Sunt intr-o situatie dificila
![kellerdaniel1733](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am decis fara acordul medicului psihiatru sa imi reduc tratamentul astfel incat i-au doar 5mg olanzapida din 10 cat mi-a fost prescris.
Ma confrunt cu unele simptome cum ar fii:uscaciunea gurii, tremurat excesiv si probleme de memorie.
Mi-am redus tratamentul in principal pentru ca:
1.Am inceput sa iau mult in greutate si nu vreau sa devin obez mai exact luna asta am pus 10 kg in plus fata de luna trecuta!
2.Imi este teama ca acest medicament(olanzapina)imi modifica convingerile din minte si ma transforma intr-o persoana dependenta de activitati fara sens!
3.Eu ma chinui sa gasesc sensul vietii sunt introvertit si nu inteleg de ce toata lumea ma uraste!
Mi-as doresc foarte mult sa ma integrez in societate dar nu reusesc sa ma ridic la nivelul celorlalte persoane din jurul meu!
Vreau sa va intreb:
1.Cu diagnosticul de schizofrenie(forma mai usoara) pot sa ma pensionez pe caz de boala?
2.Am fost la medicina muncii pentru a vedea unde ma pot incadra in munca dar am primit raspuns ca nu se poate ocupa de cazul meu!
Unde as putea sa imi fac o analiza pentru a vedea ce pot muncii avand in vedere diagnosticul?
Imi pare rau ca am facut postul asa de lung si va multumesc pebtru orice raspuns imi dati!
Ma confrunt cu unele simptome cum ar fii:uscaciunea gurii, tremurat excesiv si probleme de memorie.
Mi-am redus tratamentul in principal pentru ca:
1.Am inceput sa iau mult in greutate si nu vreau sa devin obez mai exact luna asta am pus 10 kg in plus fata de luna trecuta!
2.Imi este teama ca acest medicament(olanzapina)imi modifica convingerile din minte si ma transforma intr-o persoana dependenta de activitati fara sens!
3.Eu ma chinui sa gasesc sensul vietii sunt introvertit si nu inteleg de ce toata lumea ma uraste!
Mi-as doresc foarte mult sa ma integrez in societate dar nu reusesc sa ma ridic la nivelul celorlalte persoane din jurul meu!
Vreau sa va intreb:
1.Cu diagnosticul de schizofrenie(forma mai usoara) pot sa ma pensionez pe caz de boala?
2.Am fost la medicina muncii pentru a vedea unde ma pot incadra in munca dar am primit raspuns ca nu se poate ocupa de cazul meu!
Unde as putea sa imi fac o analiza pentru a vedea ce pot muncii avand in vedere diagnosticul?
Imi pare rau ca am facut postul asa de lung si va multumesc pebtru orice raspuns imi dati!
4 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Pensionati-va pe caz de boala, pensie 520 lei si faceti indemnizatie de handicap, 272 lei.
Puteti sa munciti doar in masura in care gasiti un patron care sa va angajeze cu acest diagnostic.
Puteti sa munciti doar in masura in care gasiti un patron care sa va angajeze cu acest diagnostic.
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Tratamentul nu trebuie redus asa ca nu isi mai face efectul. Luati legatura cu medicul dv., poate vi-l schimba.
![kellerdaniel1733](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Ok am să reiau tratamentul la doza de 10mg, nu vreau să recidiveze si sper sa scap de gânduri care mă chinuiesc, terapia cognitiv comportamentala mă poate ajuta sa îmi țin sub control gândurile?cam cat costa o astfel de ședință?
![Psiholog Iosif Szenasi](/arata_img.php?img=cont_189056.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Psihoterapia in mod cert ajuta. Cognitiv comportamentala nu este neaparat o alegere mai buna decat alte terapii. Daca mergem pe cognitiva, este important sa lucram cu cineva care foloseste abordarile mai moderne ale acestei metode.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10schizofrenie recuperata
- 22Sunt oare bolnav de schizofrenie?
- 11cum putem sa-i ajutam pe cei din familie cu probleme psihice
- 7am luat un drog super blackout si m-am trezit cu depresie
- 1ce evolutii au bolile psihice
- 2persoana suspecta de schizofrenie!
- 21O viata scindata...experienta schizofreniei
- 23Schizofrenie - diagnostic gresit?
- 12LEPONEX..pareri
- 2Problema la urinare
- 1Schizofrenie reziduala
- 32Vreau sa fiu asistenta medicala. Sufar de schizofrenie, ma tratez.
- 1Site util specializat in schizofrenie
- 4GAFS
- 3Pot da bacalaureatul daca am schizofrenie?
- 10Schizofrenie
- 5Moștenire boala psihica
- 11Varul meu are schizofrenie pensie
Mai multe informații despre: Schizofrenia intreruperea tratamentului psihiatric
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: