Avort medicamentos
Bună seara!Pe 23.01 am luat prima pastila de Mifegyne.Pe 25.01 următoarea va trebui.Vă rog sa-mi spune-ți cât durează după ?Cat durează expulzia?După finalizare mă voi simți tot rău? Pana acum am avut dureri de stomac, stare de moleseala..Nu știu cum va fi mâine după a doua pastila am auzit f multe păreri, sper la bine cu Doamne Ajuta.Mulțumesc frumos.
12 comentarii
Bună, de unde ești? Ma poți ajuta? Eu le caut disperata. Am rețetă de la medic, dar în Brăila nu se găsesc. Te rog frumos.
Buna. Eu sunt din Iasi, însă pastilele mi le-a dat medicul meu personal, nu cu reteta. Am inteles ca nu de mai gasesc pe reteta. Doar ei au acces la ele..
Pfff, mulțumesc frumos. Eu le caut disperata de azi dimineață și pe net și peste tot. Nu as vrea sa ajung la avortul chirurgical, care la clinica costa 1500 de lei.
Eu am dat 1100lei pe cel medicamentos. Daca nu ai găsit mergi inapoi la medicul tau sa îți dea el si le platesti.
Nu le are nici medicul, la clinica. Aveau termenul de expirare luna aceasta și toate farmaciile l au dat înapoi. Oare în alt oraș, cum ar fi București le pot găsi?
Cred ca da, luați legatura cu mămici din București. Nu se poate sa nu fie pe undeva.
Am lăsat un comentariu pe un grup de mămici, dar nu a răspuns nimeni.
Buna!la ce doctor ai fost in Braila și la ce clinica?cat costa tot procedeul?
La West este 230 de lei consultația. Mai departe stabiliți cu medicul
Cum v a recomandat sa luati tratamentul ? La clinica si apoi revenire pentru consult a 2 a zi pentru celelalte comprimate ?
Bună, pana la urma am fost la doamna doctor Tudosa. Acum au adus pastilele și în farmacii. La clinica West ți se dau și le iei acasă singura. La doamna doctor, am fost la ea și în prezenta ei am luat prima pastilă apoi celelalte mi au fost administrate de dansa la cabinet. 750 de lei a costat totul.
Nu m am simțit deloc rău, am avut foarte puțin dureri de burta și cam atât.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9In Romania exista pastila aia in loc de avort chirurgical?
- 17Intrerupe de sarcina prin metoda medicamentoasa
- 6Avortul prin contraceptive se poate ierta prin spovedire
- 0Avort medicamentos 5 saptamani
- 8Avort Medicamentos cu Medabon
- 11Palpitatii, dureri de mana stanga si amorteli
- 9Medabon
- 7Avort medicamentos cu Medabon @Medlife (si costuri)
- 0Avort medicamentos
- 4Medabon
- 7Avort medicamentos medabon
- 0Avort medicamentos
- 1Medabon
- 1Avort medicamentos
- 0Medabon coșmarul vietii
- 0Experienta mea placuta si neplacuta cu Medabon
- 5Avort Medicamentos
- 2Experiența mea “plecată “
- 1Avort medicamentos!
- 1Experiența mea cu medabon
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos avortul medicamentos cu mifepriston si misoprostol
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: