Alaptare dupa intrerupere sarcina cu Medabon

Buna seara. Am 43 de ani, 174 cm si 80 kg. Am avut deja doua operatii de cezariana. Am o fetita de 20 de luni, o alaptez destul de frecvent in fiecare zi. Din cauza unei sarcini oprite in evolutie la 7 saptamani am primint Medabon. Avortul a fost reusit. Intrebarea mea: in cat timp as putea relua alaptarea fetitei. Cate zile trebuie sa astept sa se elimine medicamentul din organism, si alaptarea sa fie fara vreun risc pentru fetita? Multumesc frumos.
2 comentarii

Buna ziua! Imi puteti spune cand a ti reluat alaptarea dupa ce a ti luat medicamnetul ?

Buna seara. Timp de 8 zile am tinut repaus de alaptare. Dupa acesta am continuat fara nicio problema. In acest timp am incercat sa extrag manual laptele, zilnic cam de doua ori, dar fara mare succes. Cu aparat nu reuseam deloc. Fetita nu a acceptat formula, insa a mancat mai multe fructe.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 50Avort medicamentos
- 1Avort medicamentos
- 1Ajutați-ma cu un sfat - intrerupere de sarcina cu medabon
- 7Avort medicamentos medabon
- 2Întrerupere de sarcină cu medicamente(avort medicamentos) intârzie menstruația ?
- 3Raspundeti - am administrat prima pastila, (medabon)
- 1Experienta mea cu Medabon
- 4Menstruatie întârziată după avort
- 0Medabon
- 6Avort cu medabon
- 1Avort medicamentos
- 1Avort Medabon
- 0Medabon
- 1Medabon
- 1Intrerupere sarcină - ajutor
- 1Experienta Medabon
- 5Experienta cu Medabon 19.05.2023
- 2Eliminare ovule medabon
- 4Întrerupere sarcina prin tratament medicamentos
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos avortul medicamentos cu mifepriston si misoprostol medabon
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: