Atac de panica|Tratament
De un an de zile am atacuri de panica, care se repeta in intervale de 2-3 luni. Am facut investigatii ale inimii, analize, toate au iesit bune. Mi s.a recomandat, ca atunci cand am acele stari specifice atacului de panica sa iau Valdispert, un medicament pe baza de valeriana si mellisa. Cu toate acestea, am avut inca un atac de panica in urma cu cateva saptamani. Acum nu mai urmez niciun tratament, insa as vrea sa stiu ce imi puteti recomanda ca tratament alternativ, sau poate ceva naturiste. Astept raspuns de la persoanele care au trecut prin acelasi lucru, sau de la un medic. Multumesc!
4 comentarii
Psihoterapia cognitiv-comportamentala imbinata cu tratementul medicamental este cel mai indicat tratament al atacului de panica...Mergi la un psihoterapeut
Mergi la un psihiatru.cel mai indicat tratament este cipralex si alprazolam.dar din cate spui ca de un an de zile.te chinui...este totusi tarziu deaia ar fi bine sa mergi de urgenta la psihiatru
si eu am atacuri de panica si chear nu stiu ce sa fac..am de aproape 2 luni si cand vad ca imi bate inima iau cate un distonocalm si ma mai linistesc
iar mai am ceva ce ma deranjeaza cel mai mult simt mereu ca am in nod in gat mi-e frica sa mananc sa nu ma inec..de multe ori stau toata ziua nemancata de frica sa nu am nec...cand beau apa nu am probleme simt asa doar cadn mananc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 41atac de panica in urma unei interventii chirugicale
- 8atacuri de panica sau spondiloza cervicala?
- 4Anxietate si panica - mi-e frica sa ma culc
- 11Adevarat sau fals?
- 7Intr-o seara dintr-o data simteam ca ma sufoc
- 96ma puteti ajuta cu niste sfaturi
- 31Cipralex, cat de bun este?
- 16Va cer un ajutor sincer pentru depasirea atacurilor de panica!
- 3Panica in timpul sexului
- 4Cand ma supar foarte tare, lesin
- 3Atac de panica
- 2panica cu agorafobie
- 15Imi e fric sa nu fiu schizofrenic
- 5Trăiesc cu frica unui atac de cord!
- 8Modificări fiziologice - Anxietate/Atacuri de panică
- 9Serlift pentru atacuri de panica. ma trezesc in continuare speriata și foarte obosita
- 12Atacuri de panica dese/Probleme de respiratie
- 10Am stări foarte rele
- 34 Psihiatri. 4 diagnostice. 4 tratamente. Vreau sa pun capăt.
- 2Părere? tensiune crescută, stare de agitație și neliniște, tensiune musculară, cam 15 min
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: