anticonceptionale + antiinflamatoarele.. sarcina?
Buna ziua, sunt in pauza de anticonceptionale (iau de 8 luni).In fiecare pauza imi vine a 4 a zi, pauza aceasta mi-a venit a 4 a zi seara cateva pete rosii si pana dimineata nu mi-a mai curs decat tot asa, cateva picaturi.
Mie de obicei, dupa primele picaturi veneau cheagurile si menstruatia in toata regula, insa acum nimic.
Este posibil o sarcina?
Le-am luat pe toate 21 corect, la aceasi ora, nu am vomitat, nu am avut diaree, nu am luat decat 3 ibuprofen care din cate stiu eu nu interactioneaza.
multumesc!
Mie de obicei, dupa primele picaturi veneau cheagurile si menstruatia in toata regula, insa acum nimic.
Este posibil o sarcina?
Le-am luat pe toate 21 corect, la aceasi ora, nu am vomitat, nu am avut diaree, nu am luat decat 3 ibuprofen care din cate stiu eu nu interactioneaza.
multumesc!
5 comentarii
Nu aveţi motive să suspectaţi o sarcină. Folosirea mai îndelungată a anticoncepţionalelor duce, cu timpul, la scăderea menstruaţiei atât ca flux cât şi ca număr de zile, mergând până la suprimarea ei completă prin apariţia hipotrofiei uterine (adică: nu mai sângerează fiindcă nu mai are ce sângera). Din fericire, în majoritatea cazurilor această situaţie este reversibilă, adică, după mai multe luni de la întreruperea hormonilor, uterul se reface.
Va multumesc din tot sufletul! Pe parcursul zilei am umplut un absorbant si m-a durut putin burta ca de obbicei.
Multa sanatate va doresc!
Multa sanatate va doresc!
este posibil sa fiu insarcinata?pe 1 mai am avut un contact sexual neprotejat, a doua zi-cam la 13-14 ore dupa am luat postinor(a doua pastila am luat-o la fix 12 ore dupa prima), tocmai se terminase menstruatia(26-30 mai).pe 21.05.a venit.a tinut 3 zile, nu a fost la fel de abundenta si au fost si niste pete maronii-dupa ce am luat pastila au aparut si efectele acestia--sanii mariti si durerosi-si tensiune la nivelul lor, oboseala, somnolenta.de obicei menstruaia dura 5-6 zile(cand eram mai streasata-4 zile).pe 20.06...din nou.3 zile si la fel..nu foarte abundent, cu intreruperi, cu f putine pete maronii..intre timp ma mai durea in partea stanga sau dreapta.sanii nu m-au mai durut(era simptomul care anunta de obicei).acum pe 19 a venit foarte abundent, ieri s-a oprit si azi sunt scurgeri maronii, iar dimineata m-a durut burta.
exista sanse foarte mari sa fiu insarcinata sau sa fie inca efectele postinorului?abia saptamana viitoare as putea sa ma duc la o control amanuntit...eventual ecografie sa vad daca este sarcina..am facut 2 teste de sarcina intre timp-pe 14 si pe 16 luna asta-amandoua negative..multumesc
exista sanse foarte mari sa fiu insarcinata sau sa fie inca efectele postinorului?abia saptamana viitoare as putea sa ma duc la o control amanuntit...eventual ecografie sa vad daca este sarcina..am facut 2 teste de sarcina intre timp-pe 14 si pe 16 luna asta-amandoua negative..multumesc
buna ziua!am si eu o mica problema.trebuia sa mi vina menstruatia in jurul datei de 20sept, insa mi a debutat pe 24 cu o scurgere foarte redusa cantitativ. am zis ca e inceputul si ca va incepe sa mi curga normal dar nu s a intamplat asa. in continuare, de 3 zile am doar o scurgere aproape innexistenta in locul menstruatiei obisnuite. precizez ca m am protejat cu prezervativ in luna ce a trecut. care poate fi cauza?(mentionez ca e prima luna fara anticonceptionale, dupa 6luni in care le am folosit ca si metoda contraceptiva). sa fie o dereglare? o posibila sarcina desi m am protejat.ajutati ma cun un raspuns va rog.
Sunt ptr prima data aici, nu stiu daca pun intrebarea la locul potrivit, dar as fi tare linistita daca mi-ar raspunde un medic, va rog...sunt fooarte speriata, nu sunt in tara, nu am cui sa adresez aceasta intrebare, decat prietenului meu..am cum sa fiu insarcinata ? Am inceput cu prima pastiluta yasmin, din prima zi a menstruatiei, la aceeasi ora fara nici o intrerupere. Sunt in pauza de 7 zile dupa primul blister, ultima pastiluta am luat -o acum 4zile. Nici astazi nu mi-a venit, doar ieri am avut o micuta, micuta pata roz..tin sa mentionez ca de vreo 2 sapt am sani mai tari decat de obicei..dureri de cap, de picioare...mi-e o frica groaznica :((ar fi posibil ? Ma gandesc doar la posibiliatatea de a ramane dinaintea luari anticonceptionalelor..dar totusi, pe cealalta parte..prima pastiluta am luat'o in prima zi a mentruatiei. sper ca intelegeti tot mesajul. va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Este posibil sa ramana insarcinata?
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 3am uitat sa iau o pastila... ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 2posibila sarcina?
- 8sarcina?ajutati-ma si pe mine va rog
- 4sunt insarcinata?
- 24Un raspuns, va rog... sunt insarcinata?
- 5ii posibil sa raman insarcinata asa?
- 7Pot fi insarcinata?
- 7Un raspuns cat mai urgent va rog: e insarcinata?
- 9pot ramane insarcinata?
- 8sunt un pic ingrijorata: sunt insarcinata?
- 7sarcina sau nu, o parere... va rog!
- 06 zile pauza in loc de 7
- 1O parere va rog ! Se mai poate vorbi despre sarcina daca am avut menstruatie 6 zile?
- 0Poate fii vorba despre o sarcina?
- 4Este posibil sa fiu insarcinata?
- 1Insarcinata?!
- 2sarcina sau nu?
- 4Îmi răspundeți și mie va roggg???? E urgent ! mi-e frica de sarcina!
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? anticonceptionalele si antiinflamatoarele pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: