Medabon
Am ales varianta de a avorta cu medaon 1 capsula oral și misopeostol 4 capsule intravaginale la 48 de ore. După administrare medabon nu am simțit nimic, joi(medabon-sâmbătă misoprostol) după 4 ore de la misoprostol dureri nu foarte puternice, pierderi de cheaguri de sange și pana duminica sange ca la menstruație. La control, după 2 săptămâni, s a constatat ca embrionul nu s-a eliminat și medicul a prescris exact același tratament doar cu 2 capsule de misoprostol. Am luat capsula de medabon miercuri, joi noapte ora 1 au început durerile, pierderea de sange in cantități mari, voma, diaree, durerile au fost extrem de puternice pana la leșin, am experimentat dureri fizice de toate felurile de data aceasta totul a fost dus la extrem, durerile au încetat vineri pe la ora 12, totul a durat aproximativ 12 ore. Mi s a explicat din cauza unui fibrom uterul meu este foarte îngroșat si de aceea s a produs hemoragia. Va recomand sa va gândiți de 10 ori înainte sa recurgeți la acest tip de avort.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Avort medicamentos
- 5mifepristona - sfaturi/sugestii
- 6Avortul prin contraceptive se poate ierta prin spovedire
- 8Dupa avortul medicamentos
- 50Avort medicamentos
- 3Avort medicamentos Medabon
- 4Medabon
- 31Experiența avortului medicamentos
- 0Experiența mea cu avortul medicamentos
- 0Experienta medabon
- 1Test pozitiv după întrerupere de sarcina
- 2Întrerupere sarcina medicamentoasa
- 0Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos.
- 1Experienta mea cu Medabon
- 2Avort medicamentos Medabon
- 6Experienta mea cu avortul medicamentos
- 0Experiența Medabon 20.01.2024
- 3Experiența Medabon
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos avortul medicamentos cu mifepriston si misoprostol medabon
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: