Sarcina
Buna. Am aflat de curand ca sunt insarcinata. Problema este ca eu pana sa aflu ca sunt insarcinata luam tratament de la psihiatru mai exact frontin si serodeps. Imediat cum am aflat de sarcina am intrerupt tratamentul doar ca acum vechile atacuri de panica si stari de plans au reaparut. Am vorbit cu doctorul psihiatru si mi a interzis sa mai iau pastilele dar ce pot face pentru ca seara apar atacurile de panica, frica si un tremurat in tot corpul. Ce ma sfatuiti sa fac? Va rog sa ma ajutati.
8 comentarii
Va poate invata cum sa abordati atacurile de panica.
Iti multumesc din suflet pentru ajutor
Buna dimineata!
Cum scria Clara_p, tulburarea de panica e una din problemele care se rezolva f bine prin psihoterapie. Discutati cu un terapeut pe sufletul dvs si va fi in regula.
Sanatate!
Cum scria Clara_p, tulburarea de panica e una din problemele care se rezolva f bine prin psihoterapie. Discutati cu un terapeut pe sufletul dvs si va fi in regula.
Sanatate!
In orasul din care sunt eu nu exista medic psihoterapeut care ma poate ajuta. Am vorbit doar prin telefon cu un medic care se ocupa cu medicina tibetana si bioenergii.
Va puteti alege un psiholog care va place de pe forumul Romedic de exemplu si sa faceti cu el sedinte prin Skype.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11intrerupere brusca ebixa?! am nevoie de sfat urgent
- 4Intrerupere tratament Cipralex
- 6intrerupere seroxat
- 5intrerupere tratament cu tiapridal - care ar putea fi efectele?
- 2intreruperea tratamentului pshiatrie
- 1intreruperea tratamentului pshiatrie
- 5Paroxetine
- 4Paroxetine
- 0Ajutor - paroxetin intrerupt brusc
- 2Daca iau antidepresive, pot face anestezie generala?
- 6as dori o schema de renuntare la tratament/ va rog un raspuns avizat
- 3Intrerupere tratament duloxetina - sevraj? Reactii adverse?
- 1Intrerupere tratament antidepresiv.
- 13Renunțare la tratament
- 33Anxietate
- 78Centrul ATMC Alternative To Meds Center din SUA pt scoaterea tratamentului psihiatric?
- 6Reducere doza/renuntare la Cipralex
Mai multe informații despre: intreruperea tratamentului psihiatric
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: