Inca o intrebare..chiar e pe fond psihic?
Am mai postat o intrebare in legatura cu atac de panica..am inteles..am avut un atac de panica...si de acolo alte fel si fel de simptome...insa as avea inca o intrebare...as vrea sa respir bine..sa o fac cum o faceam...simt mereu nevoia sa trag aer in piept maxim...adanc...ca un oftat...este singura problema care o mai am..si care ma aduce in stari de panica..cand nu reusesc ma simt epuizata..dezamagita...am facut analize..poza la plamani..totul e in regula insa eu tot nu respir cum trebuie..incerc si exercitii de respirat...am momente cand ma simt mai bine..insa as vrea sa reusesc sa respir fara sa mai simt setea asta de aer...este intradevar pe fond psihic?...va rog dati-mi un sfat..ajutati-ma cumva..am nevoie de un sfat...ce sa mai fac sa scap de setea asta de aer?Vreau un raspuns..Multumesc!
7 comentarii
Da, este intr-adevar pe fon psihic. Pe masura ce tratati problema psihica, vor disparea si dificultatile de respiratie.
Va multumesc din suflet doamna doctor pentru raspuns..am inceput sedintele de psihoterapie..si vad ca este din ce in ce mai bine..Multumesc pt raspuns..Multa sanatate
Doamna doctor..va rog frumos spuneti-mi si mie..Anxiarul da dependenta?..trebuie sa fac tratament o luna de zile..si mi-e un pic teama..
Anxiarul poate da dependenta daca se administreaza mai mult de o luna. Pana la o luna nu se intampla nimic; si chiar daca se depaseste cu putin o luna, nu sunt probleme; se poate renunta usor la el dupa aceea.
Multumesc pentru raspuns..trebuie sa il iau o luna..jumatate de pastila dimineata si jumatate dupamiaza.inseamna ca e bine pentru ca mi-a spus doamna doctor sa il iau o luna..multumesc frumos!
Daca iau tratament pentru anxietate pot bea ceai de tei?..Ajuta la ceva?
Sigur nu va incurca cu nimic. Poate avea un mic efect de linistire.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7respiratie insuficienta
- 20atac de panica - stare anxioasa depresiva (va rog ajutati-ma)
- 5Cand rad ma ia ameteala rau
- 10Tulburare anxioasa de mai mult de doi ani
- 4Respir foarte greu de vreo 2 ani
- 8Prozac (Fluoxetina) - parca nu mai sunt eu
- 6Cam de circa 11 luni ma aflu in Suedia si ma simt groaznic
- 9atacuri de panica..stare de frica
- 10stare de rau: voma, ameteli, temura corpul
- 14va rog sa ma ajutati.. atacuri de panica, depresia si anxietatea
- 4va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu un diagnostic
- 18Ganduri ca as avea ceva si as fi bolnav
- 2Probleme cu inima sau atac de panica?
- 1respiratul pe nas fara esarfa care sa acopere gura si nasul..mi le usuca, si se umfla
- 6Problema respiratorie
- 5Anxietate?
- 3depresia a revenit cu incercari usoare de atac de panica
- 5Am nevoie de un răspuns, un sfat, sunt foarte panicat și trist !
- 1Anxietate și atacuri de panică
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Insuficienta respiratorie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: