Avort medicamentos cu mifegyne

28-10-2024
Myry15
Nu este medic/terapeut
Myry15
Avortul medicamentos este cea mai ușoară metodă de a scăpa de o sarcină nedorită, este exact ca la menstruație, am tot așteptat să mă doară ceva, să amețesc, etc., nimic! Îmi era atât de frică, ma simțeam atât de sensibilă, stăteam în pat așteptând ceva, parcă îmi era teamă și când ma ridicam sau când mergeam, până mi-am dat seama ca nu se întâmplă nimic rău, este exact acea sensibilitate de la menstruație și dureri.. nu le pot numi dureri, este identic cu menstruația, am scris asta pt ca îmi era atât de teamă când am înghițit pastilele și prima tura și a doua îmi tremurau picioarele cu gândul la ce va urma și nimic rău! Dacă aveți bebe și alăptați sa întrerupeți alăptarea în timpul tratamentului și minim 2 zile după deoarece aceste pastile trec prin laptele matern.Nu consumați suc de grepfruit. Eu trebuia sa iau prima tura de pastile într-o noapte însă aveam o stare de vomă și am lăsat pt dimineață pt ca era risc sa le vomit, minim 2 ore trebuie sa aveți grija sa nu vomitati ca să fiți sigure ca sau topit. Pastilele mi le-a prescris medicul de familie, mi-a făcut ecografie, sarcina avea 7 săptămâni, rețeta am cumpărat-o de la catena a costa 308 lei. Deci, este o alegere buna avortul medicamentos, nu anestezie, nu infecții, acasă în mediul nostru unde ne putem desfășura cum simțim noi.Va doresc sa faceți alegerea potrivita și multa sănătate și încă odată va spun să nu vă speriați de avortul medicamentos este foarte foarte foarte ușor și simplu
2 comentarii
0
28-10-2024, ora 11:19
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Eu va sfatuiesc sa nu folositi avortul pe post de anticonceptional. Vorbiti foarte lejer despre asta.
Copilului la 17 zile incepe sa ii bata inima.
Protejati-va daca nu doriti sa ramaneti insarcinate.
Avortul are consecinte mari in viata ulterioara a cuplului: probleme de sanatate, depresie post avort, alcoolism, saracie, certuri intre soti.
Accentul trebuie pus pe protectie pentru a nu ramane insarcinata, nu pe cat de usor se poate omori un prunc viu sanatos in pantecele unei mame. Avortul este totusi o crima asupra unei fiinte plapande lipsite de orice aparare, carne din carnea ta si sange din sangele tau.
0
28-10-2024, ora 13:07
Myry15
Nu este medic/terapeut
Myry15
Aveți mare dreptate, eu am recomandat avortul medicamentos pt situațiile în care chiar nu se poate păstra sarcina respectivă, nu sunt deacord nici eu cu avortul însă sunt situații în care suntem nevoite să îl facem, îmi pare rău dacă din postarea mea sa interpretat ca încurajez avorturile, vb lejer pt ca am rămas uimita de cât de ușoară este procedura
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  • Avortul medicamentos la domiciliu după 12 săptămâni: o opțiune sigură și eficientă
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •