Sex inainte de a-ti veni ciclul vreodata
Buna ziua ! Am o problema. Am 15 ani si jumătate si sunt impreuna cu iubitul meu de 2 ani.. De curand ne-am decis ca este timpul potrivit sa facem sex dar eu am o problema deoarece nu mi-a venit ciclul niciodata. Întrebarea mea este daca are vreo legătura daca fac sex acum ?
2 comentarii
Mai bine nu, amana pana dupa prima menstruatie, cel mai devreme. Intre timp poti face o vizita la doctor sa vezi daca e totul in regula cu organismul tau.
Din punct de vedere medical nu exista motive care sa spuna nu. Esti insa convinsa ca asta doresti? cunosti ceea ce ar fi bine sa cunosti despre activitatea sexuala, mijloacele de protectie impotriva sarcinii si a bolilor cu transmitere sexuala.
Daca nu ar fi bine sa te documentezi (de preferat si din carti sau discutii cu o persoana ce are experienta in domeniu si nu doar de pe net)
In plus ar fi bine faci vizita la medic recomandata de shadow pentru a vedea daca e totul in regula la nivel hormonal.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Daca nu ar fi bine sa te documentezi (de preferat si din carti sau discutii cu o persoana ce are experienta in domeniu si nu doar de pe net)
In plus ar fi bine faci vizita la medic recomandata de shadow pentru a vedea daca e totul in regula la nivel hormonal.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17exista o varsta optima pentru inceperea vietii sexuale?
- 2Impotent?
- 3in viitor daca as face-o fara prezervativ exista sanse sa mi se rupa ata?
- 3am prima oara un iubit si vreau un sfat
- 8disperata: cum sa-i zic mamei ca nu mai sunt virgina?
- 16pana acum nu am avut un contact sexual...
- 3Incercari de contact sexual
- 6dezvirginarea cu ob uri..help
- 6Sunt speriat... prezervativul s-a rupt
- 3De ce sangerez?
- 8AJUTOR! sunt disperata! El a ejaculat, timp in care eram cu mana pe penisul lui.
- 10Detalii metode de contraceptie.
- 4Al 2-lea act sexual !
- 4secretie prea mare... mai ales in timpul sexului
- 3Exista riscul unei sarcini? As dorii un raspuns cat mai rapid..
- 1daca il excit prea tare poate pati ceva peste ceva timp?
- 3despre spermatozoizi si virginitate ori sarcină
- 7Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos
- 1Imi doresc!
- 0Varsta de 16 ani
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: