e momentul sa-mi incep viata sexuala?

01-09-2009
funny_girl_001
Nu este medic/terapeut
funny_girl_001
Buna!Am 16 ani si as vrea sa-mi incep viata sexuala.As vrea sa stiu daca aceasta varsta este potrivita pentru o astfel de experienta si daca apar schimbari fizice...sau chiar psihice.Multumesc si astept raspuns. Daca se poate sa-mi raspunda chiar un medic :)
3 comentarii
0
01-09-2009, ora 10:06
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Citeste acest post:

forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=169id_cat=49id_prod=31769anc=103066
0
01-09-2009, ora 11:57
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Pentru multe persoane varsta de 16 ani este cam mica pentru viata sexuala.
am sa iti spun de ce. Pentru a intretine relatii sexuale trebuie sa fii apt atat fizic, psihic si social.
Fizic, sa ai organele sexuale si tot organismul suficient de maturizate, psihic pentru ca orgasmul este o senzatie destul de puternica, care solicita nervii, este un consum, iar sociala pentru ca nici o metoda contraceptiva nu este 100% sigura si te poti trezi cu o sarcina. Trebuie sa ai posibilitatea sa cresti un copil.
vreau sa te intreb: ai excitatii foarte puternice, simti nevoia de asta, sau ai un prieten care are neaparata nevoie de asta?
daca nu ai nevoie stringenta eu zic sa mai astepti!
0
01-09-2009, ora 18:36
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
eşti destul de mică pentru asta, medical vorbind organismul e cel mai bine dezvoltat şi pregătit pentru asta 1 an sau doi mai târziu. şi psihic te-ar putea afecta mai ales dacă nu ţi doreşti cu adevărat relaţii sexuale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: