Fratele meu a avut o tentativa de suicid, iar acum refuza orice ajutor.
Buna ziuaFratele meu a avut o tentativa de suicid, iar acum refuza orice ajutor.Nu vrea la psiholog sau psihiatru, nu ia tratamentul care i s.a dat.Cum am putea sa.l ajutam?
4 comentarii
Buna seara,
Daca simptomele lui arata ca exista risc de suicid singura solutie este internarea fortata, cu ajutorul Politiei
Daca simptomele lui arata ca exista risc de suicid singura solutie este internarea fortata, cu ajutorul Politiei
La fel sunt si eu. Nu mai are rost nimic, nu mai mananc, ma infometez
Claudiaa98 tu macar esti aici, asta inseamna ca vrei sa te salvezi, cauti o solutie chiar daca mintea constienta nu accepta acest adevar in subconstientul tau vrei defapt sa traiesti.Deschide bine ochii si uita.te in jurul tau si ai sa vezi oameni grav bolnavi care isi doresc sa traiasca, se agata de orice speranta, oameni care n.au ce manca si totusi pretuiesc cel mai frumos dar care ne a fost dat de bunul Dumnezeu:VIATA!Cere ajutorul chiar daca ti.e greu si vei gasi oameni bucurosi sa te ajute!Iti doresc tot binele din lume, sanatate si multa putere sa treci peste acest episod, dar mai ales sa te bucuri de viata!
Domnule psiholog Pescaru Valentin, care sunt simptomele, cum ne dam seama?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Internat cu episod psihotic acut, tratament intrerupt brusc
- 2sunt studenta in ultimul an si nu mai pot sa invat
- 4a fost diagnosticat cu tulburare psihica acuta..
- 6oare o iau razna?
- 6in urma unei tentative de sinucidere am ramas cu dureri de stomac
- 6Am ajuns la capatul 'vietii'.Mai am un pas spre sinucidere.CRED
- 7Depresie, ganduri sinucigase
- 4Ganduri de suicid
- 45Ajutati-ma - Nu mai scap de ganduri de suicid
- 4Din nou şi din nou şi din nou.
- 4Gânduri de sinucidere
- 2Ganduri de sinucidere
- 3Sinucidere
- 4Suicid
- 9Vreau sa ma omor
- 3Gânduri tot mai dese de sinucidere
- 40Nu știu ce să mă fac sunt foarte disperat - numai pot scăpa de gândul că mă sinucid
Mai multe informații despre: Suicidul Sinuciderea amenintarea cu sinuciderea riscul suicidar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: