Tratament intrerupt?

18-06-2020
Anonim077
Nu este medic/terapeut
Anonim077
Buna ziua!
A intrerupt cineva tatamentul psihiatric sau este a la long?Momentan iau Abilify Maintena, dar deja sunt satula de tratament..am luat multe antipsihotice, acum iau injectabil, si cam multe te umfla..ori iti dai duhul de la ele pana la urma, ca na..Intreb daca este alta solutie?
6 comentarii
1
18-06-2020, ora 13:22
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca boala e cu psihoza tratamentul e pe viata.
Daca nu, vorbiti cu psihiatrul.
1
18-06-2020, ora 16:19
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Un tratament se întrerupe numai la decizia psihiatrului, pentru că și în situația în care se poate întrerupe se face pe baza unei scheme întocmită de acesta, nu brusc, pentru că v-ați face mai mult rău decât bine.
1
18-06-2020, ora 16:58
Dr. Diaconu Lavinia
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Diaconu Lavinia
Buna ziua.

Doar medicul psihiatru poate întrerupe tratamentul. In general, tratamentul se ia o perioadă lungă de timp.
2
18-06-2020, ora 20:48
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Ce diagnostic aveț?Ce medicamente luați? In ce doze?
1
19-06-2020, ora 10:21
Anonim077
Nu este medic/terapeut
Anonim077
Schizofrenie paranoida, acum iau Abilify Maintena de 300 mg injectabil, am luat si Xeplion dar am avut prea mare prolactina si dadeam in prolactinom, de altfel luam in continuare Xeplion sau Trevicta.SI mai iau RIvotril sau xanax lanevoie, dar nu ma mai simt bine cand le iau..dar le iau pt ca inca mai aud voci.
1
19-08-2021, ora 21:37
Un visator
Nu este medic/terapeut
Un visator
Buna seara, am si eu o intrebare către medici psihiatri de pe forum se mai poate intrerupe antipsihoticul dupa 11 ani bine inteles cu ajutorul si îndrumarea unui pshiatru cu schema de reducere vizite permanente toate cele sau este prea tarziu cine imi raspunde îi voi detalia mai bine ce sa intamplat cu mine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Oprirea medicației psihiatrice
  •