Am avut depresie in 2008

14-03-2019
Daniel Constanta
Nu este medic/terapeut
Daniel Constanta
Am avut depresie in 2008 am facut tratament si dupa cateva luni m-am simtit mai bine dar dna doctor mi-a spus ca trebuie sa iau Arketis si Mirzaten toata viata.De 3 saptamani nu mai iau Mirzaten si mi-e frica sa nu-mi revina boala.
Pot inlocui aceste medicamente cu altceva eventual naturist?
1 comentarii
0
14-03-2019, ora 18:19
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu va intrerupeti tratamentul brusc, ca riscati sa intrati in sevraj.
In cele mai multe cazuri depresia nu e o boala lineara, pe toata viata. Are si remisii.
Dupa o perioada de cel putin cateva luni, in care va simtiti bine, rugati medicul sa va faca o schema de reductie pentru Arketis. Si daca va simtiti bine in continuare, se poate renunta si la Arketis, dupa schema data de medic. Daca nu, reveniti la tratamentul initial. Trebuie sa va prezentati lunar la doctor si sa discutati cu el toate modificarile de dispozitie care apar. Se poate sa aveti remisie a bolii si nu va fi necesar sa luati tratamentul toata viata. Dar se poate si ca depresia sa reapara si sa fie nevoie sa reluati tratamentul. Nu e un capat de tara, atat timp cat exista medicatie pentru asta.
Sunt unele persoane care iau de 20 de ani tratament pentru depresie si merg inainte asa.
Sanatate multa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: