Intrerupere Sarcina Tratament Medicamentos

02-06-2017
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
Buna ziua
Ma aflu din nou aici pentru ca sunt tare speriata si nedumerita
In urma cu o saptamana am avut intrerupere sarcina cu tratament medicamentos..sarcina oprita din evolutie..motive necunoscute..o sarcina foarte dorita de mine si sotul meu
Totul a decurs ca la carte..mers la medic regulat..s a constat ca fatul nu e viabil..luat prima pastila..a inceput o mica sangerare..dupa 48 ore luat si cele 4 pastile pt contractii..la 8 ore s a declansat sangerarea propriu zisa..
Ideea este ca..sangerarea nu a fost abudenta..am eliminat de toate..de la cheaguri mici..la tesut..etc
Sangerarrea f scazuta..de rosu aprins..a durat inca o saptamana dupq care am eliminat un cheag de sange urias..de marimea unui ou de gaina..mi am sunat dr dar a zis ca este normal si sa astept inca o sapt pt control..
Eu sunt f speriata ca nu am avut sangerari abudente deloc si ca am elimimat un asa cheag mare..pana sapt viitoare nu mai am rabdare
Dupa c am eliminat acel cheag urias ma doare mijlocu incontinuu
S a mai intalnit cineva cu o asa situatie?
Va multumesc
6 comentarii
0
02-06-2017, ora 21:34
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
Nimeni cu experienta asemanatoare? Nici un medic nimic? Pana sapt viitoare nu stiu c o sa fac ! :(
Acum vad ca am iar dureri de ovare si elimin sange cu cheaguri mici spre negru!
Ma gandesc ca e ok ca elimin dar totusi dupa o saptamana!
Va rog un sfat! :((
0
02-06-2017, ora 23:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pierderea de sange e o urgenta. Mergi la Urgente!
0
03-06-2017, ora 00:02
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
Pai mi am sunat medicu care a zis ca este normal sa sangerez 2 saptamani dupa intrerupere :( este si un medic foarte bun si recunoscut..de aceea tind sa am incredere in el..cu toate astea sunt ingrijorata :(
0
07-06-2017, ora 10:35
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

va recomandam o ecografie transvaginala pentru a confirma eliminarea sarcinii; fiind o sarcina oprita in evolutie era recomandata aspiratia; in cazul de fata mergeti la un medic sa verifice golirea uterului

O zi buna,
Echipa Medicala marie Stopes
0
07-06-2017, ora 11:04
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
Buna ziua !
Am fost la control si nu s a eliminat tot..mi a tras putìn afara fiind colul deschis..si am eliminat niste cheaguri de sange cred mari cat ou de gaina..in 2 randuri am eliminat cate 3 4 asemenea cheaguri
Inca am sangerare dar nu foarte puternica si mi a zis sa mai astept o saptamana fii d colul deschis poate se va elimina si restul de acolo..mai ales ca sangerez
Acum stau si astept si fac efort poate se elimina si restu si ramane sa ma duc sapt viitoare la control!
Sunt f nedumerita nu stiu c sa fac :(
0
10-08-2018, ora 16:52
raimari
Nu este medic/terapeut
raimari
Nu mai face efort... Stiu ca nu este indicat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: