Cum să slăbesc?Nutriționist ?Îmi puteți da aici o dieta simpla??
Am 127 kg, urmez tratament antidepresiv și mă gândeam să merg la nutriționist..este nutriționist și gratuit drcontat? De casa de asigurări?Daca nu, cam cat costa o consultație și cum decurge?
Cum pot să slăbesc?Dar sa nu fie așa de dificil..mai ușor..îmi puteți da o dieta simpla aici pe forum și ușoară pentru începători in ale nutriției și slăbitului?(daca este vreun medic nutriționist pe aici)
M-am apucat și de un curs de nutriție la un institut prin corespondenta..Sper sa fie bine
Mulțumesc!
Cum pot să slăbesc?Dar sa nu fie așa de dificil..mai ușor..îmi puteți da o dieta simpla aici pe forum și ușoară pentru începători in ale nutriției și slăbitului?(daca este vreun medic nutriționist pe aici)
M-am apucat și de un curs de nutriție la un institut prin corespondenta..Sper sa fie bine
Mulțumesc!
1 comentarii
Eu si lucrez si nu prea pot sa imi gatesc. Dar as incerca o dieta f simpla: gen salata verde su rosii si castraveti+ ou fiert tare/ton. Sau salata de la Mega Image daca ai aproape. Sau iarna salata de radacinoase: telina+morcov+sfecla+mar si samburi de nuca sau susan. Sau Quinoa fiarta i napa cu sare cu fasole fiarta si prajita si ochiuri si avocado. Ideea e sa mananci mai mutl grasimi sanatoase si mai putin zahar, eventual daca simti nevoia mai bien miere. Sanatate sa avem!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Vreau sa slabesc
- 2vreau sa slabesc
- 5as vrea sa slabesc 10-15 kg
- 5Daca consum 4 litri de apa pe zi, mai mult lichide, supe, am sanse sa slabesc?
- 2Slabire pe perioada adolescentei
- 15Vreau sa slabesc din nou!
- 518 Ani 150 kg dieta drastică
- 2Sfat sincer pentru slăbit
- 13Dieta hipocalorica? Vreau sa slabesc, 90 kg la 19 ani!!!
- 4M-am ingrasat
- 3Am 31 de ani si ma chinui de ceva timp sa slăbesc vreo 7-8 kg
- 5Nu pot sa slabesc
- 3Grup de suport pentru cei ce trebuie sa dea jos peste 40 de kg
- 4Vreau să slăbesc!
- 1Concurs de slabit ( pana la Craciun)
- 15Diete si mentinere
- 1Minus 35 kg si insarcinata
- 14Obezitate - Trebuie sa slabesc 40 kg, neaparat.
- 53Vreau sa slabesc aici
Mai multe informații despre: vreau sa slabesc
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: