atac de panica sau inima?

acum 3 zile am avut papitatii puternice, slabiciune, durere de brat stang si frica de moarte, toate venite de nicaieri... de atunci ma simt rau, am frisoane, ma doare partea stanga a corpului (gat, brat, antebrat, san stang, axila, parca simt si niste socuri la inima ), mai ales intre omoplati, ma dor picioarele si bratul stang (daca il masez ma dor muschii ) capul, nu stiu daca e in capul meu sau chiar se intampla... am luat ca si mg... ce simptome sunt astea ? sunt foarte ingrijorata ca as putea face un stop cardiac.. e doar un atac de panica sau e mai mult... parca pe zi ce trece e mult mai rau.. va rog, astept un raspuns. multumesc pentru timpul acordat..
2 comentarii

In absenta unui consult clinic, a investigatiilor de laborator si a unui EKG nu se poate spune sigur daca simptomele sunt psihosomatice sau au un substrat organic. Nu e vorba de iminenta unui "stop cardiac", nu se pregateste un stop cardiac cu astfel de simptome premonitorii, insa ar putea fi de exemplu debutul unei infectii respiratorii.

Va multumesc frumos, intre timp am ajuns la un cardiolog si au spus ca e vorba doar de o tahicardie sinusala !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7cer opinii la problema mea
- 24sa fie stresul de vina?
- 31Cei cu anxietate-panica dati un click
- 3de la varsta de 15 ani ma confrunt cu atacurile de panica
- 5am ceva la inima?
- 8sufar de foarte multi ani de atacuri de panica, anxietate, o fobie puternica ca fac infarct
- 7socuri electrice in cap si corp, tinitus pulsatil, tulburari de ritm cardiac
- 0Posibila depresie? Sau atac de panica?
- 1atacuri de panica acum 3 saptamani
- 17Se poate muri din aceasta boala? depresie, anexietate, atacuri de panica..
- 79Se pare ca o iau razna:(
- 5Doamne, cum scap de chestia asta?
- 1Lipsa de aer
- 4Mai poate fi anxietate?
- 1Viroza sau alt ceva?
- 4stres si panica
- 10Atacuri de panica
- 2Atacuri de panica, anxietate
- 3Tulburare de panica.
- 18Cum fac sa dispară neliniștea continua, frica?
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: