Crestere doza efectin
Buna ziua. De cateva luni iau tratament cu efectin de 75 mg pt anxietate generaizata cu derealizare. Cum nu se vedeau imbunatatiri, mi a crescut doza la 150 mg pe zi. Azi am luat prima data doza de 150 mg si parca mi a crescut anxietatea si derealizarea. Sa fie pt ca am crescut doza si trebuie sa se obisnuiasca organismul cu noua doza? Sau nu mi se potriveste?
7 comentarii
Discută cu psihiatrul, poate trebuia sa- ti crească treptat dozele, nu dublat dintr- odată. Pentru o rezolvare mai rapidă combină medicatia cu psihoterapia
Da, din cauza ca ti-a crescut doza. Asteapta 2-4 saptamani sa treaca efectele secundare si sa ramai pe efectele pozitive. E bine crescuta doza.
@clara_p, parca si dvs ati avut anxietate cu derealizate. Puteti sa imi spuneti cam in cat timp a trecut derealizarea? Trece in timp, nu?
Nu am avut perioade mari de derealizare. Zile. Mai pleaca, mai vine. Mai trece cu tratament, neuroleptic plus antidepresiv.
Clara_p, deci tot cam ca la inceput isi face efectul doza crescuta, adica 2, 4 saptamani.. Ma gandeam ca daca e deja obisnuit organismul cu substanta, se vor vedea mai repede efectele pozitive..
Anxietatea raspunde bine la tratament dar derealizarea trece mai greu. Intra pe Grupul Depersonalizare si derealizare pe Facebook sa vorbesti cu persoane cu aceeasi problema.
Încearcă, așa cum ți-am mai spus și psihoterapie împreună cu medicația și vei obține rezultate mai rapide. Psihoterapia umblă și la cauze și te ajută să elimini și factorii care mențin anxietatea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 191psihoza discordanta: olanzapina apoi clozapina (isi face efectul doar 6 ore)
- 3comparatie coaxil-cipralex
- 9Conceptie copil tratament antidepresiv
- 2Tratament pt toc
- 3inca putin :) iau jumatate de abilify si jumat escitalopram
- 3A folosit cineva Piportil L4 pentru schizofrenie si deliruri cronice ?
- 2Tritico si riscul de priapism
- 3Crestere in greutate de la tratament psihiatric
- 2Orfiril, convulex sau depakine?
- 4Cortizol scazut
- 2Ajutor! Combinare olanzapina
- 25HTP cu Abilify merge?
- 10Anxietate dimineața la trezire si insomnie
- 4Tratament Sertalina/Solian cu spirulina
- 29Invega (PALIPERIDONUM) nu se mai compenseaza?
- 9Interactioneaza antialergicul aerius cu antipsihoticul risperidona?
- 249Daca m-am ingrasat cu Abilify 20 kg ce altceva pot lua?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: