Ajutor ! Îmi vine să mă sinucid

14-10-2023
Nicu221
Nu este medic/terapeut
Nicu221
Problema sta in felul următor, de 3 ani sunt dependent de jocurile de noroc, am pierdut tot asta înseamnă undeva la 60.000 de lei, tot ce am muncit și toate salariile mele s-au dus acolo, ultima pierdere azi a fost vreo 4000 de lei, mă simt la capătul puterilor, pur și simplu fac foamea nu mai am bani nici de mâncare, am pierdut totul.
Simt că îmi vine să mă sinucid și să scap de toate poveriile datoriilor pe care le-am lăsat în urmă.
Bani de psiholog și terapie nici nu se pune problema daca eu abia de mai am de pâine !
Dacă mă poate ajuta cineva să-mi spună ce să fac să scap de dependenta asta care mă aduce in pragul sinuciderii și desperare, aș rămâne profund recunoscător.
Va mulțumesc !
5 comentarii
0
14-10-2023, ora 12:57
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu va mai duceti deloc in salile de jocuri.
Ele sunt facute in asa fel incat sa pierdeti tot acolo.
Daca va duceti adoptati mentalitatea americanilor.
Ma duc intr-o sala de jocuri sa PIERD suma de x lei.
0
14-10-2023, ora 15:20
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Mergeți la psihiatru cu bilet de trimitere de la medicul de familie și acesta pe lângă tratament vă recomandă și un psiholog ce lucrează cu casa de asigurări. Nu vă costă nimic decât să aveți dorința de a depăși această dependență.
0
07-11-2023, ora 00:03
Diana Enache
Nu este medic/terapeut
Diana Enache
Este foarte greu sa treceți singur prin asta. Ar trebui sa vorbiți cu familia, sa faceți terapie. Și dacă este vorba de banii dați psihologului, gândiți va doar la cati bani ați pierdut pana acum, cu încă câteva sute de lei în minus poate veți reuși sa scăpați definitiv, important este sa vrei. Va spune o persoana care încă trece prin asta! Succes!
0
27-12-2023, ora 16:40
Circle10
Nu este medic/terapeut
Circle10
Comision ruleta: 3%
Comision pariuri sportive: 9%
Comision pacanele: 25%
Comision psiholog: 100%

Nenorocita viata asta.
0
16-01-2024, ora 15:18
Dramasef
Nu este medic/terapeut
Dramasef
Salut, sunt in aceeasi situatie si inteleg perfect prin ce treci. Dar de doua zile mi’am luat inima in dinti si am vorbit cu familia, desi ma gandeam ca daca le spun de datorii si credite si de depresia asta ascunsa, o sa fac mai mult rau decat fac si prin jocurile de noroc.

Totul trebuie sa vina de la tine, ajuta si terapia dar trebuie sa fi sincer cu tine si cu cei din jur. De ce sa te sinucizi? Ce rezolvi? Fi cuminte. Nu’ti pierde speranta, poate anul 2024 e si pentru tine cum si pentru mine un an mai bun cu schimbari majore.

Daca vrei sa vorbesti, trimite’mi un mesaj privat si ai toata increderea ca poti comunica linistit.

Te salut si tot binele!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Adolescenții cu gânduri suicidale prezintă mai frecvent comportamente de conducere riscante
  • Prevalența jocurilor de noroc la nivel global (meta-analiză)
  •