Este posibil sa o am prea mica? Sau este himenul ei prea elasic?

06-04-2009
MoonLight
Nu este medic/terapeut
MoonLight
Deci, ieri am facut dragoste cu prietena mea (care era virgina sau este)... Nu stiu cum sa zic dar nu cred ca i sa "rupt" himenul, adica e doar pe jumatate, O parte din el inca o simt in timpul actului sexul. Am incercat "manual" dar probabil ca este prea elastic pentru ca nu sa rupt nici cum, oricat de tare am incercat. Am 15 ani si penisul de 15 - 16 cm, cu o grosime normala (zic eu); Este posibil sa o am prea mica? Sau este himenul ei prea elasic (si rezistent. nu mai zic). Si mai e ceva, eu am mai facut sex si inainte dar nu cu o virgina. Alta intrebare ar fi daca trebuie sa insist mai mult si daca himenul este asa in mod normal...?
Multumesc anticipat^^!
3 comentarii
0
02-05-2009, ora 02:13
bloodura
Nu este medic/terapeut
bloodura
tipul de himen difera de la fata la fata.
parerea mea e ca ar fi mai ok sa mearga la un ginecolog si sa i faca o consultatie, asa poti afla sigur :)
0
02-05-2009, ora 16:43
Felicia M
Nu este medic/terapeut
Felicia M
sfatul meu este urmatorul: prietena ta sa mearga neaparat la ginecolog... pt ca datorita faptului k nu i s'a rupt himenul se pot intampla multe... si sunt consecinte grave... spre exemplu se poate intampla sa nu mai poata ramane insarcinata cand va vrea. si aici este vb si de maturitate.. adika nu stiu ce varsta are prietena ta ca sa iti pot spune daca e ok sau nu marimea penisului tau..daca ai fi dat mai multe detalii iti puteam raspunde mai clar la intrebare pt ca sunt studenta la medicina-ginecologie...oricum iti doresc succes
0
05-05-2009, ora 15:55
MoonLight
Nu este medic/terapeut
MoonLight
Sa rezolvat in modul clasic ^^! Acum totul e bine. Multumesc mult oricum. Si Felicia...prietena mea e de aceeasi varsta ca mine, asta in caz ca mai e ceva de spus.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • E penisul meu prea mic? Ce înseamnă un penis ok?
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  •