Care i boala mea ? Sensibilitatea ?
Iau tratament fobiles 37.5 dimineață si olanzapina actavis 5 mg seara dar doar trei treimi... nu pot lua pastila intreaga ca stau la pat devin prea obosită...
Am discutat cu doctorul dar nu mi a raspuns clar ce as avea... doar ca e o sensibilitate... intrebarea mea este dupa tratamentul pe care il iau ma incadrez intr o boala... de schizofrenie si care tip sau tulburare bipolara ? Si de ce organismul meu ia atat de mici doze ? Si nu suferă doze mai mari ?
Am discutat cu doctorul dar nu mi a raspuns clar ce as avea... doar ca e o sensibilitate... intrebarea mea este dupa tratamentul pe care il iau ma incadrez intr o boala... de schizofrenie si care tip sau tulburare bipolara ? Si de ce organismul meu ia atat de mici doze ? Si nu suferă doze mai mari ?
5 comentarii
Olanzapina se da și în depresie nu doar în schizofrenie sau tulburare afectiva bupolara.
Cat despre toleranta medicamentelor, fiecare om e unic si are metabolism diferit.
Cat despre toleranta medicamentelor, fiecare om e unic si are metabolism diferit.
Domnul doctor ti a raspuns corect. Olanzapina si fobiles nu este un tratament pentru psihoza, ci si pentru nevroze.
Esti poate doar o persoana mai instabila emotional
Esti poate doar o persoana mai instabila emotional
Spuneti mi va rog sa inteleg ce inseamana Nevroza
Nevroza este o tulburare psihica ce se caracterizează prin anxietate, depresie sau alte sentimente de nefericire sau de suferință, care nu sunt în concordanță cu circumstanțele vieții unei persoane si ne fac sa nu mai fim functionali.
Emmima: ai pe forum, 112 discutii initiate, pe o extraordinar de mare diversitate de teme. Acest aspect ma duce cu gandul la faptul ca tu ai mult timp liber, poate prea mult, astfel incat te gandesti la tot felul de lucruri. Vazand azi subiectul acesta, mi s-a parut ca am mai vazut discutii initiate de tine si am intrat pe profil, unde am vazut cele 112 subiecte ale tale. Chiar nimeni nu ti-a putut raspunde asteptarilor tale aici pe forum, de tu inca mai intrebi aceleasi lucruri? Adica tot mai pui la indoiala ce ti s-a tot spus? Sti bine ce diagnostic ai primit si ca nu e deloc doar ce prezinti aici ca simptomatologie. Ai incredere in psihiatrul tau, ia-ti tratamentul si nu mai pierde vremea cu intrebari fara raspuns. Ideal ar fi sa mergi si la psiholog - nu stiu daca mergi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 191psihoza discordanta: olanzapina apoi clozapina (isi face efectul doar 6 ore)
- 16anxietate sociala si medicamente
- 5Antibioticele vs Xanax & Escitalopram
- 7Cine mai ia Invega-paliperidona?
- 2Eliceea si Anxiar in combinatie cu Passiflora
- 5MemoPlus+medicatie psihotropa?
- 4Gabaran
- 10Anxietate, atacuri de panica, depresie
- 2abuz romparkin
- 2Cipralex
- 3A folosit cineva Piportil L4 pentru schizofrenie si deliruri cronice ?
- 9Vedere putin incetosata de la tratament cu Rispolept si Abilify?
- 13Zyprexa + Alcool
- 3Anxietate: medicamente sau psihoterapie?
- 1Lipsa de energie/somnolenta
- 0Xanax inaintea sarcinii
- 3A luat sau ia cineva Leponex, cum va simtiti? Cand se administreaza seara sau dimineata?
- 17Iau SEROXAT 50MG pe zi, gabaran 300mg, anxiar la nevoie, și zolpidem
- 8Aripiprazol in sarcina
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: