Daca iau antidepresive, pot face anestezie generala?
Am fost programata la o operatie de indepartare a unui fibrom.Problema este ca iau antidepresive. Stie cineva daca exista contraindicatii?Trebuie intrerupt tratamentul psihiatric?
2 comentarii
Bună dimineața !
Discută cu medicul care ți-a recomandat tratamentul(pentru că dacă e nevoie să-l întrerupi nu o o poți face brusc) iar înainte de operație informezi și pe medicul care-ți face operația.
Totdeauna înainte de operație se completează o fișă de către medic în care declari la ce ești alergică, ce alte tratamente urmezi, ce probleme ai mai avut, etc. și în funcție de asta adaptează anestezia.
Discută cu medicul care ți-a recomandat tratamentul(pentru că dacă e nevoie să-l întrerupi nu o o poți face brusc) iar înainte de operație informezi și pe medicul care-ți face operația.
Totdeauna înainte de operație se completează o fișă de către medic în care declari la ce ești alergică, ce alte tratamente urmezi, ce probleme ai mai avut, etc. și în funcție de asta adaptează anestezia.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11intrerupere brusca ebixa?! am nevoie de sfat urgent
- 1anestezia generala si anxietatea
- 4Anestezia generala?
- 6intrerupere seroxat
- 2intreruperea tratamentului pshiatrie
- 11Urgent ajutor, nu mi revin dupa anestezia generala!
- 5Paroxetine
- 4Paroxetine
- 6as dori o schema de renuntare la tratament/ va rog un raspuns avizat
- 3Intrerupere tratament duloxetina - sevraj? Reactii adverse?
- 1Am avut depresie in 2008
- 1Anestezie generala
- 6Tratament intrerupt?
- 2Anestezie generala
- 33Anxietate
- 78Centrul ATMC Alternative To Meds Center din SUA pt scoaterea tratamentului psihiatric?
- 6Reducere doza/renuntare la Cipralex
Mai multe informații despre: Anestezia generala intreruperea tratamentului psihiatric
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: