sex neprotejat imediat dupa menstruatie = sarcina?
Buna ziua! sunt putin confuza..aseara am facut sex neprotejat cu prietenul meu fiind la ultima zi a mentruatiei, dar dupa contactul sexual au mai curs cativa stropi de sange.Am inteles ca daca ciclul este regulat nu am de ce sa ma ingrijorez. Eu nu pot spune ca lunar imi vine pe aceiasi data, este vorba de 2.3 zile inainte|dupa la data lunii anterioare. Ce sanse sunt sa raman insarcinata?
5 comentarii
Daca vrei sa te convingi sau sa te linistetsti sau sa iti dai seama de ce se intampla te sfatuiesc sa iti calculezi perioada de ovulatie http://www.sarcinapesaptamani.ro/calculator-ovulatie.php. nici o metoda nu este contraceptiva 100%
nu se poate calcula perioada de ovulatie precis daca menstruatia este neregulata..!!
..da asa este. pe viitor iti poti regla perioada de menstruatie cu ajutorul anticonceptionalelor si iti iei si o masura in plus de protectie
Sansele de sarcina sunt total infime. As putea sa spun ca nu ai cum sa ramai insarcinata, dar exista si exceptii de 1/100000 de care sper sa nu ai parte :)
Multuumesc mult de tot tuturor ptr raspusuri..asta cred si eu ca sansele sunt zero! iar din cate stiu primele 3 zile dupa sunt sigure.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pot fi insarcinata chiar daca nu a ejaculat?
- 6am renuntat la anticonceptionale.. menstruatie foarte putina. sunt gravida?
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 5ramai gravida daca nu ai ciclu si alaptezi dupa sarcina?
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 15este posibil sa fiu insarcinata?
- 18s-ar putea sa fie insarcinata? vreau raspuns urgent
- 4Posibila sarcina, fara penetrare?
- 1Poate ramane insarcinata ?
- 3Pot sa fiu insarcinata?
- 1sunt sau nu gravida???
- 5sexul in timpul menstruatiei = sarcina?
- 1sarcina dupa anexita
- 5Sarcina??
- 1Este posibil sa fiu insarcinata?
- 3sunt insarcinata?
- 3CM peste sarcina?
- 0Posibil insarcinata ?
- 1Risc de sarcina?
- 2Oare sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: