Cat mai este pana la sex?
Buna...am un prieten de 3 saptamani (avem 17 ani), dar ne cunoastem de mici, si ne placem de aproape un an. Suntem destul de apropiati. Mergem unul la celalalt acasa, ne sarutam, ne mangaiem...si azi s-a ajuns sa ma sarute pe sani si sa ma atinga cu degetul... in zona pubiana.
La inceput credeam ca n-o sa-l las sa faca asta...credeam ca o sa-l opresc. Dar nu mi s-a parut nu stiu ce, ma gandeam ca o sa-l opresc daca vrea mai mult. Credeti ca am luat-o prea repede? Mai este mult pana o sa-si doreasca sex? Eu nu am de gand oricum sa imi incep viata sexuala cu el...numai dupa vreo 2-3 luni (cel pitin) de relatie. Ce parere aveti? Ar trebui sa-l opresc data viitoare cand o sa mai incerce sa ma atinga, pt ca exista riscul sa vrea mai mult? Tin mult la el...dar nu vreau sa fac pasul asta prea repede, si fara sa gandesc. Astept pareri. Multumesc
La inceput credeam ca n-o sa-l las sa faca asta...credeam ca o sa-l opresc. Dar nu mi s-a parut nu stiu ce, ma gandeam ca o sa-l opresc daca vrea mai mult. Credeti ca am luat-o prea repede? Mai este mult pana o sa-si doreasca sex? Eu nu am de gand oricum sa imi incep viata sexuala cu el...numai dupa vreo 2-3 luni (cel pitin) de relatie. Ce parere aveti? Ar trebui sa-l opresc data viitoare cand o sa mai incerce sa ma atinga, pt ca exista riscul sa vrea mai mult? Tin mult la el...dar nu vreau sa fac pasul asta prea repede, si fara sa gandesc. Astept pareri. Multumesc
4 comentarii
Clar ca el vrea mai mult din moment ce te-a atins in zona pubiana. Daca il lasi sau nu sa continue este alegerea ta.
nu e neaparat o regula...eu cred ca depinde de cat de matur gandeste...si trebuie sa ti respecte decizia fara sa l pierzi (asa cum spui tu)..cat despre atingeri...si prietenul meu face asta..numai ca mi respecta barierele..suntem de mai bine de un an impreuna si inca nu am ajuns la sex. de ce ? pt ca eu nu am vrut si el m a respectat, asta nu inseamna ca nu ne am atins, dar am stiu unde sa ne oprim.
io as zice sa nu te grabesti, pentru ca el daca tine la tine si te iubeste poate sa te astepte.si apoi daca faci pasul asta si iti pare rau?mai bine astepti.o sa ai timp si de sex dupa;).parerea mea"mai asteapta cateva luni
buna.si eu am stat cu un baiat 1 an si un pic de zile pana cand am facut-o prima data...nu e o chestiune de timp nu e o regula dar dupa parerea mea cred k ar fii mai bn sa mai astepti in primul rand sa nu regreti mai apoi si in al 2-lea rand daca te iubeste n-ai de ce sa-l pierzi ptk va mai accepta.te pup!!!decizia iti apartine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10doresc un raspuns rapid si serios
- 4sunt virgina si as vrea s imi incep viata sexuala
- 6Pastila de a 2-a zi - informatii
- 3o mica problema: sunt insarcinata?
- 8ejaculare!
- 17este bine sa imi incep viata sexuala de la 14 ani?
- 13Vreau sa-mi incep viata sexuala
- 3e momentul sa-mi incep viata sexuala?
- 9este indicat sa fac sex cu o fata de 13 ani?
- 4am 18 ani si am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu
- 1sex la 16 ani?
- 4Dupa dezvirginare
- 4Cum sunt primele contacte sexuale?
- 12Avort... insarcinata?
- 4Al 2-lea act sexual !
- 5De ce nu e bine sa-mi incep viata sexuala la 16 ani
- 3Am sangerat... asta inseamna ca himenu s-a rupt?
- 2Dezvirginare imposibila
- 7Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos
- 2cum sa abordez tema sexualitatii cu copilul meu?
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: