sex neprotejat imediat dupa menstruatie = sarcina?
Buna ziua! sunt putin confuza..aseara am facut sex neprotejat cu prietenul meu fiind la ultima zi a mentruatiei, dar dupa contactul sexual au mai curs cativa stropi de sange.Am inteles ca daca ciclul este regulat nu am de ce sa ma ingrijorez. Eu nu pot spune ca lunar imi vine pe aceiasi data, este vorba de 2.3 zile inainte|dupa la data lunii anterioare. Ce sanse sunt sa raman insarcinata?
5 comentarii
Daca vrei sa te convingi sau sa te linistetsti sau sa iti dai seama de ce se intampla te sfatuiesc sa iti calculezi perioada de ovulatie http://www.sarcinapesaptamani.ro/calculator-ovulatie.php. nici o metoda nu este contraceptiva 100%
nu se poate calcula perioada de ovulatie precis daca menstruatia este neregulata..!!
..da asa este. pe viitor iti poti regla perioada de menstruatie cu ajutorul anticonceptionalelor si iti iei si o masura in plus de protectie
Sansele de sarcina sunt total infime. As putea sa spun ca nu ai cum sa ramai insarcinata, dar exista si exceptii de 1/100000 de care sper sa nu ai parte :)
Multuumesc mult de tot tuturor ptr raspusuri..asta cred si eu ca sansele sunt zero! iar din cate stiu primele 3 zile dupa sunt sigure.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5problema mare pls ajutor.. prietenei ii intarzie ciclu sau a ramas?
- 4insarcinata sau ranita?
- 5sex in ultimele zile de ciclu... sunt insarcinata?
- 3pot ramane insarcinata?
- 4poti ramane gravida?
- 1motiv: anexita sau sarcina
- 30insarcinata? astept un raspuns va rog!
- 8Poti ramane insarcinata asa usor?
- 9Sarcina sau menstruatie neregulata?
- 4sunt insarcinata?
- 7Pot rămâne însărcinată astfel?
- 23Exista vreun risc sa raman insarcinata?
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 0Sunt sau nu gravida ? vreau pareri !! va multumesc !
- 1oare sunt insarcinata daca in loc de menstruatie am scurgeri maronii slab cantitativ?
- 1Sunt insarcinata?
- 0Rigevidon 21+7
- 0Sarcina sau dezechilibru hormonal?
- 0Pot sa fiu însărcinată?
- 2Durere pelvina asemanatoare menstruatiei
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: