Centrul ATMC Alternative To Meds Center din SUA pt scoaterea tratamentului psihiatric?
De acord inteligenta emotionala, intelepciunea conteaza mai mult decat IQ-ul. -------------*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
@lena in momentul asta cand sunt stresat simt ca mi se blocheaza putin gatul, in spate la ceafa. dar de cele mai multe ori am doar o crestere a pulsului mai neobisnuita. alta problema ar fi energia, care e redusa fata de perioada anterioara a bolii. per total functionez ok.
problemele de anxietate sunt date de deficitul de serotonina. ca sa vezi exact care e deficitul de neurotransmitatori, in functie de simptome, si ca sa vezi de ce fel de medicamente ai nevoie, explica aici o doctorita
www.youtube.com/watch?v=K1eFX_sZKKI&index=11&t=431s
l-am pus sa ruleze de la un anumit minut...direct la ce-i important
@placebo ce scor ai scos la iqtest.dk ?
incearca si mensa luxemburg test si testele de care am scris anterior din cartea lui philip carter
e o persoana care m-a impresionat de scorul scos la teste. dar nu mai stiu cum o cheama. scrisese de problemele ei o perioada aici pe forum. cu schizofrenie, care traieste cu parintii si se cearta cu ei. nu se poate ingriji singura, etc... a scos 115. ceea ce e interesnat. e clar ca ea nu are o educatie aleasa si totusi a scos un scor bun
problemele de anxietate sunt date de deficitul de serotonina. ca sa vezi exact care e deficitul de neurotransmitatori, in functie de simptome, si ca sa vezi de ce fel de medicamente ai nevoie, explica aici o doctorita
www.youtube.com/watch?v=K1eFX_sZKKI&index=11&t=431s
l-am pus sa ruleze de la un anumit minut...direct la ce-i important
@placebo ce scor ai scos la iqtest.dk ?
incearca si mensa luxemburg test si testele de care am scris anterior din cartea lui philip carter
e o persoana care m-a impresionat de scorul scos la teste. dar nu mai stiu cum o cheama. scrisese de problemele ei o perioada aici pe forum. cu schizofrenie, care traieste cu parintii si se cearta cu ei. nu se poate ingriji singura, etc... a scos 115. ceea ce e interesnat. e clar ca ea nu are o educatie aleasa si totusi a scos un scor bun
@vcc merci. Totusi stiu ca 5HTP nu e ok pt partea de psihoza.
Edit: am vazut acum ca tipa zice mai la inceputul clipului ca e ok.
Cu IQ-ul pare a fi ZacuscaVesela care si mie mi s-a parut f inteligenta.
Edit: am vazut acum ca tipa zice mai la inceputul clipului ca e ok.
Cu IQ-ul pare a fi ZacuscaVesela care si mie mi s-a parut f inteligenta.
126 treaz, 111 fumat. L-am facut de 2 ori treaz si de 3 ori fumat acum 5 ani si mereu a iesit la fel. M-a mirat ca si iarba scade IQ-ul, cu 15 puncte. Nu prea stie nimeni asta despre ea. Alcoolul si ketamina probabil cu vreo 100 de puncte. Iar pe keta ai voie si sa conduci complet leguma.
Dar nu este un test sincer pentru ca esti favorizat grav ca baiat. Femeile nu au gandire 3D si probabil le iese cu 20 de puncte mai mic. Au in schimb alte calitati.
Dar nu este un test sincer pentru ca esti favorizat grav ca baiat. Femeile nu au gandire 3D si probabil le iese cu 20 de puncte mai mic. Au in schimb alte calitati.
@lena...
asa.. dada ZacuscaVesela... ea e.
cu anxietatea... merita intrebata doctora ta de 5htp. poate e mai fezabil de incercat cu el. poate nu ingrasa si sunt mai putine reactii adverse.
@placebo... daca iti plac jocurile, iti pot da eu cateva carti cu asa ceva. cu teste iq
primul meu test ever pt iq, a fost test.dk. l-am facut prin 2007. scosesem 115. acum scot 130 la el... apa de ploaie..Haha. isi pierde valoarea testul prin retestare... cu mult.
mai era un test foarte interesant la vremea aia al lui juve.. asa il chema pe creatorul testului. testul lui punea mult la incercare ceativitatea pt perioada respectiva.
legat de iarba... vezi ca daca continui mult cu ea o sa ajungi sa iti supui la incercare teoriile de pe aici. ar trebui sa-ti dea de gandit faptul ca iti scade asa mult scorul la test cand fumezi
asa.. dada ZacuscaVesela... ea e.
cu anxietatea... merita intrebata doctora ta de 5htp. poate e mai fezabil de incercat cu el. poate nu ingrasa si sunt mai putine reactii adverse.
@placebo... daca iti plac jocurile, iti pot da eu cateva carti cu asa ceva. cu teste iq
primul meu test ever pt iq, a fost test.dk. l-am facut prin 2007. scosesem 115. acum scot 130 la el... apa de ploaie..Haha. isi pierde valoarea testul prin retestare... cu mult.
mai era un test foarte interesant la vremea aia al lui juve.. asa il chema pe creatorul testului. testul lui punea mult la incercare ceativitatea pt perioada respectiva.
legat de iarba... vezi ca daca continui mult cu ea o sa ajungi sa iti supui la incercare teoriile de pe aici. ar trebui sa-ti dea de gandit faptul ca iti scade asa mult scorul la test cand fumezi
Din bunatate...din Iubire...din Smerenie, se nasc lucruri frumoase care ne apropie unii de altii...
Sa fiti cu sufletul plin de iubire si visele sa vi se implineasca. Asta conteaza cel mai mult. Nu nivelul IQ.
Va doresc tuturor sa aveti pacea inimii!
Sa fiti cu sufletul plin de iubire si visele sa vi se implineasca. Asta conteaza cel mai mult. Nu nivelul IQ.
Va doresc tuturor sa aveti pacea inimii!
Asa este. Si multa sanatate sa avem. Desi n uprea ma sperante. Tocmai m-am cantarit: 105kg!!! :(
Lena, tu pui botul la ce zice Placebo ? Daca te iei dupa el ajungi legata la spital, auzi "stai cu psihoza pana trece", nu va trece, se va agrava si te vei defecta mai tare definitiv chiar daca te stabilizeaza apoi totusi.
Ce sa-i ceri sa-ti zica ceva mai okey, ca el nu stie decat sa nu-ti iei tratamentul, la asta se rezuma el si atat, iar daca nu iei, esti in pericol, deci orice altceva nu conteaza, adica ce zice el.
Iar cu greutatea, si sora prietenului meu ajunsese de la 60 la 105 dar...a ajuns si la 164, deci mai ai loc daca nu iei masuri de urgenta.
Si avea 200 daca nu lua Trulicity din ala ptr reducerea poftei de mencare, a mers desi lua Abilify ca si tine.
Ca si ea tot de la abi s-a ingrasat.
Ce sa-i ceri sa-ti zica ceva mai okey, ca el nu stie decat sa nu-ti iei tratamentul, la asta se rezuma el si atat, iar daca nu iei, esti in pericol, deci orice altceva nu conteaza, adica ce zice el.
Iar cu greutatea, si sora prietenului meu ajunsese de la 60 la 105 dar...a ajuns si la 164, deci mai ai loc daca nu iei masuri de urgenta.
Si avea 200 daca nu lua Trulicity din ala ptr reducerea poftei de mencare, a mers desi lua Abilify ca si tine.
Ca si ea tot de la abi s-a ingrasat.
Nu, mi-am dat seama ca Placebo a cunoscut doar fericiti care nu aveau probleme cognitive inainte de episoadele psihotice. La aceia cred si eu ca au putut renunta la tratment.
Incep sa nu mi mai doresc sa schimb pe abi dupa tot ce am auzit.
Poti incerca cu doza jumatate si jumatate sa fie Rispolept. Eu cu 5 mg de Abilify nu m-am ingrasat mai mult de 20 kg, ceea ce a fost inca gestionabil. Problema e de cand am intrat pe doza full - am pus inca 25 kg in total.
Si practic fata de cum eram inainte de antipishotice(60kg) am ajuns la 105 kg in total. Imediat ma dublez.
Nici eu nu am putut intra pe Abilify muulti ani. Abia dupa 6 ani de tratament am reusit sa scot Risperidona. Mie atunci mi s-a parut ca e de bine. Acum nu mai stiu ce sa zic.
Daca am incercat sa reduc Abilify-ul am avut recadere.
Si practic fata de cum eram inainte de antipishotice(60kg) am ajuns la 105 kg in total. Imediat ma dublez.
Nici eu nu am putut intra pe Abilify muulti ani. Abia dupa 6 ani de tratament am reusit sa scot Risperidona. Mie atunci mi s-a parut ca e de bine. Acum nu mai stiu ce sa zic.
Daca am incercat sa reduc Abilify-ul am avut recadere.
Inteleg. Eu am pus in 4 ani 20 kg, in conditiile in Care am fost foarte sedentara, si am mancat orice, oricand la orice Ora.Am slabit 9 kg acum, am 60, pentru ca mi am. Schimbat stilul de viata. Deci, in principiu Risperidona nu mi a creat probleme cu greutatea.
Da, cam asa ma gandeam si eu sa fac, mai astept Un an Pana la vara, si am sa incerc sa scad din rispen Pana la 2mg, sa vad cum ma simt, si poate sa adaug 5 mg abi.
Dar nu cred ca voi intra numai pe abilify, pentru ca, si greutatea este o problema.Dai in alte probleme, si numai Asta ne lipseste.
Multa putere in schimbarea tratamentului. Lupta, nu lasa sa iei proportii.
Da, cam asa ma gandeam si eu sa fac, mai astept Un an Pana la vara, si am sa incerc sa scad din rispen Pana la 2mg, sa vad cum ma simt, si poate sa adaug 5 mg abi.
Dar nu cred ca voi intra numai pe abilify, pentru ca, si greutatea este o problema.Dai in alte probleme, si numai Asta ne lipseste.
Multa putere in schimbarea tratamentului. Lupta, nu lasa sa iei proportii.
Nu prea a luptat din moment ce a ajuns la 105 Kg, trebuia de cand a luat 5 Kg sa schimbe tratamentul, sa nu apuce sa ia atat.
Dar macar de acuma sa ia masuri.
Eu cand iau si 1 kg, gata, incerc sa iau masuri, macar incerc, chiar daca nu reusesc, intentia conteaza, 1 Kg ca sa-l dau jos imi ia 10 zile ! Cu deficit de 700 kcal/zi, deci 1600 pe zi mancate in loc de 2300. Ca sa nu fie dieta prea dura.
Deci nu e asa simplu "aaa, ce mare lucru un kil."
Ca de aia am bagat Trulicity desi aveam 66, 3 kg la 1, 7 m (tot am luat de la 60), nu stau sa iau nu stiu cat, ca apoi e mai greu de dat jos. Preventia e sfanta.
Dar macar de acuma sa ia masuri.
Eu cand iau si 1 kg, gata, incerc sa iau masuri, macar incerc, chiar daca nu reusesc, intentia conteaza, 1 Kg ca sa-l dau jos imi ia 10 zile ! Cu deficit de 700 kcal/zi, deci 1600 pe zi mancate in loc de 2300. Ca sa nu fie dieta prea dura.
Deci nu e asa simplu "aaa, ce mare lucru un kil."
Ca de aia am bagat Trulicity desi aveam 66, 3 kg la 1, 7 m (tot am luat de la 60), nu stau sa iau nu stiu cat, ca apoi e mai greu de dat jos. Preventia e sfanta.
Da, preventia e sfanta. Dar dacamie medicii n umi-au dat Trulicity nu am alternative. decat ceea ce am scris.
Pai nu, ideea este urmatoarea:
Prima solutia e sa-ti schimbi tratamentul, de ce nu ai umblat din timp ptr asta ? Ca eu asta nu am inteles, de ce ai asteptat sa iei atatea Kg ? Nu vroia unu, cautai alt medic, pana unu te ajuta. Eu am ajuns sa merg si la 6 medici inainte sa raman la unul ptr diabet care m-a ajutat cum a trebuit, n-am stat doar la unul.
Ca uite ce greu e acuma.
Cu trulicity, nu-ti da un medic, cauti altul. Daca nu ai diabet nu-ti da ala, ti-ar da Saxenda, ca ala e ptr slabit si se da nu doar la diabetici (desi tot antidiabetic e si ala ca si Trulicity), doar ca era cam scump.
Prima solutia e sa-ti schimbi tratamentul, de ce nu ai umblat din timp ptr asta ? Ca eu asta nu am inteles, de ce ai asteptat sa iei atatea Kg ? Nu vroia unu, cautai alt medic, pana unu te ajuta. Eu am ajuns sa merg si la 6 medici inainte sa raman la unul ptr diabet care m-a ajutat cum a trebuit, n-am stat doar la unul.
Ca uite ce greu e acuma.
Cu trulicity, nu-ti da un medic, cauti altul. Daca nu ai diabet nu-ti da ala, ti-ar da Saxenda, ca ala e ptr slabit si se da nu doar la diabetici (desi tot antidiabetic e si ala ca si Trulicity), doar ca era cam scump.
mie primul doctor la care am fost imi recomandase tot abilify. o fi bun sau nu dumnezeu mai stie...
cumva cred ca doctorii prescriu medicamentul in functie de experienta pe care o au cu acel medicament si in functie de ce sponsor au...
cumva cred ca doctorii prescriu medicamentul in functie de experienta pe care o au cu acel medicament si in functie de ce sponsor au...
Fiecare medic poate avea schema lui de tratament care de fapt face aceiasi chestie, acum depinde, orice trat ptr cutare e bun la cine se potriveste, asta e o loterie, poate abi ptr mine e bun dar ptr tine nu, la aceiasi boala.
De ex un medic poate da Cipralex ptr anxietate, altul da Spitomin, sau altul da carbamazepina cu haloperidol.
Daca e bun sau nu abi ptr tine, o sa vezi tu dupa efect.
De ex un medic poate da Cipralex ptr anxietate, altul da Spitomin, sau altul da carbamazepina cu haloperidol.
Daca e bun sau nu abi ptr tine, o sa vezi tu dupa efect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11intrerupere brusca ebixa?! am nevoie de sfat urgent
- 4Intrerupere tratament Cipralex
- 6intrerupere seroxat
- 5intrerupere tratament cu tiapridal - care ar putea fi efectele?
- 2intreruperea tratamentului pshiatrie
- 1intreruperea tratamentului pshiatrie
- 5Paroxetine
- 0Ajutor - paroxetin intrerupt brusc
- 8Sarcina
- 6as dori o schema de renuntare la tratament/ va rog un raspuns avizat
- 3Intrerupere tratament duloxetina - sevraj? Reactii adverse?
- 4Sunt intr-o situatie dificila
- 7Reducere doza Cipralex - in vederea incetarii tratamentului
- 1Intrerupere tratament antidepresiv.
- 13Renunțare la tratament
- 6Tratament intrerupt?
- 6Reducere doza/renuntare la Cipralex
Mai multe informații despre: intreruperea tratamentului psihiatric
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: