Avortul mediamentos
Referitor la acest subiect. Am facut cand a un avort medicamentos. 2 pastile la interval de cateva ore. Iti opreste sarcina proprizis apoi vaginal..medicamet care expulzeaza.
Ideea e CA traiesc printrun miracol. Hemoragie mare. Dureei crancene. Dar ce a urmat a fost groaznic. A ramas in uter ramasite deembrion. Dupa 50 zile de lateoreticul avort am facut o Hemoragie groaznic a. Am ajuns in spital cu FEBRA, frisoane. Abea abea medicii au reusit sa imi opreasca Hemoragia si m au tinut intetnata pana a doua zi. A fost cumplit. Nu as Mai face Asa ceva nici odata!
Ideea e CA traiesc printrun miracol. Hemoragie mare. Dureei crancene. Dar ce a urmat a fost groaznic. A ramas in uter ramasite deembrion. Dupa 50 zile de lateoreticul avort am facut o Hemoragie groaznic a. Am ajuns in spital cu FEBRA, frisoane. Abea abea medicii au reusit sa imi opreasca Hemoragia si m au tinut intetnata pana a doua zi. A fost cumplit. Nu as Mai face Asa ceva nici odata!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Avorto medicamentos
- 5Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos
- 7Avort medicamentos medabon
- 1Experienta mea cu avort medicamentos(nu recomand)
- 0Experiența mea cu avortul medicamentos
- 0Experienta mea cu avortul medicamentos
- 0Experienta medabon
- 6Avort cu medabon
- 2Avort medicamentos
- 4Care sunt experienta voastra cu medabon?
- 1Medabon
- 0Mulți mă vor judeca pentru întrebarea pusă - dar cât de des se poate avorta ?
- 5Experienta cu Medabon 19.05.2023
- 2Experiența mea “plecată “
- 6Experienta mea cu avortul medicamentos
- 0Avort medicamentos
- 1Experiența mea cu medabon
- 0Experiența mea Cu pastilele medicamentoase
- 4Experiența Medabon
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: