Atacuri de panica
Buna ziua.Ma numesc Bogdan, 22 de ani.Am avut cam in urma cu o luna si jumatere o cadere mare de calciu, urmata de o saptamana de atacuri de panica zilnice.Mi-am revenit cam o saptamana, apoi au reinceput.Sunt fumator, dar am fumat o tigara si am avut alt atac de panica si acum imi este frica sa mai fumez.Am renuntat si la cafea, si la alcool dar problemele nu au disparut, astfel am ajuns la un psihoterapeut care mi-a spus ca am atacuri de panica de la sentimente reprimate(mi-a murit bunica recent).Dupa acea sedinta parca am fost mai linistit.De saptamana aceasta m-am mutat inapoi la facultate in alt oras si. De cand sunt aici am o stare continua de agitatie, senzatii dese de greata, dureri de cap si adorm foarte greu din cauzele acestea. Am luat legatura cu un psihoterapeut cu care urmeaza sa ma vad saptamana viitoare, Joi, dar acum sunt foarte panicat si ma tot gandesc cum am sa rezist pana joi.Vreun sfat sa treaca mai usor aceasta perioada? Tin sa precizez ca imi desfasor normal activitatiile, dar cu frica permanenta.Multumesc
.
.
10 comentarii
Cere de la farmacie sau plafar extraveral sau ceva din plante pentru anxietate.
Daca nu iti trece povestea dupa cateva sedinte la psiholog, sa mergi sa te vada un psihiatru.
Daca nu iti trece povestea dupa cateva sedinte la psiholog, sa mergi sa te vada un psihiatru.
Multumesc pentru raspuns si sfat ! Iau stresclin dar nu prea simt ca ma ajuta.Psihoterapeutul la care am fost prima data a spus ca s-au adunat prea multe stari si oboseala si sa stau linistit ca nu e nimic grav si va trece, doar ca a trecut ceva vreme si starile inca exista si asta ma nelinisteste..sunt curios daca a mai patit cineva asta si sincer am nevoie de putina incurajare.
Trec daca iei tratament. In paralel poti sa faci psihoterapie.
Buna seara ma numesc Laura am 35 de ani si de la varsta de 24 de ani ma confrunt cu atacurile de panica. Am luat medicamente mi-am mai revenit am renuntat apoi la ele iar dupa 2 ani in care am fost ok, iar au aparut aceste atacuri de panica.imi e frica sa merg singura pe strada si in casa mi se face rau. e cat se poate de cumplit. simt ca nu mai pot.nu ma pot bucura de nimic pt ca imediat apare si atacul de panica.stie cineva un psiholog bun? sau ce pot face in acele cumplite momente in care simt ca nu am aer ca mor ? Multumesc
Buna seara Laura.Cauta pe internet un psiholog in orasul tau.Ia-te dupa comentarii sa vezi care pare mai bun si incearca sa vezi poate iti vor prinde bine niste sedinte de psihoterapie.Pana una alta documenteaza-te despre atacuri de panica si cauta si informatii legate de "belly breathing" ;pe mine m-au ajutat putin exercitiile acelea.Iti doresc numai bine ! Stiu cat de urat e sa simti ca nu poti face nimic dar nu trebuie sa ramana asa.
mai ai si optiunea unor sesiuni de psihoterapie online. Succes!
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Degeaba si treaba cu psihologul de 2 ani ma duc la psiholog si nici acum nu mi-am revenit, frica si disperarea e mai puternica, numai reusesc sa dorm, viata mea e un cosmar, am o durere permanenta in zona sanului pe care nu p explic si nici in doctor nu o poate explica, mi-am facut nenumarate ekg crezand ca e inima dar se pare ca nu e, e doar mintea mea care dintr-o minte sanatoasa am ajuns sa traiesc cu teama zii de zii !
Degeaba si treaba cu psihologul de 2 ani ma duc la psiholog si nici acum nu mi-am revenit, frica si disperarea e mai puternica, numai reusesc sa dorm, viata mea e un cosmar, am o durere permanenta in zona sanului pe care nu p explic so nici in doctor nu o poate explica, mi-am facut nenumarate ekg crezand ca e inima dar se pare ca nu e, e doar mintea mea care dintr-o minte sanatoasa am ajuns sa traiesc cu teama zii de zii !
Mergi la psihiatru sa iti dea tratament corespunzator.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4RMN cocludent sau nu?
- 44Tratamente pentru agorafobie si atacuri de panica
- 4Manifestari ciudate: senzatie de nod in gat, durere in piept, atacuri de panica
- 7Atac de panica - cateva sfaturi
- 5Cand rad ma ia ameteala rau
- 7dureri zona stanga, omoplat, umar, in dreptul inimii.
- 0artroza cervicala si depresie, anxietate, atacuri de panica
- 5de 5 ani am atacuri de panica
- 4stare generala de rau
- 7anxietate si atacuri de panica
- 1oare din cauza stresului sau din cauza tigarilor??motiv d ingrijorare...
- 16Depresie insotita de atacuri de panica
- 5Trăiesc cu frica unui atac de cord!
- 1atac de panica
- 1Nu mai pot sa mănânc decât foarte putin
- 2Ajutati-ma - după ce ma trezesc încep sa transpir și sa ma albesc la fata
- 4Atacuri de panica
- 1Intrebare - stări de ameteala si atacuri de panica dimineata
- 3Disconfort în zona inimi
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: