Sex la 16 ani
Salut am nevoie urgent de ajutor.am 16 ani jumate si am facut dragoste cu prietenul meupentru prima oara. Dupa cite stiu caci daca te dizvirgineaza sunt scurgere de singe dar la mine nu a fost oare pot sa fiu inca virghina?????
Am nevoie de raspuns...!!!!
Am nevoie de raspuns...!!!!
4 comentarii
Virginitatea înseamnă să nu fi avut legătură sexuală. Deci, din moment ce aţi avut o legătură sexuală, evident nu mai sunteţi virgină.
Dacă definiţi virginitatea ca integritate a himenului, atunci este, în principiu, posibil să aibă loc dezvirginare fără sângerare, dacă e vorba de himen elastic (numit şi "complezent"), adică un himen care se dă la o parte în loc să se rupă. Asemenea cazuri sunt, însă, rare.
Mult mai frecvente în zilele noastre sunt cazurile de dezvirginare mecanică, cel mai frecvent produse prin aplicarea de tampoane intravaginale, aşa cum sunt o.b.-urile.
Dacă definiţi virginitatea ca integritate a himenului, atunci este, în principiu, posibil să aibă loc dezvirginare fără sângerare, dacă e vorba de himen elastic (numit şi "complezent"), adică un himen care se dă la o parte în loc să se rupă. Asemenea cazuri sunt, însă, rare.
Mult mai frecvente în zilele noastre sunt cazurile de dezvirginare mecanică, cel mai frecvent produse prin aplicarea de tampoane intravaginale, aşa cum sunt o.b.-urile.
Inseamna caci la mine hemenul este elastic si daca o sa consult ginicologul poate sa observa ca nus virgina???
Inca o intrebare ma simt putin confuza si parca am slabiciuni asta nu e nimik????
Absolut nimic ! Stai linistita, e din cauza emotiilor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8nu stiu ce se intampla
- 3daca nu si-a introdus penisul... pot sa raman insarcinata?
- 6Pastila de a 2-a zi - informatii
- 3prea mult sex, oare?
- 3Oare mai sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 8ce sa fac..cum sa fac..?
- 3cum isi da seama ca inca mai esti virgina
- 12sex la 16 ani? varsta potrivita?
- 6Menstruatie intarziata sau e insarcinata?
- 9Mai sunt virgina oare ?
- 5dezvirginarea - informatii
- 5Mai sunt virgina?
- 12Himen rupt sau nu ?
- 5de multe ori sex si tare si incet dar nu mi s-a rupt ata care e putin groasa
- 3Mie mi se pare normal ca viata sexuala sa inceapa atunci cand te mananca...
- 3Am sangerat... asta inseamna ca himenu s-a rupt?
- 9mi-a intarziat ciclul.. sunt insarcinata?
- 1Imi doresc!
- 2Himenul elastic
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti himenul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: