Ajutor ! Îmi vine să mă sinucid
Problema sta in felul următor, de 3 ani sunt dependent de jocurile de noroc, am pierdut tot asta înseamnă undeva la 60.000 de lei, tot ce am muncit și toate salariile mele s-au dus acolo, ultima pierdere azi a fost vreo 4000 de lei, mă simt la capătul puterilor, pur și simplu fac foamea nu mai am bani nici de mâncare, am pierdut totul.
Simt că îmi vine să mă sinucid și să scap de toate poveriile datoriilor pe care le-am lăsat în urmă.
Bani de psiholog și terapie nici nu se pune problema daca eu abia de mai am de pâine !
Dacă mă poate ajuta cineva să-mi spună ce să fac să scap de dependenta asta care mă aduce in pragul sinuciderii și desperare, aș rămâne profund recunoscător.
Va mulțumesc !
Simt că îmi vine să mă sinucid și să scap de toate poveriile datoriilor pe care le-am lăsat în urmă.
Bani de psiholog și terapie nici nu se pune problema daca eu abia de mai am de pâine !
Dacă mă poate ajuta cineva să-mi spună ce să fac să scap de dependenta asta care mă aduce in pragul sinuciderii și desperare, aș rămâne profund recunoscător.
Va mulțumesc !
5 comentarii
Nu va mai duceti deloc in salile de jocuri.
Ele sunt facute in asa fel incat sa pierdeti tot acolo.
Daca va duceti adoptati mentalitatea americanilor.
Ma duc intr-o sala de jocuri sa PIERD suma de x lei.
Ele sunt facute in asa fel incat sa pierdeti tot acolo.
Daca va duceti adoptati mentalitatea americanilor.
Ma duc intr-o sala de jocuri sa PIERD suma de x lei.
Mergeți la psihiatru cu bilet de trimitere de la medicul de familie și acesta pe lângă tratament vă recomandă și un psiholog ce lucrează cu casa de asigurări. Nu vă costă nimic decât să aveți dorința de a depăși această dependență.
Este foarte greu sa treceți singur prin asta. Ar trebui sa vorbiți cu familia, sa faceți terapie. Și dacă este vorba de banii dați psihologului, gândiți va doar la cati bani ați pierdut pana acum, cu încă câteva sute de lei în minus poate veți reuși sa scăpați definitiv, important este sa vrei. Va spune o persoana care încă trece prin asta! Succes!
Comision ruleta: 3%
Comision pariuri sportive: 9%
Comision pacanele: 25%
Comision psiholog: 100%
Nenorocita viata asta.
Comision pariuri sportive: 9%
Comision pacanele: 25%
Comision psiholog: 100%
Nenorocita viata asta.
Salut, sunt in aceeasi situatie si inteleg perfect prin ce treci. Dar de doua zile mi’am luat inima in dinti si am vorbit cu familia, desi ma gandeam ca daca le spun de datorii si credite si de depresia asta ascunsa, o sa fac mai mult rau decat fac si prin jocurile de noroc.
Totul trebuie sa vina de la tine, ajuta si terapia dar trebuie sa fi sincer cu tine si cu cei din jur. De ce sa te sinucizi? Ce rezolvi? Fi cuminte. Nu’ti pierde speranta, poate anul 2024 e si pentru tine cum si pentru mine un an mai bun cu schimbari majore.
Daca vrei sa vorbesti, trimite’mi un mesaj privat si ai toata increderea ca poti comunica linistit.
Te salut si tot binele!
Totul trebuie sa vina de la tine, ajuta si terapia dar trebuie sa fi sincer cu tine si cu cei din jur. De ce sa te sinucizi? Ce rezolvi? Fi cuminte. Nu’ti pierde speranta, poate anul 2024 e si pentru tine cum si pentru mine un an mai bun cu schimbari majore.
Daca vrei sa vorbesti, trimite’mi un mesaj privat si ai toata increderea ca poti comunica linistit.
Te salut si tot binele!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Joc de noroc
- 3Ajutor - se împrumută pe unde poate, pentru a juca
- 3Dependentă jocurilor de noroc
- 4Ce se întâmpla?. Sunt dependent de jocuri de noroc, relațiile s au sfârșit fiind înșelat
- 17Dependent de jocuri
- 8Jocuri de noroc, sunt distrus.
- 22Vreau sa ma opresc!!! nu stiu daca sunt dependent de jocuri de noroc
- 4Jocuri de noroc
- 13Jocurile de noroc
- 55Ce ar putea fi - mi-a venit in cap sa ma sinucid, ma gandesc ca nu o sa ma pot controla
- 2Psiholog sau psihiatru?
- 12Jocurile de noroc
- 18Posibila schizofrenie
- 12Dependenta jocuri de noroc
- 14Ati fost vreodata la Camera de garda Obregia?
Mai multe informații despre: Jocul patologic de noroc Dependenta de jocuri de noroc gandurile suicidare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: