Sarcina

19-10-2017
Alina Alexandra Bortoi
Nu este medic/terapeut
Alina Alexandra Bortoi
Buna. Am aflat de curand ca sunt insarcinata. Problema este ca eu pana sa aflu ca sunt insarcinata luam tratament de la psihiatru mai exact frontin si serodeps. Imediat cum am aflat de sarcina am intrerupt tratamentul doar ca acum vechile atacuri de panica si stari de plans au reaparut. Am vorbit cu doctorul psihiatru si mi a interzis sa mai iau pastilele dar ce pot face pentru ca seara apar atacurile de panica, frica si un tremurat in tot corpul. Ce ma sfatuiti sa fac? Va rog sa ma ajutati.
8 comentarii
1
19-10-2017, ora 16:54
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ati putea sa mergeti la psihoterapie.
0
19-10-2017, ora 17:03
Alina Alexandra Bortoi
Nu este medic/terapeut
Alina Alexandra Bortoi
Psihologul ma poate ajuta?
0
19-10-2017, ora 17:05
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Va poate invata cum sa abordati atacurile de panica.
0
19-10-2017, ora 18:09
Alina Alexandra Bortoi
Nu este medic/terapeut
Alina Alexandra Bortoi
Iti multumesc din suflet pentru ajutor
0
19-10-2017, ora 19:31
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pentru putin. Sa fiti sanatoasa!
0
20-10-2017, ora 08:44
Psiholog Neacsu Virginia
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Neacsu Virginia
Buna dimineata!
Cum scria Clara_p, tulburarea de panica e una din problemele care se rezolva f bine prin psihoterapie. Discutati cu un terapeut pe sufletul dvs si va fi in regula.
Sanatate!
0
20-10-2017, ora 09:09
Alina Alexandra Bortoi
Nu este medic/terapeut
Alina Alexandra Bortoi
In orasul din care sunt eu nu exista medic psihoterapeut care ma poate ajuta. Am vorbit doar prin telefon cu un medic care se ocupa cu medicina tibetana si bioenergii.
0
20-10-2017, ora 11:41
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Va puteti alege un psiholog care va place de pe forumul Romedic de exemplu si sa faceti cu el sedinte prin Skype.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Oprirea medicației psihiatrice
  •