atacurile de panica

283 comentarii 1 2 ..... 6789 10 Înainte ›
0
14-07-2009, ora 11:09
Eu1952
Nu este medic/terapeut
Eu1952
pai sa stii ca si eu am citit reactiile adverse dar ametita esti doar in primele2/3zile pana se obisnuieste organismul.nu te speria.eu am mai incercat si altele dar cipralexu m-a pus cat de cat pe picioare.nu-ti fie frica ia tratamentu exact asa cum ti l-a prescris medicul si o sa vezi ca o sa ai rezultate.
0
14-07-2009, ora 11:13
Eu1952
Nu este medic/terapeut
Eu1952
si sa stii ca si eu mai am si zile in care ma simt mai rau.pentru ca tratamentu asta isi face efectul in timp.la mine diagnosticul este episod depresiv cu atacuri de panica.dar eu de obicei ma simt rau daca ma enervez.asta pe moment.dar fata de cum ma simteam.acuma e super bine.eu trebuie sa iau tratamentul cam 1 an.dar sant increzatoare ca o sa ma ajute.trebuie sa gandesti pozitiv.
0
14-07-2009, ora 11:16
Madalina1990
Nu este medic/terapeut
Madalina1990
m'am cam speriat si am o stare de somnolenta dar nici nu pot dormi:) ati facut si psihoterapie?
0
14-07-2009, ora 11:35
Eu1952
Nu este medic/terapeut
Eu1952
e bine ca ai stare de somnolenta.iti odihneste sistemul nervos.nu am facut psihoterapie ptr ca deocamdata nu am servici si stau mai rau cu banii.si sincera sa fiu nici nu am incercat.vreau sa vad deocamdata ce efect va avea tratamentul in timp.
0
14-07-2009, ora 11:40
Madalina1990
Nu este medic/terapeut
Madalina1990
Si eu care m'am trezit asa de in forma si am zis ca merg la strand la bronzare...cred ca adorm pe acolo...daca ii sa ajung:)) si la noi e cam scump totul.Consultatia m'a costat 90 lei, controlul o sa ma coste 70 lei si psihoterapia 170 dar nu am intrebat cate sedinte.mai ales ca cipralexul ' asta e extrem de scump :O. De cat timp faceti tratamentul?
0
14-07-2009, ora 17:44
sincaidan
Nu este medic/terapeut
sincaidan
nu mai aruncati banii pe fereastra cautati vindecarea in voi atacurile de panica vin prin autosugestie sunt comanda creierului nostru si tot noi suntem cei care le putem opri cu usurinta inima raspunde la anumiti factori de stres prin accelerarea batailor dar asta este normal asa ca nu trebuie sa ne speriem de asta la inceput cand nu stiam ce se intampla cu mine citeam prin fel de fel de carti si ma lua ameteala aveam impresia ca am toate bolile din lume ipohondria cat casa si toate astea imi dadeau o stare de incordare
care mi amplifica orice stare si o orienta spre disconfort de ex daca imi era sete si nu beam imediat apa aparea o stare proasta daca trebuia sa merg la baie si tineam din nou stare proasta si asa mai departe toate astea in cauza ca eram panicat total si psihicul ne este si cel mai bun prieten dar si cel mai mare dusman daca il zdruncinam si nu stim sa-l stapanim deci concluzia este clara fiti proprii vostri stapani !!!
1
14-07-2009, ora 18:45
sandrada
Nu este medic/terapeut
sandrada
si cum reusesti sa te controlezi???cum ai scapat de panica, cum reusesti sa stai relaxat???
0
14-07-2009, ora 18:56
sincaidan
Nu este medic/terapeut
sincaidan
iti cauti o activitate care sa ti ocupe serios timpul si in momentul in care te apuca pur si simplu ignori starea respectiva la inceput mai greu apoi o sa vezi ca e din ce in ce mai usor va fi foarte greu si ia ceva timp dar reusita este sigura nu spun ca am rezolvat problema 100% dar e pe cale de disparitie si toate tratamentele si vizitele la medic nu au reusit sa da rezultatu pe care il da autocontrolul de fapt nu suntem bolnavi sau suntem numai pentru ca vrem noi sa fim cauta ti va un tel in viata si mergeti spre el fara sa va abata nimic si atunci este mai usor sa trecem de chestii care apar mai mult in momente de stat pe ganduri dar trebuie rabdare si vointa multa si mai ales nu trebuie sa va descurajati eu ma chinui de 8 ani si de abea de cateva luni mi e mai bine un adjuvant ar putea fi magneziul care echilibreaza sistemul nervos eu am luat magneziu efervescent in ultimul timp si e ok
1
15-07-2009, ora 07:27
sandrada
Nu este medic/terapeut
sandrada
tratament medicamentos ai facut???
0
23-07-2009, ora 18:27
Iriselle
Nu este medic/terapeut
Iriselle
buna..vad k multa lume se confrunta cu asa ceva dar de cand mi s-a intamplat mie nu a fost nimeni care s ma inteleaga...toti doctorii au fost foarte reci si cu o atitudine superioara..gen...a nu t mai plange atata doar n-ai barbat si copii de crescut acasa..in fine am inceput cu o gastrita, apoi la 2 zile dupa majoratul meu am avut primul atac d panica..si apoi inca unul..si tt asa am tinut-o panba am inceput tratamentul dat de psihiatru..dar mai intai am fost la cardiologie..ba aveam ceva la inima..ba nu mai aveam nimic m-au trimis acasa..am facut dupa gastrita o diskinezie biliara, pietre la rinichi, am fost suspecta de hepatita..va dati seama kt m-am plimbat si cu psihicu eram al pamant
am ajuns la pishiatru mi-a dat serlift si calmepam, am inceput din februarie insa starile au revenit acum in iulie si mi-a prescris si somnifere..sanval..de la alea am avut numai halucinatii si n-am mai putut dormii cu zilele..mi-a schimbat acum serliftul cu velaxin dar nu-l gasesc deloc in farmacii..am fost si la psiholog..na..pt depresia mea medie si tulburarile d panica si anxietati, posibile tulburari obsesiv-complusive..am fact putina terapie insa nu prea m-a ajutat cred k de vina era psihologul (nu era prea draguta, cam ingamfata) ce n-am vazut la alte persoane cu prob astea..este durerea d inima..eu am dureri constante d inima, nu doar palpitatii, durere c tine si in spate in zona stanga si imi amorteste si mana stanga, intepeneste..si dak urc 10 scari..iadul p pamant:)) imi iese inima din mine..dureri imi creste tensiunea nici nu mai stiu c sa fac..nu inteleg de la ce pot fii durerile astea d inima kre apar indiferent daca sunt suparata sau fericita..autosugestia chiar m-a ajutat..impreuna cu pastilele si respiratia in atacurile d panica..cand simtit k nu mai puteti respira, respirati pe burta nu plamani..sper k ma intelegeti..ajuta la calmare..dar celelalte simptome n-au disparut...sincer te saturi la 18 ani sa o tii tot asa..s nu poti face nimic..la anu am si bac-ul si nu stiu cum o s ma descurc..mentionez k si in fam am o situatie mai precara si toate astea mi s-a spus k ar putea fi urmarea la evenimente neplacute in fam(divort si altele)..scuzati-mi povestea asa lunga:))..ceva sfaturi ?v-as fi ff recunoscatoare..mai ales de la persoane de varsta mea dak se poate..
0
23-07-2009, ora 21:20
ninica
Nu este medic/terapeut
ninica
buna tuturor, am mai scris pe acest forum despre un tratament ieftin natural si cu rezultate bune.se numeste sedipyt picaturi si se gaseste in toate farmaciile, dar in cele naturiste e mai ieftin 13 lei.Am suferit si eu de atacuri de panica 10 ani nu puteam pleca singura pe strada, am fost la psihiatrii nenumarati toti imi spuneau ca nu am nimic o mica stare de anxietate si panica, am luat tratamente care ma faceau bine catva timp si la cel mai micsoc sausuparare reveneau, mai mult incepuse sa se localizeze la anumite organe, inima aveam palpitatii ca o noapte a stat toata familia treaza sa ma ajute simteam ca mor, dimineata am mers la cardoilog nu mia gasit nimic am mers la medicul de fam. si iam zis ca nu mai plec acasa sa ma trimita undeva si iam spus ce patisem noaptea.Mia mai facut o trimitere la psihiatru dar mia scris pe un bilet numele acestui tratament naturist sedipyt si mia spus sal iau sa ma linisteasca pina ajung la psihiatru.Se ia 1ml ziua sau cind simti ca apar simptomele iar seara 2 ml provoaca o usoara somnolenta.Am luat cam 2 sticlute dar dupa primele picaturi mam simtit mai bine tot timpul il purtam la mine in geanta.acum il iau cand am o peroada mai stresanta.mia trecut treptat am citit toate mesalele de pe forum si am gasit niste raspunsuri repetate cu autocontrolul, la inceput miera teama si sa ma gandesc la autocontrol dar am incercat si am reusit.Dupa perioade de timp mai sresante tinde sa reapara dar stau sa ma gindesc ce ma doare si imi dau seama ca vrea sa se reinstaleze atacul si imi spun in gind nu am nimic.Acum merg singura in oras cu fetita mea de 9 ani care e asa bucuroasa ca nu ne mai traba insotitori cu noi, ori ce problema aveam trebuia sa se invoiasca sotul sau sa rog pe cineva sa vina cu noi.Precum spunea cineva mai sus totul e in mintea noastra, de la un stres mai puternic izbucnesc aceste atacuri de panica si daca nu le controlam nu le mai dam de cap..te rog draga Iriselle incearca sa le controlezi si ia si picaturile dar sa nu pleci de acasa cind le iei cum am mai spus provoaca usoara somnolenta la inceput.Sa auzim numai de bine.
0
23-07-2009, ora 21:44
ninica
Nu este medic/terapeut
ninica
buna, am scris pe pagina 7 mai multe despre un tratament sedipyt picaturi, nu pastile, sunt naturale daca doriti sa incercati, eu cu ajutorul lor si autosugestie miam revenit cu toate ca pierdusem orice speranta cand se localizeaza la cap sau inima iti spui in gind dar si crezi ca nu ai nimic si incet, incet dispare orice panica.Eu am suferit 10 ani de aceasta teroare de panica, ameteli, mi se imuiau picioarele simteam ca ma prabusesc, dureri de cap cu tot cu ochii, amorteli de miini incercati si voi Numa bine si sanatate la toata lumea.
0
24-07-2009, ora 09:49
martha20
Nu este medic/terapeut
martha20
draga Iriselle, te inteleg perfect! eu am 20 de ani abia impliniti de 2 sapt si la mine s-a declansat cam acum 3-4 luni. si de atunci nu mai pot sa scap, adica am reusit sa-mi stapanesc senzatiile fizice prin exercitii de respiratie dar eu am o alta problema mai grava nu pot sa nu ma gandesc la tot felul de boli ! nu stiu ce sa mai fac sa scap de ele!! sunt disperata!! de exemplu azi noapte nu am dormit si nu am mancat nimic pt ca imi este frica sa nu fac vreo alergie!! deci am ajuns sa-mi fie frica sa pun ceva in gura de frica alergiei!! si chiar nu stiu cum sa mai scap si de gandul asta!! tot asa ma chinuiesc cu ideile astea proaste ! cand zic ca gata au disparut atunci tre sa apara altul mai urat ca cel dinainte! dar na.dupa perioada asta in care tot felul de senzatii si idei m-au vizitat am inteles ca vin si pleaca ! asa ca tot ce te sfatuiesc este sa fi puternica si sa ai incredere ca o sa treaca! si inca ceva.cu inima si eu stau la fel. asa ca nu te gandi la ceva rau ca face parte din calvarul asta !
0
29-09-2009, ora 12:34
sandrada
Nu este medic/terapeut
sandrada
buna.ce mai faceti panicosilor?.cum mai stati cu atacurile de panica????.eu de o perioada de timp ma confrunt cu niste batai cam aiurite ale inimii, oare sa fie tot din cauza anxietatii????
0
22-10-2009, ora 17:04
calin irlanda
Nu este medic/terapeut
calin irlanda
buna la toata lumea si la toti care au trecut prin peste problemele cu atacuri de panica, ma numesc calin sunt an irlanda la munca si acum 7 luni am avut un atac de panica am fost nevoit sa plec an tara sa vorbesc cu un medic.am discutat cu medicul care m-ia preschis o reteta cu alprazon.am anceput tratamentul, totul a decurs bine pana cand am anceput sa le termin.am terminat tratamentul si acum am insomnii si durei an gat si pieptorace. va rog din inima ajutatima sa scap sau andrumatima spre o cale mai buna va multumec din suflet
0
22-10-2009, ora 22:30
emiliuta
Nu este medic/terapeut
emiliuta
Draga Calin, te rog sa te duci si la un medic endocrinolog sa iti consulti tiroida pentru ca multi sufera de tiroida si nu stiu si cred ca e numai simplu atac de panica, dar daca te tratezi la tiroida se rezolva multe. Si eu am rezolvat in mare parte problemele mele prin tratamentul pentru insuficienta hormonala a tiroidei
0
31-10-2009, ora 10:35
crstpaula
Nu este medic/terapeut
crstpaula
buna la toata lumea
0
03-01-2010, ora 00:10
cloe
Nu este medic/terapeut
cloe
Am suferit mult timp de tulburare de panica. Acum sunt vindecata complet. A fost greu pana sa gasesc un medic bun: dr. psihiatru Octavian Vasiliu, -* - Sp. Militar Bucuresti, sectia psihiatrie, et. 1. Am urmat un tratament personalizat cu Arketis, Carbamazepina si Xanax. Si terapie - psihologie medicala la Policlinica Militara, str Roma, cu dr. Cornelia Munteanu, -*. Se poate ajunge fara bilet de trimitere in ambele locuri, chiar fara sa aveti legatura cu domeniul militar. Consultatiile sunt gratuite iar medicii sunt extraordinari si profesional, si ca oameni. Doamne-ajuta!

(*modificat de administrator)
0
11-01-2010, ora 15:07
sandrada
Nu este medic/terapeut
sandrada
buna...spune-mi si mie ce perioada ai luat tratamentul si cum ai reusit sa scapi de xanax?.in prezent, dupa intreruperea tratamentului ai mai facut atacuri de panica???/
0
11-01-2010, ora 16:34
cloe
Nu este medic/terapeut
cloe
Xanaxul mi-a fost redus si apoi scos, dupa aproximativ 3 luni de catre doctorul care ma trateaza, octavian vasiliu, fac tratament si in prezent cu Arketis si Carbamazepina, de 1 an si 3 luni, doze care mi-au fost reduse treptat, tot de catre doctor. Tipurile acestea de medicamente se iau numai dupa o schema alcatuita de medic, nu dupa alti pacienti. Dupa inceperea tratamentului am mai avut atacuri de panica mici, suportabile, inca 10 zile. Ma simt foarte bine deci, de mai bine de un an, cu acest tratament. Daca mai ai si alte intrebari...
0
13-01-2010, ora 08:56
sandrada
Nu este medic/terapeut
sandrada
si in prezent mai faci tratament?.ai avut ceva simptome la reducerea xanaxului, gen dureri de cap, dureri de stomac, agitatie????
0
13-01-2010, ora 17:27
druguscristina
Nu este medic/terapeut
druguscristina
DEPRESIA.FRICA DE BOLI.ATACUL DE PANICA.NEVROZA.numai ca le-am scris si deja simt ca ma pierd cu firea, ma confrunt cu ele de aproape trei ani, motivele si de unde au plecat aceste boli:domnesti"(pt ca asa sunt numite din batrini) sunt.foarte triste pierdera unui copil, si infidelitate...ce credeti ca poate fi mai trist ? o boala crancena mortala, moartea unui membru din familie, divortul, pierdera jobului? am inceput cu rivotril, anafranil si haloperidol...ok m-am simtit super bine, dar...le-am intrerupt pt simplul fapt ca vroiam sa mai fac un copil...nu sa aratat minunea si ia ghiciti! am cazut iar in depresie.(nod, in git, lipsa de aer, dureri de cap, frica de moarte.)am fost la medicul meu si ma certat foarte tare, , nu trebuia sa le intrerup de capul meu.desii stiam asta...mia dat altceva serlift medazepam si mianserin...mi-a fost bine...dar...le-am intreruput din nou.nu ma intrebati de ce pt ca nici eu nu mai stiu ce este in capul meu...poate frica de dependenta.cu dorinta arzatoare sa fac un copil, parerile prietenilor a soacrei mele care este cadru medical...si am inceput sa iau un produs naturist pt depresie...GABA.(VA PUTETI INFORMA PE NET DESPRE EL)DAR NU-MI MERGE BINE DELOC. cred ca am sa reiau tratamentul.luni merg la control, , , sunt curioasa ce medic mai i-mi da...) oricum nu stiu ce sa zic si de medic naturiste..odata ce ai luat antidepresive...cele naturale sunt apa de ploaie... oricum sfatul meu este sa nu mai cersim mila de la altii, doar tu te poti ajuta singur, si rau i-ti faci mai mult daca tot timpul esti in contact cu pers bolnave.sanatate.
0
14-01-2010, ora 01:39
cloe
Nu este medic/terapeut
cloe
Pentru Sandrada: Mai fac si in prezent tratament, redus treptat de catre dc. Octavian Vasiliu, cu Arketis si Carbamazepina. la reducerea Xanaxului, maxim 3 zile mi-au aparut usoare palpitatii, suportabile, de trecut cu vederea chiar, si ma simteam usor slabita. Apoi a fost foarte bine. Oricum DECIZIILE IN CEEA CE PRIVESTE TRATAMENTUL NU LE IEI SINGURA, CI DECICE DOCTORUL.

Pentrudruguscristina: de ce sa te chinui in continuare, mai bine incerci si la medicul meu, despre care am auzit, ca este cel mai bun de la noi, in domeniul bolilor de anxietate.
0
01-04-2010, ora 18:34
mariusaurelian
Nu este medic/terapeut
mariusaurelian
buna ziua.ma numesc marius. am 22 de ani si acuma 2 luni am fost speriat de niste bubitze care imi aparuse pe barbatie..m'am streasat asa tare de am avut palpitatii la inima..dupa asta am facut o indigestie si am ajuns la urgente...in fine a trecut bubitzele a trecut indigestia...dar de la ele sufar de un atac de panica ff puternic..mainile imi traspira.capul imi ameteste..inima bate putin mai repejos...simt ca ma pierd..simt ca miscarile care le fac sunt ciudate ...si simt ca traiesc intr'un borcan inchis acolo si lumea care vb cu mine o inteleg putin ciudat...cu toate ca am reactiile bune si le raspund la ce ma intreb eu simt ca sunt desprins de lumea reala..numai pot sa fiu fericit de orice.fericirile sunt mai rare...numai simt ce simteam inainte.bucuriile vieti...totul imi este greu...la inceput m'am analizat pe mine...mainile urechile gura..totul era ciudat parca deabea m'am nascut...si ma speriam de ce sunt eu...ca om..analizatu sa oprit la mintea mea...ma sperie cum gandesc ca om...cum lucreaza mintea...ma enervez extrem de repede...toti ma bibilesc si imi fac toate poftele deja m'am saturat simt ca inebunesc si mor in orice clipa..asa suparat am fost de mi'am rupt mainile in sacul de box..ma duc la sala ma mai relaxez acolo pana m'am obisnuit cu asta toti mi se pareau ca niste nesuferiti si nu suprtam aglomeratia...starea de ameteala ma face sa ma pierd...sunt ca si drogat sau beat...am fost la psihiatru inainte de ma duce la psiholog...mi'a dat lumexin si seroxat si distonocalm.am luat cateva saptamani pana am simtit ca stau ca o balega in pat si nu pot face nimic...am intrerupt brusc tratamentu...m'am dus iara la dansul si mi'a dar o reteta scumpa si pericoloasa care se numeste cam asa in termeni romanesti..schizofrenic.deci asa ceva cand a auzit mediciul de familiea a ras de mine...bineinteles ca nu am luat asa ceva..m'am dus la psiholog si fac exerciti de invingerea frici...ma ajuta mult..am fost la medicul de familiea mi'a spus sa iau xanax, calciu magneziu sa las restul pastilelor ca sunt un barbat sanatos..acum de 4 zile numai iau nimic doar calciu si magneziu reactia adversa a xanaxui si'a facut efectul si numai o saptamana luasem...am ameteli puternica stari de sfarsitul lumi :)) ma face sa rad stiu ca nu mor stiu ca nu patesc nimic dar am o teama si o frica de numai pot.eu unu m'am saturat nu stiu ce sa mai fac...am inceput sa ma lupt cu mintea mea...imi fac de lucru imi spun in minte ca sunt sanatos ca nimeni si nimic nu ma poate distruge decat Cel de Sus numai el poate sa'mi ia viatza..acum nu stiu ce se va alege de mine..duc o viatza de kkt grea zi de zi imi e tare greu.daca aveti un sfat pentru mine am sa fiu aici pentru al primi si al urma...si inca ceva...frecventez mai mult biserica de cand ma simt asa...in biserica imi e greu sa stau cu atacurile de panica...dar stiu ca sunt aproape de Dumnezeu si trebuie sa rezist in acorisul lui. o zi buna sa ne auzim cu bine.Doamne Ajuta
0
03-04-2010, ora 22:25
alexutz_suk
Nu este medic/terapeut
alexutz_suk
si eu am facut atac de panica din senin am ajus la spital cu tensiune 20 cu 10 si puls 150...am 20 de an isi sunt fost sportiv de performanta :)..am facut toate analizele posibile inima perfect sanatoasa...am facut si tomografie...tot la fel...eu am niste amorteli pe partea dreapta a capului si a obrazului ...de marti o sa ma duc la psihiatru sa urmez sedinte de psihoterapie sper sa dea roade k sunt tanar :)
0
05-04-2010, ora 17:00
cloe
Nu este medic/terapeut
cloe
Am suferit mult timp de tulburare de panica. Acum sunt vindecata complet. A fost greu pana sa gasesc un medic bun: dr. psihiatru Octavian Vasiliu, -* - Sp. Militar Bucuresti, sectia psihiatrie, et. 1. Am urmat un tratament personalizat cu Arketis, Carbamazepina si Xanax. Si terapie - psihologie medicala la Policlinica Militara, str Roma, cu dr. Cornelia Munteanu, -*. Se poate ajunge fara bilet de trimitere in ambele locuri, chiar fara sa aveti legatura cu domeniul militar. Consultatiile sunt gratuite iar medicii sunt extraordinari si profesional, si ca oameni. Doamne ajuta!

0
11-04-2010, ora 21:54
ginel 80
Nu este medic/terapeut
ginel 80
parerea mea este ca ci singurul remediu in fata atacurilor de panica este expunerea adica acceptarea lor eu am trecut prin iadul afectiv adus de anxietate fiindca asta este atacul de panica criza acuta de anxietate in jur de 1 an jumatate din experienta mea pot sa va spun ca este un fenomen inconstient fara control din partea cortexului prefrontal deci nu poate fi controlat de constiinta . eu le am invins acceptindule mai bine zis m am infruntat pe mine insumi numai ca ele in cazul meu ele au ascuns o depresie majora unipolara groaznica! iarasi parerea mea personala este ca pentru a dezvolta o tulburare de panica nu este de ajuns doar stresul consider ca ci in spatele tulburari este o genetica anormala adica o tulburare mostenita oare citi oameni sint expusi la stress cronic si nu dezvolta boala
0
06-06-2010, ora 08:52
valah2010
Nu este medic/terapeut
valah2010
Neuropsihologul Michael Persinger de la Laurentian University in Sudbury, Ontario, Canada
e un nume recunoscut in experimentari cu pulsuri magnetice pe creier, lobii temporali.
El afirma ca avem un creier *spiritual* care la unii oameni e foarte susceptibil la fluxul informational de natura *eterica* din jurul nostru.

Plasind o casca cu magneti pe capul subiectului si controling cimpul elecrtromagnetic printr-un program software, Michael a reusit sa *rezoneze* in creierul subiectilor frici ancestrale, spaime animalice, senzatia de decorporalizare, viziuni legate de credinte spirituale, si chiar tunelul de lumina si prezenta divina descrise in experintelor de moarte clinica.

Inrebarea pe care Michael a pus-o intr-o emisiune TV e mai incitanta decit insasi domeniul cercetarii lui:
"Daca eu (un simplu cercetator) pot sa fac asta, atunci ce poate sa faca un guvern, sau chiar God?"

Retorica sau nu, intrebare validaza posibilitatea atacurilor psihice - nu ca ar veni de la Dumnezeu sau guvern, dar de la surse mult mai intime noua.

Deci inainte sa catalogam totul ca si *atac de panica*, ar trebui in primul rind sa bagam atacul de panica in categoria atacurilor psihice, si sa ne gindim ca aceste *afectiuni teribile* nu sint neaparat datorate creierului nostru care incepe *sa ne lase*, dar mai degraba unor agresiuni exterioare la care creierul nostru e supus, de o natura subtila si care au mai mult de a face cu *paranormalul*, si cu capacitatea
altora de a produce in creierul nostru stres, spaime neexplicate si altele, decit au de-a face cu medicina conventionala.

Cautati pe internet articole legate de "Neuroscience and the spiritual brain", "Researching Mind and Brain During Clinical Death", "Spirit Releasement Therapy"...
-
Numai cautind puteti afla adevarul si numai avind adevarul puteti demostra ca ati trait in indoiala sau mai rau in minciuna. S-ar putea sa sa nu gasim adevarul niciodata, dar cautarea e mai buna decit a trai in indoiala.
0
13-06-2010, ora 19:58
george 307
Nu este medic/terapeut
george 307
Fratilor de cind va caut sau mai bine zis bine ca m ati gasit, am fost disperat cred ca i putin spus, eram terminat am fost la foarte multi medici in majoritatea oraselor si nimic.. am gasit un medic care i multumesc si sa i de a dumneezeu sanatate, am stat de vorba cu doamna dr. vreo 10 min.si delira cu pacienti, diagnostice sau eu mai stiu ce, eram asa de disperat incit nici nu o mai ascultam, eu o imploram sa mi zica ce am...mi a zis 10 simptome din care aveam 11, am cumparat sacose intregi cu milioane si nimic, nici un efect, mi a dat niste pastilute care mi au redat viata, nu ma mai interesaza daca nige, ploua sau indiferent...ma trezeam noaptea, amorteli din astea sau palpitatii, nu va mai zic le am terorizat pe asistentele de la urgente cit calciu sau b uri, nimic nu avea efect asupra mea...ce xanax, nimic, pina ce am vorbit cu d na.dr. si mi a dat RIVOTRIL minuni, minuni asta mi a facut va jur, super, super asa ma simt, daca aveti nevoie nu ezitati , si nu va mai zic ca am fumat 17 ani si m am lasat si nu s depresiv si nu am nimic, ba da am o luna si o saptamina de cind nu mai fumez...va multumesc. -*

0
18-06-2010, ora 21:36
denyse
Nu este medic/terapeut
denyse
buna george307, sincera cand aud pe cineva ca a iesit din starea asta imi vine sa tip de fericire ca exista cineva care s-a facut bine.ce diagnostic ti-a dat tie doamna dr.? eu sunt tot timpul ametita, mi e frica sa plec singura, s-a raman singura, sa conduc singura etc. nu stiu ce sa mai fac :( :( :(
Adaugă un comentariu / răspuns
283 comentarii 1 2 ..... 6789 10 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele atacurilor de panică și cum ne putem calma
  •