Pastila avortului
Am auzit de asa zisa pastila a avortului. In luna Decembrie 2018 am luat escapelle. Si azi am avut contact sexual cu prietenul meu, iar prezervativul s-a rupt. El a ejaculat in afara si crede ca putin din sperma a ajuns si in mine...as putea lua o alta pastila de a doua zi sau pastila avortului. Si legat de pastila de avort, la cat timp maxim dupa contactul sexual as putea sa o iau
1 comentarii
Buna ziua,
Pastila pentru intreruperea de sarcina se administreaza numai in cazul in care este depistata o sarcina in evolutie si se administreaza pana la 7 saptamani de sarcina. Pastila de urgenta (Escapelle) nu este recomandat sa o administrati foarte des deoarece provoaca dereglari hormonale. Va recomandam sa mergeti la un medic specializat in contraceptie care sa va recomande o metoda de contraceptie potrivita pentru dvs
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes International
Pastila pentru intreruperea de sarcina se administreaza numai in cazul in care este depistata o sarcina in evolutie si se administreaza pana la 7 saptamani de sarcina. Pastila de urgenta (Escapelle) nu este recomandat sa o administrati foarte des deoarece provoaca dereglari hormonale. Va recomandam sa mergeti la un medic specializat in contraceptie care sa va recomande o metoda de contraceptie potrivita pentru dvs
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa avort medicamentos cand pot lua anticonceptionale
- 2Avort medicamentos?
- 4Continuarea sarcinii după esuarea avortului medicamentos, riscuri..
- 8Dupa avortul medicamentos
- 9Buna seara, in legatura cu intreruperea medicamentoasa.
- 12Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos acasa
- 1Avort medicamentos cauze
- 1Avort medicamentos.
- 0Avort medicamentos cu Medabon
- 1Întrebare- întrerupere de sarcina cu medabon
- 4Menstruatie întârziată după avort
- 1Avort medicamentos
- 6Buna ziua! Am facut avort cu medabon in urma cu o săptămână si inca am sangerari, este normal?
- 0Medabon coșmarul vietii
- 0Experienta mea placuta si neplacuta cu Medabon
- 1Avort k metabon
- 2Avort medicamentos - de doua ori in 8 luni
- 1Experienta Medabon
- 2Medabon pastila
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: