Medabon coșmarul vietii
In urama a patru ecografii cu rezultată sarcina incipientă +hematom +sangerarea recomandarea a fost de întreruperea sarcinii cu Medabon pe motivul nedezvoltarii embrionului in condiții normale(fiind mai mic decât varsta gestationala).Pe 11 prima pastiala Medabon iar a doua zi alte 4 pastile pe cale vaginala si a inceput coșmarul, durerile insuportabil de groaznice, varsaturi, diaree, stare de leșin. Nu am mai suportată si am sunat medicul si i am spus daca pot lua ceva de dureri.Aaa, nu trebuie sa suporți asa ca sa isi faca efectul pastilele!Va dati seama ca nu am luat in seama cele spuse si am luat nurofen cu chiu cu vai sau potolit acele dureri pe care le am suportată 8 ore.A doua zi totul bine cu nurofen, a treia zi a inceput iar coșmarul cu 12 ore de dureri.Nu vreau sa sperii pe nimeni dar efectele adverse ale acestor pastile sunt groaznice iar eu din pacate le am experimentat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista vreo capsula pt provocarea unui avort spontan?
- 6Avortul prin contraceptive se poate ierta prin spovedire
- 11In afara de avort chirurgical, exista si pastile?
- 0bubite albe pe sfarc. spm sau sarcina?
- 3Avort medicamentos
- 2Ajutați-mă - sângerările nu au mai încetat după întrerupere de sarcină cu medicamente
- 10Avort medicamentos
- 0Am luat medabon
- 6Avort medicamentos-Medabon
- 1Medabon
- 4Experienta medabon
- 1Experienta cu Medabon
- 4Medabon
- 2Stare de rau dupa avort medicamentos
- 8Avort medicamentos cu Medabon si resturi ramase
- 1Avort medicamentos!
- 2Avort medicamentos
- 3Resturi dupa avort medicamentos
- 1Avort medicamentos!
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos avortul medicamentos cu mifepriston si misoprostol medabon
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: