Tratament intrerupt?
Buna ziua!
A intrerupt cineva tatamentul psihiatric sau este a la long?Momentan iau Abilify Maintena, dar deja sunt satula de tratament..am luat multe antipsihotice, acum iau injectabil, si cam multe te umfla..ori iti dai duhul de la ele pana la urma, ca na..Intreb daca este alta solutie?
A intrerupt cineva tatamentul psihiatric sau este a la long?Momentan iau Abilify Maintena, dar deja sunt satula de tratament..am luat multe antipsihotice, acum iau injectabil, si cam multe te umfla..ori iti dai duhul de la ele pana la urma, ca na..Intreb daca este alta solutie?
6 comentarii
Daca boala e cu psihoza tratamentul e pe viata.
Daca nu, vorbiti cu psihiatrul.
Daca nu, vorbiti cu psihiatrul.
Un tratament se întrerupe numai la decizia psihiatrului, pentru că și în situația în care se poate întrerupe se face pe baza unei scheme întocmită de acesta, nu brusc, pentru că v-ați face mai mult rău decât bine.
Buna ziua.
Doar medicul psihiatru poate întrerupe tratamentul. In general, tratamentul se ia o perioadă lungă de timp.
Doar medicul psihiatru poate întrerupe tratamentul. In general, tratamentul se ia o perioadă lungă de timp.
Ce diagnostic aveț?Ce medicamente luați? In ce doze?
Schizofrenie paranoida, acum iau Abilify Maintena de 300 mg injectabil, am luat si Xeplion dar am avut prea mare prolactina si dadeam in prolactinom, de altfel luam in continuare Xeplion sau Trevicta.SI mai iau RIvotril sau xanax lanevoie, dar nu ma mai simt bine cand le iau..dar le iau pt ca inca mai aud voci.
Buna seara, am si eu o intrebare către medici psihiatri de pe forum se mai poate intrerupe antipsihoticul dupa 11 ani bine inteles cu ajutorul si îndrumarea unui pshiatru cu schema de reducere vizite permanente toate cele sau este prea tarziu cine imi raspunde îi voi detalia mai bine ce sa intamplat cu mine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11intrerupere brusca ebixa?! am nevoie de sfat urgent
- 4Intrerupere tratament Cipralex
- 6intrerupere seroxat
- 5intrerupere tratament cu tiapridal - care ar putea fi efectele?
- 1intreruperea tratamentului pshiatrie
- 5Paroxetine
- 4Paroxetine
- 0Ajutor - paroxetin intrerupt brusc
- 2Daca iau antidepresive, pot face anestezie generala?
- 8Sarcina
- 6as dori o schema de renuntare la tratament/ va rog un raspuns avizat
- 3Intrerupere tratament duloxetina - sevraj? Reactii adverse?
- 7Reducere doza Cipralex - in vederea incetarii tratamentului
- 1Intrerupere tratament antidepresiv.
- 13Renunțare la tratament
- 1Am avut depresie in 2008
- 33Anxietate
- 35-hpt
- 6Reducere doza/renuntare la Cipralex
Mai multe informații despre: intreruperea tratamentului psihiatric
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: