atac de panica = transpiratie, lesin, tremuraturi

buna ziua imi cer scuze ca va deranjez dar as vrea sa aflu daca aceste simtome se pot remedia dupa parerea mea ar fi un atac de panica
sotia mea in varsta de (28 ani) la vederea oamenilor raniti (bandajati, ghips.etc), la auzirea unor discutii despre spitale cum ar fi (m-am operat , am avut mana rupta, etc) si la intrarea in spitale vazand cu ochii ei cele enumerate mai sus intra dupa parerea mea intr-un atac de panica simtomele ar fi
transpira foarte tare brusc si in cateva secunde ea lesina uneori daca nu lesina intra intr-o stare de soc de tremura toata dar totusi este constienta (cand lesina se trezeste ca si noua, cand intra in starea de soc se simte ceva mai rau dar in decursul zile isi revine)
va multumesc pentru intelegere si va rog sa ma indrumati sa-mi spuneti ce as putea face, unde as putea merge la un consult cu ea dar nu in spitale deoarece precum am mentionat si mai sus in orice spital e imposibil sa nu vada un pacient
sotia mea in varsta de (28 ani) la vederea oamenilor raniti (bandajati, ghips.etc), la auzirea unor discutii despre spitale cum ar fi (m-am operat , am avut mana rupta, etc) si la intrarea in spitale vazand cu ochii ei cele enumerate mai sus intra dupa parerea mea intr-un atac de panica simtomele ar fi
transpira foarte tare brusc si in cateva secunde ea lesina uneori daca nu lesina intra intr-o stare de soc de tremura toata dar totusi este constienta (cand lesina se trezeste ca si noua, cand intra in starea de soc se simte ceva mai rau dar in decursul zile isi revine)
va multumesc pentru intelegere si va rog sa ma indrumati sa-mi spuneti ce as putea face, unde as putea merge la un consult cu ea dar nu in spitale deoarece precum am mentionat si mai sus in orice spital e imposibil sa nu vada un pacient
6 comentarii

nu ezitati sa-mi spuneti parerile voastre totusi daresc a avea si o parere a unui medic daca se poate
va multumesc
va multumesc

Atunci iti recomand sa mergi la un medic homeopat. Pt. aceasta nu este nici macar nevoie sa mearga ea, este deajuns daca te duci tu si ii povesteti simptomele exact si vei primi o reteta pt. un remediu homeopat pe care il cumperi de la farmacie. Homeopatia cunoaste aceasta afectiune cat si remediul care o vindeca.
Iti trimit prin mesaj o lista cu medici homeopati din tara, da un click pe "modificati profilul dvoastra"
Iti trimit prin mesaj o lista cu medici homeopati din tara, da un click pe "modificati profilul dvoastra"

iti multumesc pt raspuns sincer imi doresc din toata inima sa scape de teama asta si de aceste stari

intradevar si bani ar fi o mica problema dar totusi in familia mea sanatatea sotiei pt mine conteaza enorm am sa incerc sa iau legatura cu medici dar totusi tu ai putea sa ma sfatui asupra unui tratament ceva

Pentru a intelege mai bine tulburarile si atacurile de panica va recomand sa cititi cartea Irinei Holdevici http://www.romaniaeuropa.com/cartionline/carti_psihologie/psihoterapia_tulburarilor_anxioase_irina_holdevici.php si sa vizionati niste filmulete pe utube http://www.youtube.com/watch?v=9oaFmKc3ll0feature=related.
Eu sufar de tulburari de panica de 5 ani iar aceasta carte m-a ajutat sa inteleg ca nu sunt singura care sufera de asa ceva ca e ceva normal. Autosugestiei pozitiva este foarte importanta intr-o asemenea tulburare.
Eu sufar de tulburari de panica de 5 ani iar aceasta carte m-a ajutat sa inteleg ca nu sunt singura care sufera de asa ceva ca e ceva normal. Autosugestiei pozitiva este foarte importanta intr-o asemenea tulburare.

Buna,
Atacul de panica si lesinul nu se pot produce in acelasi timp. Daca a existat macar un lesin ( real, nu senzatia sau impresia ca va lesina) atunci sotia ta nu traieste un atac de panica. Acesta apare atunci cand persoana se simte in pericol, chiar daca pericolul nu este real ci imaginat. Cind suntem in pericol nu lesinam. Corpul nostru se pregateste de lupta sau de fuga, de-asta palmele transpira si picioarele tremure, spre ex. Inima pompeaza mai mult sange, respiratia se schimba, creste pulsul, apare hiperventilatia care si creeaza senzatia de lesin, dar fara ca acesta sa se intample.
Probabil ca sotia ta are fobie de spital si de tot ce se intampla acolo, dar ceea ce ai povestit nu e suficient pentru a trage o concluzie mai clara. Sfatul meu este sa urmeze o psihoterapie. Mult succes!,
Atacul de panica si lesinul nu se pot produce in acelasi timp. Daca a existat macar un lesin ( real, nu senzatia sau impresia ca va lesina) atunci sotia ta nu traieste un atac de panica. Acesta apare atunci cand persoana se simte in pericol, chiar daca pericolul nu este real ci imaginat. Cind suntem in pericol nu lesinam. Corpul nostru se pregateste de lupta sau de fuga, de-asta palmele transpira si picioarele tremure, spre ex. Inima pompeaza mai mult sange, respiratia se schimba, creste pulsul, apare hiperventilatia care si creeaza senzatia de lesin, dar fara ca acesta sa se intample.
Probabil ca sotia ta are fobie de spital si de tot ce se intampla acolo, dar ceea ce ai povestit nu e suficient pentru a trage o concluzie mai clara. Sfatul meu este sa urmeze o psihoterapie. Mult succes!,

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am de cand eram mica chiar din scoala primara, un tremur al bratelor si al capului
- 5picioare reci cu senzati de usturime
- 16sindrom vertiginos
- 8atacuri de panica si tratamentul medicamentos
- 5simptome de intoxicatie cu zinc: ameteli, dureri de cap, palpitatii, tremur
- 10Transpiratie abundenta
- 0Atac cerebral sau lesin?
- 10problema neurologica sau problema psihica?
- 4Pierdere brusca a constientei insotit de tremurat
- 5lesin de la tigari?
- 10Palpitaţii din senin, din somn?!?!
- 7atacuri de panica
- 3Sfat - anxietate, depresie sau alta afectiune
- 15Anxietate
- 0Transpiratie si senzatie de caldura.
- 3Atac de panica
- 7Panică și anxietate, ajutor de la stat
- 6Cum scapi de atacurile de panică și somatizările de anxietate?
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Lesinul Tremuraturile transpiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: