Mi-as dori sa slabesc.Ce sa mananc si ce sa nu?
Am 24 ani si 116 kg.1, 89 m.Cum pot sa slabesc?Sportul e necesar?Sau dieta?Sau doar abtinerea de la fast food, sucuri, grasimi nesanatoase?Ce sa mananc sI ce sa mananc?Si cat?Ajutor.M-ar ajuta si un ceai de slabit?Multumesc!
1 comentarii
Dieta e pe primul loc, dar sportul ajuta mult mai ales pe termen lung. În principiu trebuie reduse caloriile si adoptate principii de alimentație sănătoasă.
Sportul te ajuta sa dezvolti masa musculara iar aceasta consuma mai multe calorii. Dar asta necesita timp si consecventa. În plus o persoană care face efortul de a face sport se gândește de două ori daca chiar e necesar sa mai exagereze cu anumite pofte. Practic devii mai serios în privința sănătății daca reușești să te ții de sport.
Prin sport ma refer la activitate fizica de cel putin 3 ori / saptamana mini. 30minute - efort care sa-ti creasca frecventa cardiacă peste 140-150/min. La început poti sa mergi la deal în pas alert sau sa alergi usor cu pauze dese.
Cheia e consecvența!
În privința alimentației...sunt multe de spus. Introdu obiceiuri sănătoase treptat si tine te de ele. Renunta la pâine sau max o felie cat jumatate de palma la o masă. Renunta la dulciuri cat poti de mult. Redu alcoolul. Covrigeii, biscuiții te îngrașă f tare.
Bea multa apa, mănâncă multe legume.
La vârsta ta e mai usor sa slăbește, după 30-35 ani devine f dificil. Lumea are tendinta sa se ingrase după 35.
Iar obezitatea iti scade calitatea vietii si speranta de viata.
Succes!
Sportul te ajuta sa dezvolti masa musculara iar aceasta consuma mai multe calorii. Dar asta necesita timp si consecventa. În plus o persoană care face efortul de a face sport se gândește de două ori daca chiar e necesar sa mai exagereze cu anumite pofte. Practic devii mai serios în privința sănătății daca reușești să te ții de sport.
Prin sport ma refer la activitate fizica de cel putin 3 ori / saptamana mini. 30minute - efort care sa-ti creasca frecventa cardiacă peste 140-150/min. La început poti sa mergi la deal în pas alert sau sa alergi usor cu pauze dese.
Cheia e consecvența!
În privința alimentației...sunt multe de spus. Introdu obiceiuri sănătoase treptat si tine te de ele. Renunta la pâine sau max o felie cat jumatate de palma la o masă. Renunta la dulciuri cat poti de mult. Redu alcoolul. Covrigeii, biscuiții te îngrașă f tare.
Bea multa apa, mănâncă multe legume.
La vârsta ta e mai usor sa slăbește, după 30-35 ani devine f dificil. Lumea are tendinta sa se ingrase după 35.
Iar obezitatea iti scade calitatea vietii si speranta de viata.
Succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0ce credeti despre aceasta dieta de slabire?
- 5Cum sa slabesc?
- 5as vrea sa slabesc 10-15 kg
- 15Vreau sa slabesc din nou!
- 2Vreau sa scad in greutate
- 4vreau sa slabesc sa fiu sanatoasa
- 3Slabire
- 5Buna seara! as dorii si eu sa slabesc organismul imi cere sa mananc intruna
- 13165 cm 78kg - trebuie sa slabesc 20 kg
- 2Probleme cu slabitul, obsesie pentru alimente.
- 5Cum sa slabesc?Ajutor.
- 2Dieta. Am 56 ani si 78 kg. As dori sa slabesc macar 8 kg.
- 1Nu știu cum sa slăbesc mai ușor și eficient.Ajutati-ma va rog.
- 5Nu pot sa slabesc
- 4M-am ingrasat de la Rispolept 15 kg. Acum sunt pe Abilfy. Cum slabesc?
Mai multe informații despre: dieta pentru slabit dietele de slabire vreau sa slabesc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: