Help! Cipralex seara sau dimineata?
Buna ziua
Ma confrunt de cativa ani bun cu atacurile de panica si anxietate, nu trebuie sa mai descriu pt ca banuiesc ca stiti prin ce trec. Am fost la medic acum aprox 8 luni si mi-a dat tratament cu Cipralex, 1tb pe zi. Le-am luat dimineata dar problema este ca dupa ce le iau la cateva ore ma ia o stare de somnolenta si moleseala incat nu mai sunt buna de nimic iar seara cand ar trebui sa dorm sunt super agitata si 'in priza'. Ma gandeam daca nu ar fi o idee mai buna sa il iau seara, tocmai pt a fi linistita si sa dorm. As avea nevoie de un sfat, testat...din experienta personala, cum va este mai bine? Dimineata sau seara?
Multumesc anticipat pt orice raspuns
Ma confrunt de cativa ani bun cu atacurile de panica si anxietate, nu trebuie sa mai descriu pt ca banuiesc ca stiti prin ce trec. Am fost la medic acum aprox 8 luni si mi-a dat tratament cu Cipralex, 1tb pe zi. Le-am luat dimineata dar problema este ca dupa ce le iau la cateva ore ma ia o stare de somnolenta si moleseala incat nu mai sunt buna de nimic iar seara cand ar trebui sa dorm sunt super agitata si 'in priza'. Ma gandeam daca nu ar fi o idee mai buna sa il iau seara, tocmai pt a fi linistita si sa dorm. As avea nevoie de un sfat, testat...din experienta personala, cum va este mai bine? Dimineata sau seara?
Multumesc anticipat pt orice raspuns
2 comentarii
vad, ca nu a raspuns inca nimeni..eu sunt membra noua pe acest forum.asa ca..da-mi voie sa te intreb:cipralex-ul il iei la recomandarea medicului psihiatru?asociat cu ce?de obicei antidepresiveles si anxioliticele fac 'casa buna'.
eu am luat cu Rivotril.Dimineata!noaptea nu dormi?se poate lua jum.dim si jum.seara.
sper ca te-am ajutat!
sanatate.Aly
eu am luat cu Rivotril.Dimineata!noaptea nu dormi?se poate lua jum.dim si jum.seara.
sper ca te-am ajutat!
sanatate.Aly
Buna Alinuka
Cipralex cu rivotril ti a facut bine?Ce stari ai avut?Eu ametesc non stop de la stres cred!nu mai stiu ce sa fac
Multumesc si multa sanatate
Cipralex cu rivotril ti a facut bine?Ce stari ai avut?Eu ametesc non stop de la stres cred!nu mai stiu ce sa fac
Multumesc si multa sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 63Antidepresive - contraindicatii
- 8Trazodona + atarax atacuri de panica progress
- 2Tratament cu Elicea fara rezultate
- 23Seroxat
- 8efecte adverse din cauza medicatiei
- 6Tratament cu olanzapina si serlift
- 5MemoPlus+medicatie psihotropa?
- 4Antinevralgic p cu coaxil/bromazepam
- 4Gabaran
- 4Insomnie - nu pot dormi decat 3 ore pe noapte de luni bun
- 7Xanax
- 1Marire doza cymbalta
- 30A trecut cineva cu succes de la Rispolept la Abilify?
- 2Maleat de levomepromazina
- 3A luat sau ia cineva Leponex, cum va simtiti? Cand se administreaza seara sau dimineata?
- 0Cine a luat Solian, a avut probleme cu glicemia desi inainte nu avea ?
- 5Toc băiat de 15ani
- 4Antipsihotic Brexpriprazol
- 2S-a inceput sa se lucreze la o injecție pt schizofrenie facuta o dată pe an sau la 3 ani
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: