Medabon-Experienta 21.01.2023

01-02-2023
Andra2023
Nu este medic/terapeut
Andra2023
Buna seara, acum 2 saptamani v-am desoperit in urma unei decizii de a intrerupe sarcina din mai multe motive(printre care si 3 cezariene deja!)
Am inteles ca aici sunt femei care sustin alte femei, desi, exista si “sfintele calugarite” care omai rau ca Mos Craciun(vorba aia )
In fine…vreau sa va impartasesc experienta mea prin care am trecut acum 2 saptamani cu Medabon la recomandarea medicului.
Am luat prima pastila Vineri-21.01(ce mi-a provocat o stare continua de lesin si greata) apoi duminica 23.01 au urmat cele 4 pastile introduse una cate una din 2 in 2 ore-am respectat indicatiile medicului(ceea ce aici nu am vazut) citisem ca se baga toate odata.
Dupa fiecare pastila am eliminat cate un cheag mare si cam asta a fost toata sangerarea abundenta.Dupa a doua pastila introdusa am avut dureri(mai mari ca la ciclu) ce au durat fix 20 min-dupa cum imi explicase medicul-apoi am eliminat sacul si durerile s-au diminuat.Pana seara aproape ca disparusera.Intr-adevar am mers tinuandu-ma de pereti de cate ori mergeam la baie pt ca eram foarte slabita si aveam ameteli.Raul “ca de sarcina” a continuat inca o saptamana impreuna cu direri “ca la ciclu”.Maine merg la control si sper ca totul sa fie bine.Mai am sangerari dar sunt identice cu lohiile ce le elimini dupa ce nasti.
Sper ca experienta mea sa va dea curaj pt ca nu este nimic catastrofal.Fiecare corp reactioneaza in felul lui.Desigur experienta aceasta nu ne indeamna la cat mai multe avorturi, ci la cat mai multa grija sa nu mai ajungem in situatia aceasta.
Nu as mai repeta modalitatea aceasta de a intrerupe o sarcina nedorita.
P.S: Sfintelor, m-am programat deja pt montarea steriletului
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  • Avortul medicamentos la domiciliu după 12 săptămâni: o opțiune sigură și eficientă
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •