copil de 13 ani, obsedat sexual ?
Buna ziua.
Am gasit saptamana trecuta in casa un caiet al fratelui meu in varsta de 13 ani, in care am gasit niste lucruri care m-au uimit complet. Acesta a scris ca o mica compunere imaginativa cu conotatii sexuale si cu un limbaj greu de reporodus.
Copilul isi imagina ca la casa in locuim au venit 3 colege de ale lui, iar din momentul in care au intrat in casa cu 2 dintre ele a inceput sa faca sex direct ( descrie evenimentul cu termeni gen : le-am fu..t, p...a p..z..a, am bagat-o direct etc )... iar dupa ce a terminat cu ele, a incercat si cu a 3-a. Deoarece aceasta a refuzat, a obligat-o sa intretina relatii sexuale cu el. Era o compunere foarte serioasa, nu era nimic in gluma, probabil ca era o exteriorizare sau niste dorinte nebanuite ale lui. In compunere da numele fiecarei fete
Mentionez ca fratele meu este mai introvertit, cred ca se masturbeaza de vreo 2 - 3 ani si se vede ca are fantezii de genul acesta.
Ce ar putea fi ? sa fie obsedat sexual ? E vreo problema ? Ce ar trebuii sa fac ? va multumesc
Am gasit saptamana trecuta in casa un caiet al fratelui meu in varsta de 13 ani, in care am gasit niste lucruri care m-au uimit complet. Acesta a scris ca o mica compunere imaginativa cu conotatii sexuale si cu un limbaj greu de reporodus.
Copilul isi imagina ca la casa in locuim au venit 3 colege de ale lui, iar din momentul in care au intrat in casa cu 2 dintre ele a inceput sa faca sex direct ( descrie evenimentul cu termeni gen : le-am fu..t, p...a p..z..a, am bagat-o direct etc )... iar dupa ce a terminat cu ele, a incercat si cu a 3-a. Deoarece aceasta a refuzat, a obligat-o sa intretina relatii sexuale cu el. Era o compunere foarte serioasa, nu era nimic in gluma, probabil ca era o exteriorizare sau niste dorinte nebanuite ale lui. In compunere da numele fiecarei fete
Mentionez ca fratele meu este mai introvertit, cred ca se masturbeaza de vreo 2 - 3 ani si se vede ca are fantezii de genul acesta.
Ce ar putea fi ? sa fie obsedat sexual ? E vreo problema ? Ce ar trebuii sa fac ? va multumesc
1 comentarii
Este normal ca la acesta varsta sa existe fantezii sexuale in toata regula, nu inseamna ca fratele dvs. este obsedat. Depinzand cat de apropiata sunteti de el, puteti initia o discutie privitoare la fete si sex, il puteti intreba daca sunt unele fete de care-i place, si chiar ii puteti da sfaturi in legatura cu ce sa vorbeasca cu o fata si cum sa se poarte cu ea. Ii puteti vorbi de asemenea de cat de bine este sa fie atent la dorintele unei fete si sa respecte cand acesta zice "nu", doar pentru a va asigura ca el nu are o idee gresita despre ce sa faca daca este refuzat de o fata. Aveti grija sa nu-i dati de inteles ca i-ati citit cele mai secrete ganduri, adolescentii au si ei dreptul la propria lor intimitate pentru a se dezvolta armonios. Evitati pe viitor sa-i cautati prin lucruri si alegeti sa-i vorbiti deschis.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1apetit sexual foarte scazut
- 6Cand ma dezviginez (sunt baiat) ce se intampla daca folosesc prezervativul?
- 3Ii este frica de prima data
- 12de cate ori e normal sa faci sex pe saptamana-
- 43Exista motive obiective pentru adulter?
- 5lipsa apetitului sexual
- 47Am nevoie sa fac dragoste, dar nu am cu cine
- 5Libidou mare
- 4Cat mai este pana la sex?
- 13la 15 ani - sex?
- 8Lucrez la un project despre masturbare
- 11nu am pofta de sex...nu stiu ce sa mai fac sa schimb asta
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 4Prima data.. problema erectie
- 4Nu reusesc sa o atrag sa isi doreasca sa facem dragoste
- 6Pofte, masturbare, erectii dese
- 5leponexul lipsa apetit sexual
- 1Imi doresc!
- 29Sotul meu nu se simte atras de mine
- 4Lipsa atractie.
Mai multe informații despre: Apetitul sexual Sexul la adolescenti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: