Avort medicamentos-Medabon
Buna, am decis sa impartasesc si eu cu voi experienta mea, pe data de 18.08 am luat in fata medicului pastila urmand ca dupa 36 de ore sa introduc ovulele, zis si facut, eram foarte speriata din ce citisem aici si imi faceam tot felul de ganduri!Dupa introducerea ovulelor la aprox 4 ore au inceput sangerarile, dureri ca la menstruatie de o intensitate medie si frisoane, mana dreapta usor amortita, am sangerat in prima zi destul de putin dar a doua si a treia zi au fost sangerari mult mai intense cu dureri mici in zona abdomenului!Dupa 10 zile aproape ca nu mai sangerez deloc si astazi am avut si controlul sa vad daca s-a eliminat tot! Asta s-a intamplat la mine dar nu e o regula, suntem diferite si difera de la persoana la persoana!Eu sunt la a doua intrerupere de sarcina cu tratament medicamentos(primul fiind in urma cu aproape 5ani) si tin sa mentionez ca a fost foarte diferit unul de celalalt(la primul am sangerat peste 1 luna)
Dacă aveți intrebări vă răspund cu drag
Dacă aveți intrebări vă răspund cu drag
6 comentarii
Inima copilului bate la 16 zile de la conceptie.
E cel mai mare pacat cu cele mai grave consecinte in timp, omorarea pruncului in pantece.
Iar a indruma pe altii "cu drag" sa faca acest lucru este si mai mare pacat.
E cel mai mare pacat cu cele mai grave consecinte in timp, omorarea pruncului in pantece.
Iar a indruma pe altii "cu drag" sa faca acest lucru este si mai mare pacat.
Doamnă/Domnișoară vă rog să ma iertați dar cred ca dvs nu aveti ce face acasă, aveți comentarii la toate postările fetelor!Nu înțeleg cum puteți să judecați fără să știți povestea!Nu am indrumat pe nimeni cu drag, am scris că le răspund cu drag pt orice alte întrebări, acum vă rog să vă vedeți de treaba dvs nu să ne lăsați astfel de mesaje!Zi frumoasă
Buna.As dori sa va intreb daca vi s a spus la ecograful de dupa eliminare daca v au ramas cheaguri de sange neeliminate si cum ati procedat daca ati trecut prin asa ceva.Multumesc.Multa sanatate.
Buna, am fost la control dupa 7 zile de la introducerea ovulelor si in urma unui ecograf intrauterin dr a zis ca totul a decurs bine, ca nu mai am cheaguri, altfel mi-ar fi dat sa introduc niste ovule!Multă sănătate
Ma bucur ca sunteti bine.La mine au ramas ceva cheahuri pe care nici macar cu ovule nu le am putut elimina.Mi s a spus sa astept prima menstruatie si apoi sa fac iar un ecograf si daca nu se vor curata, trebuie sa ma chiureteze ei.Doamne ajuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Hematometra dupa avort medicamentos
- 5Avort medicamentos
- 12Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos
- 2Sângerări dupa avort
- 4Avort medicamentos
- 0Am luat medabon
- 7Avort medicamentos cu Medabon @Medlife (si costuri)
- 0Avort medicamentos cu Medabon
- 0Durere de sânul stâng după avortul medicamentos
- 0Avort medicamentos medabon
- 1Avort medicamentos
- 4Care sunt experienta voastra cu medabon?
- 0Mulți mă vor judeca pentru întrebarea pusă - dar cât de des se poate avorta ?
- 8Experiența cu medabon!
- 0Sarcina in trimestrul 2 fara efect la mefipriston și misoprostol
- 0Experienta cu Medabon !
- 0Medabon - o experienta traumatizanta
- 1Experiența mea
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos avortul medicamentos cu mifepriston si misoprostol medabon
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: