Sunt însărcinată???
![Angyya](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara! Am o problema! Acum o saptamana am avut un act sexual neprotejat si de ieri vomit, nu mai suport mâncăruri pe care le adoram înainte, mi se face somn dintr o data. La o zi după actul sexual mi a venit menstruaţiei insa sunt foarte îngrijorată. La cat timp după contact apar simptomele unei femei gravide? Astept un răspuns! Multumesc!
1 comentarii
![Andra Constantin](/arata_img.php?img=cont_149221.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
simptomele unei sarcini apar la un interval diferit de la o femeie la alta. sunt femei care au greturi si tot felul de simptome si altele care nu se confrunta cu asa ceva. daca spui ca ti-a venit cicilul a doua zi, nu e motiv de ingrijorare zic eu. totusi ia-ti un test de sarcina ca sa te linistesti. si mai e o chestie. a fost cu ejaculare sau nu? oricum spermatozoizii supravietuiesc in vagin in jur de 5-6 zile. asta ca sa sti. deci poti ramane insarcinata si la 5 zile dupa ejaculare. in fine...nu cred ca e cazul tau. asta cred ca se intampla extrem de rar. pe viitor incercati sa va protejati ptr ca asa va feriti si de BTS.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3posibila sarcina?
- 6am motive de ingrijorare?
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 7pot fii insarcinata? Ajutoor!
- 3pot fi gravida?
- 4a ejaculat pe pantalonii mei pe picioarul stang... pot ramane insarcinata?
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 3posibila sarcina?
- 8sarcina? o parere va rog.. :)
- 7posibila sarcina? va rog un raspuns cat mai rapid!!
- 1posibila sarcina?
- 0Care sunt sansele unei sarcine cand e inca virgina?
- 2Sarcina sau paranoia?
- 0se poate sa raman insarcinata daca nu s-a rupt prezervativul?
- 5Pot fi insarcinata fiind virgina??
- 0Ajutați-Mă
- 1Schimbare contraceptiv fără menstruație
- 0Risc de sarcina?
- 2Am sânii măriți, crampe abdominale si greata de la mirosul unor alimente
- 2S-ar putea sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: