Centrul ATMC Alternative To Meds Center din SUA pt scoaterea tratamentului psihiatric?

07-10-2023
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Stie cineva de centrul ATMC (Alternative To Meds Center) din SUA pt scoaterea tratamentului psihiatric ?

Imi apare adesea la cautari pe internet au ceva pagini in care detaliaza cum se poate iesi de pe medicatie si alternative. Pe forumuri se spune ca e extrem de scump.

Stiti de asemenea centre in Europa?
78 comentarii 12 3 Înainte ›
0
07-10-2023, ora 10:28
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Poti sa scoti medicamentele si fara astfel de centre dar faci recadere. Centrul nu te asigura ca nu faci recadere daca scoti medicamentele prin intermediul lui,
0
07-10-2023, ora 14:04
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Inteleg dar un astfel de centru te tine sub urmarire vreo 3 luni bune timp in care se pot observa tendinta de a vira.

Ideea e ca eu nu am pe cineva sa ma poata sustine urmari daca reincep ideile delirante si mi s-ar parea convenabil asa.

Dar nu ajung bine cu Abilify-ul, 100 kg si nu cred ca ma opresc aici. Ca sa nu mai zic de senzatia de sufocare noaptea pt care am Propranolol.
0
07-10-2023, ora 20:37
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Te joci, joaca-te, ce sa zic, daca tot nu ai inteles ca trebuie sa te tratezi si ca orice altceva e vrajeala, o sa suporti consecintele.
Si daca vede cand virezi sau cineva sa te urmareasca ce ? Cand virezi baga trata iara.

Ca ajungi la nu stiu cate sute de kile nu conteaza, boala e boala si trebuie tratata, am mai zis, trebuie schimbat tratamentul ca sa slabesti, atat, alta sansa nu ai decat sa ajungi poate pe sus la spital.

Dar fa ce vrei, parca ai 10 ani, pe bune, eu am inteles ca trebuie sa iau trat si iau, nu am chef de dus la spital asa sa ne jucam.
Aia vor bani de la fraieri care cred in ei, singurul in care trebuie sa credem este medicul, ca el are rezultate.
Se poate schimba trat, sunt solutii.

Asa a facut si sora prietenului meu care lua Aby, l-a scos si a ajuns legata la spital la inchisi unde a fost mai rau, ca i-a bagat mai multe sa o stabilizeze, iar acasa i-a marit doza de aby.
Cu fiecare recadere creierul se strica, nu ne jucam.
A mai mancat si bataie acolo de la colegele care erau si alea cum erau. La liber daca face asa le baga la inchisi. dar daca-s deja acolo unde le mai baga ? Haha.

Iar cu munca daca nu te tratezi ca lumea, nu o sa mai fi in stare sa te duci, si nici daca ai 150 de kile nu te ai ducu cum avea sora astuia 164, noroc ca a ajuns la 124 cu Trulicity med aia de diabet care mai taia pofta de mancare, ea are si diabet de la greutate.
Deci aia ca nu schimb trat sa ma duc la munca nu tine.
0
08-10-2023, ora 07:29
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
cand ai timp uita-te la clipul asta a lui mikaila peterson (fiica lui jordan peterson)... vorbeste in el despre scoaterea antidepresivelor si efectele renuntarii la ele. pot sa spun ca si eu ma regasesc in unele simptome mentionate de ea, simptome pe care le-am avut de la reducerea medicatiei. desi nu am scos antidepresive, aprox aceleasi reatcii am avut si eu: iritabilitate, anxietate, sunete care dor...astea mai mild... nu cele extreme. Faptul ca inca nu le-am scos pe toate, m-a ajutat in prevenirea recidivei si a halucinatiilor.

se pare ca medicamentele reconfigureaza foarte mult creierul, iar scoaterea lor trebuie facuta cu mult tact. Mai degraba pe o perioada lunga de timp. Altfel e riscul de a ajunge la acutizarea bolii.

la momentul asta iau in considerare sfatul lor(a fetelor din clip) de reducere a medicamenttelor (nu numai antidepresive) ccu 10%. o sa caut ca dupa ce ma mai refac sa consult un psihiatru in paralel cu cel actual, cu care sa vorbesc o perioada mai lunga de timp, ca sa ma cunoasca cat mai bine. Apoi dupa ce se construieste un teren al increderii, sa incep sa scot sau sa reduc tratamentul cu ajutorul lui. (cu cate 10%)

deci, ca pont... urmareste clipul, crede religios in tot ce zice acolo si aplica scoaterea medicatiei cu multa grija. Adica pe o perioada lunga de timp.

youtu (dot) be/9HEqM-4KwYY?si=GRWZaxrmc5JKk421
0
08-10-2023, ora 16:50
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
@Costy nu e vorba ca nu schimb tratamentul ca merg la munca.
De exemplu acum mi-a introdus paliperidona dar 3 mg ceea ce foarte mult, am constatat ca nu o pot rupa in jumate pt ca e glazurata si tocmai glazura aia ii da efectul de eliberare prelungita. Deci astept urmatoarea consultatie pe 25 octombrie, n-am ce face. Daca iau doza prea mare de paliperdiona nu pot lucra si risca sa imi pierd job ul.

@vcc merci, ma uit indata la clip.
0
08-10-2023, ora 17:39
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Ok am vazut prima jumatate dar e vorba de antidepresive or astea sutn mai light, e mai usor de scapat de ele. Despre scoaterea antipsihitoicelor si mai ales Abilify withdrawal am gasit pe ATMC (Alternative To Meds Center) din SUA. Acolo zice ca e indicat sa se ia putin Depakote ca bridge medication si nu preaexplica de ce doar zice ca ajuta.
0
08-10-2023, ora 18:12
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
@vcc am gasit ceva video in care recomanda 2 site-uri pt scoaterea medicamentelor organizat:
youtube.com/watch?v=OLW9R6ML-aE si acestea sunt site-urile recomandate

withdrawal.theinnercompass.org/taper

www.survivingantidepressants.org/
0
08-10-2023, ora 18:46
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Parca asa ziceai inainte ca nu ai dori o schimbare de tratament din cauza job-ului.
Pai nu trebuie sa iei doza prea mare de paliperidona ca te afecteaza la job, ziceam sa iei ce trebuie dar sa nu scoti antipsihoticele.
Antidepresivele se scot ca multi dupa un timp de trat raman bine si fara trat.
Dar la psihoze nu prea se scoate ca alea nu trec niciodata.

Sa ai f mare grija, ca daca scoti tratamentul si intri iar in psihoza ce faci cu job-ul ?
Discuta cu medicul ce vrei sa faci, sa vezi ce spune, sa nu faci de capul tau, zi si lui de atmc sa vedem ce parere are.
Ca daca medicu zice sa nu scoateti, asa ramane.
0
08-10-2023, ora 19:54
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca scoti tratamentul cu centru sau fara centru, faci recadere. Daca faci recadere e mai probabil sa pierzi jobul. Incearca sa ai mai multa maturitate in luarea deciziilor.
0
08-10-2023, ora 20:23
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Trebuie sa fac o schimbare ca altfel nu ajung bine. Ori capat probleme cu inima tot mai mari si ma sufoc in somn ori ajung diabetica. Poate chiar amandoua.. Aia mi-ar mai lipsi...
0
09-10-2023, ora 13:19
Placebo10
Nu este medic/terapeut
Placebo10
Exista si programele Open Dialogue si Soteria, existente acum in multe tari. Nu folosesc droguri.

Asa cum a spus si Clara, a lua sau nu neuroleptic e o decizie importanta ce necesita multa maturitate. Trebuie sa citesti cu ochii tai studiile pe asa ceva pentru a putea lua o decizie informata.

Acum cateva zile, tocmai a publicat Johanna Moncrief cel mai important studiu pe neuroleptic din 2013 incoace. Este fix despre eliminarea neurolepticului acel studiu si despre probabilitatea de a intra in sevraj/recadere (sevrajul de neuroleptic se manifesta la fel ca psihoza si poarta numele de "psihoza tardiva"). Se pare ca 75%+ din oameni nu patesc asta atunci cand se lasa de neuroleptice.

Nu avem voie sa punem linkuri. Google "Johana Moncrieff 2023 RADAR"

As mai recomanda desigur si Wunderink 2013 - singurul studiu randomizat pe neuroleptic facut vreodata.

As mai recomanda si Harrow 2012 - cel mai bun dintre studiile ne-randomizate

Dar cel mai bine ar fi sa le citesti pe toate. In toate a iesit la fel.
0
10-10-2023, ora 18:18
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Lena8, pai vad ca nu vrei sa faci schimbarea care trebuie adica un medic sa schimbe tratamentul in unu care nu ingrasa.
Te duci, intrebi, incerci, nu da un medic, da altul, tu nu faci asta, cauti iluzii desarte, cauta, dar sa nu te miri ca o sa ajungi cat blocul si diabetica.
Te asteapta ca pe sora prietenului sa sari de 150 de kile, dar aia e, ce sa facem. Si daca nu ii dadea medicu Trulicity ca sa-i mai taie pofta de papa, ajungea la 200.

Daca scoti antipsihoticul intri in psihoza orice ai face si cu tot atmc-ul tau, deci sa te vad cum rezolvi problema daca nu vrei schimbare de tratament.

Tu am impresia ca ai 10 ani, nu intelegi care e treaba, tu ai impresia ca daca fugi de tratament scapi ? Nu scapi.
Dar n-are nimica, cunosc eu doi medici buni la Obregia si e loc ptr tine la inchisi, ai o pila buna la mine. Bine, medicu meu n-are inchisi ptr femei, dar la celalalt medic este.
Si dupa asta poate e nevoie de si mai mult tratament. Joaca-te tu. Mai mananci si tu o bataie, ti se fura ce-ti aduc vizitatorii, etc.

Si o sa pierzi si job-ul.
0
10-10-2023, ora 21:35
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
@Placebo10 eu fac parte dintre cei 25% care am facut recadere la scoaterea neurolepticului.

@Costy eu vreau sa schimb dar e foarte greu de jonglat cu antipsihoticele si implicit cu starile psihologice in timp ce incerc sa tin un job. Orice greseala conteaza. Si asa nu pot sa zic ca sunt stralucita profesional vorbind. Daca ma mai afecteaza si medicamentele e vai de mine.

Bine oricum va fi vai daca continui asa. Dr e dispusa sa schimbe dar de Latuda nu a zis nimic. La LurasidonaLatuda ma sperie ca se pare ca poate da crize epileptice. Alea ar fi cireasa de pe tort...
0
10-10-2023, ora 23:57
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai intreaba tu de Latuda si vezi ce zice, sau de Ziprasidona, auzisem ca nici asta nu urca pofta de mancare.

Oricum ceva va trebui sa faci, asa nu poti continua clar. Pana la profesional vezi de sanatate, ca daca nu ai sanatate nu o sa mai ai ce face cu profesionalul. Pastrezi si job-ul dar sa dai jos Kg cumva.
Fara ceva care sa iti reduca pofta de mancare, n-ai nici o sansa.
0
12-10-2023, ora 11:06
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Deci imi trebuie sa nu sedeze si sa nu ingrase.

De astea 3 intreb pe 25 octombrie can programare:

- Latuda (lurasidona)
- Zypsila (ziprasidona)
- Reagila (cariprazina)

Daca nu mai merg la un dr cu plata.
0
12-10-2023, ora 15:46
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
imagineaza-ti ca te iau de umeri si te scutur USOR. :)) de ce... te vad ratacita si vad cum dai din lac in put. lunile trecute voiai antidepresive, apoi te-ai gandit sa schimbi medicamentele, topicul asta l-ai facut despre cum sa renunti la medicamente. acum din nou vrei sa schimbi tratamentul. Hey!.. Ce faci ? Wake Up :) Nu asa se iau deciziile importante.

e zicala aia cu: nu da vrabia din mana pe pasarea de pe gard. nu te hazarda sa iei o decizie care iti poate schimba viata complet. ce faci se numeste loterie. iar la loterie se castiga greu.

incearca sa elimini alte cauze.
(1) mancarea,
(2) medicamentul pt tiroida. daca te uiti la clipul de mai sus, o sa vezi ca si vorbeste mikhaila despre problemele de tiroida (hipotiroida) date de medicamentele psihiatrice. nu stiu la ce minut a zis asta, (dupa min 30 cred). e mai bine sa pierzi timpul cu studiu amanuntit pe tema asta, decat sa iei o decizie radicala cu medicamentele.
(3) intra pe symptoms.webmd.com unde iti introduci simptomele pe care le experientezi. vezi ce-ti zice robotul.
(4) intra pe chat gpt si tot asa cauta explicatiile lui pt simptome.
(5) da-ti ragaz ca sa procesezi informatiile cumulate in timp. nu lua decizii pe moment
(6) daca schimbi tratamentul, o perioada de vreo x ani nu o sa poti sa mai renunti la medicamente; in cazul in care va fi si asta o dorinta. ar insemna sa te joci cu focul

pt (1), nota. prima oara redu carbohidratii. s-ar putea sa iasa iepurele de unde nu te astepti. in ultima perioada (2luni) am redus carbohidratii de la 300g pe zi, la 100 g pe zi, am inclus o masa in plus de carne si... drums roll... m-am simtit la un alt nivel.nu m-am mai simtit tensionat, pulsul mi-a scazut, am putut alerga 40 min in loc de 20. efectele sportului ma tineau 5 zile in loc de 1 zi. si desigur, satietate. nu am mai simtit nevoia sa mananc ca haplea. mancam 4 mese pe zi, acum 3 mese. asadar, vezi prima oara daca simti altceva din schimbarea dietei inainte de toate.
0
12-10-2023, ora 16:31
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
@vcc stai putin.. eu cu tiroida am probleme din 2009 si iau tratament cu Euthyrox din 2010. Episodul psihotic l-am facut abia in 2014. Deci clar problemele de la tiroida nu au fost induse de tratamentul psihiatric. Ca pot fi accentuate de acesta nu neg dar in cazul meu nu ele au fost cauza initiala.

Lunile trecute am fost depresiva pana m-am stabilizat cu B6, B9 metil folat si B12 metilcoabalamina. Acum nu mai e problema asta, sper sa nu mai revina.

Nu pot cu mancarea!!!Absolutely not. Eu daca nu mananc la 3 ore hai 4 maxim mi-e rau, am stare de lesin. Daca nu mananc ce imi doresc mancaruri care ingrasa de obicei.. am senzatia ca mananc iarba de pe camp.. mi se pare mancare fada si lipsita de gust si cu prima ocazie tot mancaruri care ingrasa imi iau. Asta e.. am incercat.. de 2 ani incerc! Nu am reusit.

Sport nu pot face gafai daca urc un etaj. Nu incepe sa imi spui acum ca chestie de obisnuinta! Stau la etajul 1 din 2014 zilnic urc de cel putin 2-3 ori dar tot greu este. Daca fug un pic la troleu am senzatia ca o sa fac stop cardio respirator pt ca nu mai pot trage aer.

Nu inteleg de ce nu as putea renunta la tratament daca il schimb acum.

PS: Cu chatGPT nu vreau sa ma incurc sa lege de identiatea mea boala. Nu vreau sa risc sa se auda la servici..
0
12-10-2023, ora 17:47
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
cu tiroida, nu o sa insist pe subiect. nu sunt dr. sugestia mea fiind doar de a cauta si alte opinii pe tema asta. macar opinia unui dr

legat de mancare, ajuta-ma sa inteleg ce dieta ai incercat ? nu inteleg de ce nu ai avea satietate de la high fat, medium carb (100g)
un fel de keto...

1. dimineata niste lapte cu cereale (40g), si branza/cascaval
2.
(a) dupamasa niste paste (80g) cu bacon (carbonara), sau
(b) paste cu ton si smanatana (sau tomate) + ceapa (super gust), sau,
(c) orez (100g gatit) cu condimente (se gaseste la lidl preparat) si pui, sau porc, sau daca ai bani fructe de mare, sau orez prajit (fried rice)
3. seara niste omleta cu unt si cascaval (iese beton, , super gust). eventual si niste slananina daca iti place. ori slanina dimineata. imi ploua in gura...ce sa mai

n-ai putea sa manaci asa ceva ?

legat de chatgpt.. nu inteleg ce treaba are robotul cu serviciul tau...dar na...tu stii mai bine.
ii poti pune intrebari de genul. I am a wana be doctor. i have a patient who's simptoms i dont understand. tell me, if he is having these symptoms what might your input be on thiss... etc.. se poate si in rromana
0
12-10-2023, ora 18:09
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
faptul ca ti se face rau poate indica ca ai probleme cu insulina/glicemia.
poate nu ar strica sa vezi cat ai glicemia. gasesti aparat de cumparat. cu diabetul nu te joci. de la diabet prea mare, se ajunge la fel de rau ca si cu schiz. arde neuronii
0
12-10-2023, ora 18:27
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Pt tiroida, am fost din 2009 pana acum la vreo 4 endocrinologi nu prea ajuta in mod deosebit sincer. Am acum una care macar e binevoitoare si imi face analizele cu internare de zi.

Da, cu mancarea e ceva ce mi-ar place. De obicei mananc paine cu unt si salam si ceva branza posibil si ou si rosie si ceva iaurt dimineata 2 felii de paine. apoi mananc fel doi de obicei. Pana seara pufuleti, crossant 7days. Mai iau uneori shaorma cand nu reusesc sa imi gatesc. Sau alt desert ce il mai mananc sunt psicoturi cu iaurt. Si seara o ciorba supa. sau ciorba cu mamaliga mai vartoasa, nu grisata cu branza.

Cu glicemia e un mister, imi iese mai mare dar nu peste limita:

- Glucoză 15.09.2023 96 mg/dL (74 - 106) 102 5, 33 mmol/L (4, 11 - 5, 88) 5, 66

- Hemoglobină glicozilată (dozare de HbA1c) 15.09.2023 5, 5 % (4, 0 - 6, 0)

Deci nu stiu care e faza. Simt ca lesin daca nu mananc si seara si noaptea am senzatie de sufocare.

PS: cu robotul am aflat chiar la o prezentare la firma ca in mod normal paote afla date despre oricine. E suficient sa il intrebi ce stie despr X-ulescu. Ar fi ilegal. Ilegal e si sa se vanda datele de catre Facebook sau Google dar totusi se intampla.
0
13-10-2023, ora 18:10
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
nu e o alimentatie rea. pfuletii aia daca ai putea sa-i scoti (si croissantul), ar fi perfect.
glicemia o am si eu la fel... 100 dimineata pe nemancate. asta fiind unul din motivele pt care am decis sa reduc carbohidrtaii. inainte de a trece pe o dieta preponderent plante, aveam glicemia 80. dupa mine 100 e mult. e o alarma ca dieta nu e ce trebuie
0
13-10-2023, ora 18:14
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Glicemia e buna 96 dar este la limita de 100 (limita corecta e 100 nu 106, lab serioase au limita 100 gen Synevo, Regina Maria).
Glicozilata 5, 5 iar e buna.
Oficial nu ai probleme, real te apropii daca nu iei masuri cu greutatea.
Cand glicemia de dimineata este la limita, se face testul de toleranta la glucoza, ca e posibil sa ai diabet chiar daca dimineata e in limite.
Se ia glicemia la laborator dimineata, apoi bei 75 g glucoza dizolvata in 300 g apa, apoi la 2 ore dupa se ia iar glicemia, daca e sub 140 e super.
Daca e intre 140 si 199 inclusiv e prediabet, daca e peste 199 e diabet.

Si atentie ! Nu conteaza ca glicozilata e buna. La mine era 5, 3 deci mai mica ca la tine si deci ca la sanatosi sub 5, 7 si aveam diabet.
Ar trebui la un medic diabetolog sa ceri testul asta, stiu aia la lab ce si cum, eu doar ti-am zis cum se face ca sa stii tu, nu trebuie sa zici la lab.

Fa o proba cu un aparat de glicemie si ia-o atunci cand ai starea aia sa vedem daca e prea mica sau nu. Desi eu nu cred ca lesinul ala e de la glicemie, dar sa vedem.
Ca sa stii si tu care e faza. Dar nu stiu de ce cred ca nu ai sa faci asta.

vcc, hai sa fim seriosi, ce zici tu acolo e valabil ptr un om care nu ia tratamente care dau foame in plus blocand anumiti receptori, trebuie rezolvata aia, altfel degeaba daca nu scapa de foamea aia in plus.
Lesinul ala cred ca ii vine de la anxietate, nu de la glicemie, insa i-am zis sa testeze cand are starea aia.
0
13-10-2023, ora 20:32
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
@Coty nunu, cu starea de lesin e de vreo 2 an icam de cand am intrat pe Abilify exclusiv si m-am tot ingrasat. Sau poate o aveam si cu Risperidona dar nu o stare asa puternica de lesin, o stare mai moderata de lesin daca pot sa spun asa.

Anxietatea e de vreo 6 luni maxim.
0
14-10-2023, ora 19:33
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Si ai zis la medic ca dupa ce ai intrat pe abi ai lesin ? Si daca da, ce a zis ? A aparut si anxietate, deci starea e mai nasoala se pare. Tu discuti cu medicu ce discuti aici ?
0
14-10-2023, ora 19:49
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Pai i-am zis ca am stari de lesin daca nu mananac dar atunci facusem glicemia la 2 ore dupa ce am ingerat glucoza si nu a iesit nimic aiurea.

Asa ca dr nu a zis nimic. Imi tot bate campii ca sa mananac gratare si salate si alte aiureli. De parca daca as fi putut nu as fi facut-o deja, Deci eu sunt de vina pt ca mananc nu medicamentele in viziunea ei. E adoua psihiatra care ma acuza pe mine ca mananc, ba ma intreba daca genetic parintii sunt cu probleme cu greutatea etc.

Ambii parinti sutn inalti eu am fost inalta si slaba pana m-au bagat pe medicamentele astea..
0
15-10-2023, ora 00:57
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
in principiu, in exemplul dat de tine mai sus cu mancarea, nu cumulezi un nr de calorii atat de mare incat sa te duca in 100kg.
asa ca... macar ai certitudinea ca din punctul asta de vedere, al alimentatiei, nu gresesti neaparat.

cu doctorii m-am obisnuit sa vorbeasca tampenii..old news..haha. in privinta fripturilor la gratar, tind sa cred ca are dreptate totusi. dar, cu toate astea, nu cred ca greutatea ta in exces e creata de o alimentatie defectuoasa...cel putin nu asta reiese din ce ai scris pana acum
0
15-10-2023, ora 12:23
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
O mica precizare: e senzatie de lesin, nu am lesinat propriu-zis. Dar cred ca nici multe nu am daca nu mananc fix cand imi cere organsimul. Si mi-am cumaprat glucometru sa prindo faza din asta cand am senzatia aia de lesin.
0
15-10-2023, ora 15:38
Placebo10
Nu este medic/terapeut
Placebo10
"@Placebo10 eu fac parte dintre cei 25% care am facut recadere la scoaterea neurolepticului."

Bine macar ca nu au o rata de 100% sevraj ca heroina. Nu stiu ce mai faceai atunci, probabil luai toata viata pentru a evita sevrajul.

Obezitatea este evident de la neuroleptic. Obezitatea si diabetul sunt printre cele mai comune efecte secundare. Nu stiu procentele dar sunt probabil aproape de 100%.
0
15-10-2023, ora 15:59
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
@Placebo10 sa stii ca am incercat sa scot neurolepticul dar mi-au reventi ideile delirante. Desi am redus cat de blandut am putut. Adica luam pt inceput 7.5 mg Abilify o data pe saptamna si restul 10mg, timp de 3-4 saptamani. Apoi am intrat pe Ablify de 7.5 mg odata al 3 zile si am si intrat in episod a doua saptamana.

E bine ca tu ai fost pt prietena ta sa o 'prinzi' daca ceva mergea prost cand scotea neurolepticul.

Eu nu am pe nimeni sa ma 'prinda'. Ar fi mama dar mama se panicheaza si prima chestie ce ar face-o daca fac episod e sa sune la urgente unde m-ar indopa aia bine de tot.
0
15-10-2023, ora 16:06
Placebo10
Nu este medic/terapeut
Placebo10
Ca sa dau o sugestie in spiritul gandirii de pe forum: De ce nu iei mai multe droguri? Parca prea putine iei momentan, poate asta e si problema. Exista pastile de slabit (amfetamine). Nu ajuta prea mult, jumatate de kg/luna, dar e ceva. Ketamina de asemenea taie pofta de mancare. Cere spray nazal Spravato de la psihiatru. Si unele SSRI-uri scad pofta de mancare. Ia cate 5, nu te rezuma la unul singur. Drogurile niciodata nu se scad, ele doar se cresc. Si se ia pe viata, ba chiar si pe lumea ailalta. Hell, nu vad de ce nu ai lua jumatate de kilogram de pastile in loc de 1kg/mancare pe zi de acum incolo. Dupa ceva timp cresti doza pana ajungi la 2kg de pastile pe zi in loc de 1kg de mancare. Tine mine, ele mereu se cresc, de scazut nu se scad.

Cu o astfel de dieta bazata pe droguri vei fi si tu fericita si dealerul care ti le vinde si momentan neaga ca neurolepticele ar cauza obezitate. Incearca sa iei droguri cat mai scumpe de slabit, gen Ozempic sau Wevory la 1000$/luna ca si asa avem surplus de bani la bugetul de stat.

Orice ai face, sa nu cumva sa scazi drogurile. Baga alte droguri noi in meniu. O solutie buna ar fi ca la inceput sa iti pui pastile in salata, in piureu, etc. ca sa te inveti sa le asociezi cu mancarea. Dupa ceva timp, iti iei doar o felie de paine si un tub de pastile ca garnitura si sa vezi cum slabesti.
Adaugă un comentariu / răspuns
78 comentarii 12 3 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Oprirea medicației psihiatrice
  •