Medabon coșmarul vietii
In urama a patru ecografii cu rezultată sarcina incipientă +hematom +sangerarea recomandarea a fost de întreruperea sarcinii cu Medabon pe motivul nedezvoltarii embrionului in condiții normale(fiind mai mic decât varsta gestationala).Pe 11 prima pastiala Medabon iar a doua zi alte 4 pastile pe cale vaginala si a inceput coșmarul, durerile insuportabil de groaznice, varsaturi, diaree, stare de leșin. Nu am mai suportată si am sunat medicul si i am spus daca pot lua ceva de dureri.Aaa, nu trebuie sa suporți asa ca sa isi faca efectul pastilele!Va dati seama ca nu am luat in seama cele spuse si am luat nurofen cu chiu cu vai sau potolit acele dureri pe care le am suportată 8 ore.A doua zi totul bine cu nurofen, a treia zi a inceput iar coșmarul cu 12 ore de dureri.Nu vreau sa sperii pe nimeni dar efectele adverse ale acestor pastile sunt groaznice iar eu din pacate le am experimentat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5avort medicamentos unde se face in Iasi?
- 8Dupa avortul medicamentos
- 5Avort medicamentos
- 1Avort cu Medabon-sangerare redusa
- 5Avort medicamentos - povestea mea
- 1Sangerari dupa avort medicamentos
- 1Ajutati-ma - intreruperea medicamentoasa a sarcinii
- 11Palpitatii, dureri de mana stanga si amorteli
- 0Avort medicamentos cu Medabon
- 0Avort medicamentos
- 0Medabon
- 0Avort cu medabon
- 6Avort cu medabon
- 0Avort Medabon
- 0Avort medicamentos
- 5Experienta cu Medabon 19.05.2023
- 1Avort medicamentuos
- 2Medabon
- 2Medabon pastila
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos avortul medicamentos cu mifepriston si misoprostol medabon
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: