Experienta mea cu avortul medicamentos
Vreau sa va povestesc si eu experienta mea cu avortul medicamentos, deoarece parerile sunt impartite iar fiecare corp reactioneaza diferit. Din cauza faptului ca fac un tratament si sarcina este complet interzisa a trebuit sa iau decizia asta. Dupa ce am baut prima pastila la o zi au aparut niste sangerari, urmatoarea zi dimineata am introdus cele 4 pastile in vagin iar la aproximativ 20 de minute au aparut contractiile care cresteau treptat in intensitate, dar sangerarea nu aparea. In prima zi am sangerat doar in momentul in care mergeam la toaleta ceea ce ma ingrijora putin pentru ca citisem despre sangerari ft abundente. A doua zi a inceput o sangerere mai abundenta care lasa si urme pe tampon, iar la un mom dat cand am fost la toaleta am eliminat ceva mai mare, negru, probabil acela era sacul embrionar. Apoi am mai avut sangerare aproximativ o saptamana. Astazi la 2 sapt de atunci am fost la control si totul a fost eliminat.
Per total nu a fost o experienta ingrozitoare asa cum ma asteptam dupa ce am citit, durerile au existat in prima zi dar cu nurofen scadeau in intensitate, iar sangerarile au fost mai scazute ca la un ciclu menstrual
Per total nu a fost o experienta ingrozitoare asa cum ma asteptam dupa ce am citit, durerile au existat in prima zi dar cu nurofen scadeau in intensitate, iar sangerarile au fost mai scazute ca la un ciclu menstrual
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0avort medicamentos!.
- 2Hematometra dupa avort medicamentos
- 5Avort medicamentos
- 8Dupa avortul medicamentos
- 1Avort medicamentos cauze
- 1Avort medicamentos.
- 0Avort medicamentos si menstruatia
- 0Sarcina cu sac fara embrion/ avort medicamentos
- 0Contracepție
- 0Avort medicamentos
- 1Experienta mea cu Medabon