Avort Medicamentos cu Medabon

11-09-2018
Ale-20
Nu este medic/terapeut
Ale-20
Buna ziua! Miercuri seara am luat primul comprimat de Mifepriston urmand ca vineri sa introduc comprimatele de Misoprostol. Datorita faptului ca sunt slaba (51kg si 165cm) medicul mi-a indicat sa iau doar 2 din cele 4.
La 9 dimineata am introdus cele 2 comprimate iat la ora 12 au inceput sangerarile care au durat aprox. 4 ore. Nu am reusit sa tin evidenta cantitatii de sange deoarece eliminam doar cand mergeam la toaleta (destul de des). Cheagurile au fost foarte mari la fel si catitatea de sange. la un momendat am lesinat. Cand sangerarea s-a oprit au inceput crampele care au durat si ele aprox 4 ore. Am luat un ketonal si durerea a fost suportabila. Am continuat sa sangerez usor inca 3 zile. La 5 zile am fost la control si mi-a confirmat ca sacul gestational s-a eliminat.
Datorita faptului ca sangerarea s-a oprit voi continua un tratament cu Arthrotec inca 5 zile.
Sarcina s-a oprit din evolutie la aprox 6 saptamani si impreuna cu dna dr. am stabilit ca aceasta metoda este cea mai putin invaziva atat fizic cat si psihic.
Multa sanatate!
8 comentarii
0
11-09-2018, ora 23:22
Luana17
Nu este medic/terapeut
Luana17
Buna!Ai început sa iei Arthrotec?Eu trebuie sa le iau de maine pentru ca nici la mine nu se eliminase complet și voiam sa stiu daca provoacă aceleași contracții ca cele care au eliminat sarcina.
0
12-09-2018, ora 11:48
Ale-20
Nu este medic/terapeut
Ale-20
Buna!
Da am luat deja 2 pastile si sunt ok momentan.
Nu am avut dureri si nici sangerari mari.
0
13-09-2018, ora 19:26
Luana17
Nu este medic/terapeut
Luana17
La fel e și la mine.Multumesc!Multa sănătate !
1
13-10-2018, ora 08:25
Julia1995
Nu este medic/terapeut
Julia1995
Buna, luni am facut avort medicamentos, inainte de al face am facut 3 analize, au iesit bine, dupa care mi sa dat o pastila de mifepriston sub supravegherea medicului, am stat o ora nu am avut absolut nimic, poate o mica oboseala de la stres.
Dupa 36 de ore asta ar insemna vineri la ora 8 dimineata am luat cele 4 pastilute pe cale vaginala de misoprostol, am citit foarte mult pe forum ca imi era si frica de cum reactionez, am bagat acele 4 pastilute dupa care am asteptat 30 minute, au inceput dureri putin intepatoare ca la menstruatie dar nu insuportabil, inainte de a lua si cele 4, am luat un nurofen. Dupa cele 30 min au inceput sangerari exact ca la menstruatie, cu dureri normale de spate si burta, am zis sa o sun pe doctorita sa o anunt si mia zis sa o sun dupamasa, am sunato dupamasa iam zis cum ma simt si ca e ca la menstruatie, mia dat raspunsuri pozitive. Nu am eliminat cheaguri sau mai stiu eu ce. Mentionez ca nu am avut embrionu, am avut o sarcina foarte mica, si se elimina doar sange atata. Imi doream sa impartasesc aceasta experienta aici cu voi !
0
15-10-2018, ora 09:08
Alexasaizu
Nu este medic/terapeut
Alexasaizu
Buna ziua, la ce clinica ati fost pt acest avort medicamentos?
0
15-10-2018, ora 18:05
Julia1995
Nu este medic/terapeut
Julia1995
Eu personal am fost la brasov aici stau, la clinica eva.
0
17-10-2018, ora 16:07
Alyna88
Nu este medic/terapeut
Alyna88
Buna ziua. Si eu am recurs la aceasta metoda si nu stiu de ce mi-a curs sange pe gura. As vrea sa stiu daca s-a intamplat la fel? Va multumesc
0
18-10-2018, ora 21:07
Julia1995
Nu este medic/terapeut
Julia1995
Eu nu am patit asa ceva, dute inapoi la medicul care tia dat pastilele sau sunal, mie doctorita mia zis de efectele secundare dar nu de sange pe gura !!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  • Avortul medicamentos la domiciliu după 12 săptămâni: o opțiune sigură și eficientă
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •