am si inceput un tratament cu amoxicilina pentru infectie la masea.
sambata am avut contact sexual neprotejat.este riscul sa raman insarcinata? va rog un raspuns cat mai urgent.
multumesc
7 comentarii
Nu ai ramas insarcinata, stai linistita.
buna nush ce sa zic dar antibioticele scad efectul anticonceptionalelor.citeste prospectul anticonceptionalelor;)
cryss.am citit prospectul, dar doamna doctor a zis ca u.Si inca o intrebare, mai am de luat antibiotice 2 zile, azi este marti, vineri seara sau sambata pot avea contact sexual?
scz dar cred ca pe prospect scrie ca antibioticele slabesc efectul anticonceptionalelor pt a fi protejata de anticonceptionale treb sa le iei 7 zile(fara sa iei antibiotice etc) dupa care sa ai contact sexual neprotejat fara griji.sh pe vineri sau sambata te-as sfatui sa te protejezi pt a nu avea vreo surpriza. sh ca nu uitam ca anticonceptionalele ne protejeaza 93% deci nu sunt 100%sh cu antibiotice.nush teas sfatui sa nu te risti;)pop
aha..pai.am terminat tratamentu cu antibiotice.ieri..marti..nu am mai luat nici o pastila.decat anti..., sambata pot sa.?
trebuie sa iei 7 zile anticonceptionale pt a fi protejata.
Studiile americane arata ca nu s-a demonstrat o scadere ca efectului contraceptiv la utilizarea concomitenta, pe termen scurt si in doze uzuale a anumitor antibiotice, printre care si cele din clasa amoxicilinei. Metodele hormonale de contraceptie pot fi utilizate singular, fara folosirea unei metode suplimentare de protectie pe perioada terapiei cu aceste antibiotice. Dar pentru linistea ta, si avand in vedere ca Marvelon are o doza redusa de etinilestradiol, te poti proteja cu prezervativ pe perioada terapiei si cateva zile dupa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lo-femenal este eficient?
- 3Inceperea celei de-a doua folii de fara pauza de 7 zile
- 2pot fi gravida?
- 4sunt virgina si as vrea s imi incep viata sexuala
- 15am si eu o nelamurire
- 3insarcinata sau nu?
- 37Ma poate ajuta cineva ?!
- 4sunt insarcinata? lumea imi spune ca este posibil
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 4sunt insarcinata?!
- 9Sunt gravida?
- 5Posibila sarcina?
- 7A rămas însărcinată?
- 0se poate sa fiu insarcinata?
- 0sunt însărcinată?
- 1Anticonceptionale Belara fara întrerupere intre fiole
- 0Posibila sarcină?
- 0Sangerare vaginala și sarcina
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: