Atac panica
Buna ziua
Daca iau rivotril de 1 mg seara si jodid 100 dimineata, pot sa iau emocalm ziua?
Am fost la endocrinolog si mi s-a pus diagnosticul de tiroidita autoimuna, gusa si atacuri de panica
Daca iau rivotril de 1 mg seara si jodid 100 dimineata, pot sa iau emocalm ziua?
Am fost la endocrinolog si mi s-a pus diagnosticul de tiroidita autoimuna, gusa si atacuri de panica
3 comentarii
Ar trebui sa intrebi si rudele daca nu au boli autoimune sau sa-si faca analize.. Oricum, cel mai probabil solutia care ar rezolva autoimunitatea, ar anula simultan si atacul de panica. Posibil sa mai ai inca o boala autoimuna de care sa nu ai cunostinta.
Chiar am cunoscut un medic foarte priceput in ce priveste asocierea asta si mi-a explicat in amanunt.
Chiar am cunoscut un medic foarte priceput in ce priveste asocierea asta si mi-a explicat in amanunt.
Am si psoriazis si cateodata mi se umfla partea dreapta a fetei si imi amortesc degetul mic si inelarul de la mana dreapta.
Exaxt ce iti spuneam ! Mergi la alt medic, nu mai sta pe ganduri. Nu ai nevoie de psihiatru.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32atac de panica - infromatii
- 26atacul de panica
- 5ameteli in urma unui atac de panica
- 3probleme nerezolvate de 6 ani.un sfat? mai multe?
- 5Probleme destul de complicate la care nu gasesc raspuns!
- 10problema neurologica sau problema psihica?
- 9atacuri de panica si sarcina
- 15atac de panica
- 6frica de calatorii, desi imi place sa calatoresc prin lume
- 3am des atacuri de panica, stare de panica,.mai mult stari de frica cand plec undeva
- 0Posibila depresie? Sau atac de panica?
- 25Ajutati-ma - Am fost consumatoare de cocaina!
- 5Cipralex-pe termen lung?
- 1Lipsa de aer
- 11Batai slabe ale inimii, senzatia de oprire a inimii, nu imi simt pulsul uneori
- 7atacuri de panica
- 3Sfat - anxietate, depresie sau alta afectiune
- 2Ajutati-ma - după ce ma trezesc încep sa transpir și sa ma albesc la fata
- 4Atacuri de panica
- 6Cum scapi de atacurile de panică și somatizările de anxietate?
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: