Daca iau antidepresive, pot face anestezie generala?
Am fost programata la o operatie de indepartare a unui fibrom.Problema este ca iau antidepresive. Stie cineva daca exista contraindicatii?Trebuie intrerupt tratamentul psihiatric?
2 comentarii
Bună dimineața !
Discută cu medicul care ți-a recomandat tratamentul(pentru că dacă e nevoie să-l întrerupi nu o o poți face brusc) iar înainte de operație informezi și pe medicul care-ți face operația.
Totdeauna înainte de operație se completează o fișă de către medic în care declari la ce ești alergică, ce alte tratamente urmezi, ce probleme ai mai avut, etc. și în funcție de asta adaptează anestezia.
Discută cu medicul care ți-a recomandat tratamentul(pentru că dacă e nevoie să-l întrerupi nu o o poți face brusc) iar înainte de operație informezi și pe medicul care-ți face operația.
Totdeauna înainte de operație se completează o fișă de către medic în care declari la ce ești alergică, ce alte tratamente urmezi, ce probleme ai mai avut, etc. și în funcție de asta adaptează anestezia.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pericol la o anestezie totala?
- 0efectele unor substante asupra anesteziei generale
- 0durata minima intre 2 anestezii generale?
- 4Intrerupere tratament Cipralex
- 0Anestezia generala si rahianestezia
- 6intrerupere seroxat
- 1vaccin vs. anestezie
- 5intrerupere tratament cu tiapridal - care ar putea fi efectele?
- 11Urgent ajutor, nu mi revin dupa anestezia generala!
- 5Paroxetine
- 11Intrerupere tratament duloxetina - sevraj? Reactii adverse?
- 1Am avut depresie in 2008
- 1Anestezie generala
- 0Pervertirea gustului după anestezie generala
- 0Anestezie pacient afectiuni neurologice (neurinom)
- 1Anestezie după pneumonie
- 0Augmentare mamară
- 5Sevraj tratament psihiatric
Mai multe informații despre: Anestezia generala intreruperea tratamentului psihiatric
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: