Ce as putea sa am - am tot timpul o senzatie de frica ca o sa cedez si ma sinucid
Buna ziua! Ma numesc paul si de vreo saptamana nush ce se intampla cu mine.totul a inceput intr o seara stateam pe telefon si nush de unde a aparut un gand ca cum ar fi sa ma sinucid m am speriat foarte tare.de atunci am tot timpul o senzatie de frica ca o sa cedez si ma sinucid.de ex daca trec pe langa o fantana am frica ca o sa ma arunc sau daca trec pe langa un cutit imi fac imagini in cap sa ma sinucid nush ce sa ma mai fac credetima.am citit ca aceste ganduri se pot adeverii ca au legatura cu depresia dar eu nu vreau asta nu vreau sa imi fac rau dar mie frica ca o sa cedez si nush de ce.va rog frumos dati mi un raspuns plang in fiecare gandinduma la asta va rog din suflet de cand ma trezesc si pana adorm am aceasta frica
8 comentarii
Sunt niste ganduri pe care nu mi le pot scoate din cap
Buna ziua!
mergeti la un consult -psihoterapeut
mergeti la un consult -psihoterapeut
Am auzit ca ar putea fi toc dvs ce credeti sunt niste ganduri intruzive pe care nu le vreau
Mie frica tot timpul ca nu o sa ma mai pot controla
De fiecare data cand fac o activitate numai e ca inainte deoarece ma gandesc ca daca o sa cedez
Țin sa precizez ca am momente de frica si momente de liniste si obsesiile se schimba
Normal ca sunt niste ganduri pe care nu ti le poti scoate din cap, ca esti bolnav de depresie si anxietate, medicul te va rezolva, de urgenta la medic, si el hotaraste daca e de medicatie sau psiholog.
Si e posibil sa nu te mai poti controla daca nu te tratezi mai rapid.
Ai mai deschis odata subiectul, de ce deschizi de mai multe ori acelasi subiect ?
Si e posibil sa nu te mai poti controla daca nu te tratezi mai rapid.
Ai mai deschis odata subiectul, de ce deschizi de mai multe ori acelasi subiect ?
Parerea mea e ca e TOC.E o boala chinuitoare cu tratament de lunga durata cu antidepresiv.N-o sa te sinucizi, stai linistit.Dar du-te la psihiatru, daca nu cumva ai si fost.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 45Ajutati-ma - Nu mai scap de ganduri de suicid
- 2Recomandare terapeut Brasov (pericol de suicid)
- 2Ganduri de sinucidere
- 2Mi-au revenit gândurile de suicid
- 4Suicid
- 4Fratele meu a avut o tentativa de suicid, iar acum refuza orice ajutor.
- 7Sa ma internez ?
- 6Stare accentuată de rau
- 55Ce ar putea fi - mi-a venit in cap sa ma sinucid, ma gandesc ca nu o sa ma pot controla
- 2Psiholog sau psihiatru?
- 18Posibila schizofrenie
- 5Am gânduri de suicid si nu stiu cum sa scap de ele.
- 3Inclinatii spre sinucidere si automutilare
Mai multe informații despre: riscul suicidar gandurile suicidare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: