Paroxetine
Am luat un 1 an si 2 luni paxetin dupa aceea doctora mi lea intrerupt brusc in martie iar in prezent vomit tot ce mananc din frica am inceput sa iau iar cate o pastila poate imi trece ce sa fac?Ajutor.
5 comentarii
Buna ziua, mergeți din nou la medic pentru reevaluare si tratament. Incercati sa mergeti si la psihoterapie pentru a intelege care sunt cauzele fricilor pe care le aveți.
am facut si analize dar decand leam intrerupt nu pot manca mai nimic.
Tocmai de asta, asa cum a spus si colegul meu, mergeti la medic sa va vada din nou. Pe langa medicatie, si eu recomand psihoterapia pentru a vedea care este cauza declansatoare.
Nu am pofta de mancare si imi vine sa plang
Cu atât mai mult e nevoie să mergeți la medic, pentru că poate e nevoie să vă schimbe și diagnosticul. A lua medicamente din proprie inițiativă și nu după o schemă de tratament, vă faceți mai mult rău decât bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3antidepresive
- 12Tratament cu cipralex
- 2Tratament pt toc
- 2Sertralina - tensiunea arteriala și pulsul scăzute
- 4Putin ajutor!! orfidal (lorazepam)
- 1Medicatie psihotropa+Neuro Optimizer?Se poate?
- 5Va rog sa va spuneti părerea!
- 25Supradozaj: doza letala?
- 13Zyprexa + Alcool
- 1Prozac și cipralex
- 35Zoloft
- 1Am avut depresie in 2008
- 3Vraylar (cariprazina)
- 42Schizofrenie paranoida
- 94Se poate scapa de Abilify de 10 de tot?
- 34Se vor scoate neurolepticele din uz în psihiatrie în viitor?Care e viitorul psihiatriei?
- 4Perioada Maxima de Prescriere a Medicamentelor Psihiatrice
- 12Pt obezitate indusa de medicamentele psihiatrice putem merge la dr diabetolog prin CAS?
- 3Tulburare obsesiv compulsivă
- 1Incepere tratament disparitie somn :)
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice intreruperea tratamentului psihiatric
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: