Anxietate si atacuri de panica
Am si eu o intrebare, este normal sa ai o stare de roseata la fata din cauza anxietati si stresului? In 2 luni de zile am facut 3 atacuri de panica din care am ajuns la spital de frica de nu a pati ceva!
Acum de o saptamana am inceput tratamentul cu cipralex! Analize sunt ok, mi-am facut ecografie cardiaca care a iesit bine, 2 CT-URI la urgente si au iesit ok! Cu durerile din piept m-am obisnuit deja si cu cele de cap care nu sunt constante, in schimb am multe vise ciudate! Am doar 25 de ani si ma sperie putin aceasta chestie. Ma poate ajuta cineva?
Acum de o saptamana am inceput tratamentul cu cipralex! Analize sunt ok, mi-am facut ecografie cardiaca care a iesit bine, 2 CT-URI la urgente si au iesit ok! Cu durerile din piept m-am obisnuit deja si cu cele de cap care nu sunt constante, in schimb am multe vise ciudate! Am doar 25 de ani si ma sperie putin aceasta chestie. Ma poate ajuta cineva?
9 comentarii
In general da, doar in momentele atacului de panica creste pa a la 159, asa am avuto mereu cand am fost la spital cu atacurile de panica!
In principiu, dupa prima luna de tratament trebuie sa se retraga toate simptomele.
Buna ziua
Nu uitati ca tratamentul trateaza doar simptomele, nu va vor schimba personalitatea. Este recomandat sa mergeti la psihoterapie
Nu uitati ca tratamentul trateaza doar simptomele, nu va vor schimba personalitatea. Este recomandat sa mergeti la psihoterapie
Da Raul e firesc sa te inrosesti la fata in acele clipe. E un semn ca sistemul nervos simpatic, cel ce se activeaza in fata unor amenintari, e hiperactiv. E important sa-ti tii sub control insa si nivelul tensiunii arteriale - prin controlul greutatii daca ai de exemplu ceva kilograme in plus. De asemenea e important sa evaluezi in cadrul unor sesiuni de psihoterapie ce anume declanseaza atacurile de panica si cum ai putea sa le faci fata mai bine
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Am 1 metru 90, si 89 kg! Am intales voi face si acest lucru! Momentan de la pastile imi este bine, abea iau tratamentul de 1 saptamana jumatate si abea de sambata am inceput sa iau o pastila intreaga de Cipralex! Acum ma simt mult mai bine si incerc sa nu mai imi fac griji sau sa ma gandesc acolo!
Buna ziua. Puteți investiga ce anume declanseaza acele atacuri de panica in propriul demers terapeutic. Tratamentul medicamentos va ajuta sa va ameliorati starile pe care le aveti, psihoterapia va ajuta sa intelegeti cauza, insa aceasta înțelegere solicita un demers de terapie. Starile descrise de dvs in general trimite persoana la controale medicale, ceea ce este un lucru bun, pentru a inlatura credinta ca este ceva care nu funcționează bine in organism. Mai departe, ramane la latitudinea dvs daca continuati cu tratamentul si in paralel cu sedinte de psihoterapie sau doar cu tratamentul. De cele mai multe ori, la intreruperea tratamentului reapar starile, atacurile de panica. Cele bune!
Buna Raul, ce mai e nou, ai reusit sa scapi de atacurile de panica?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 152stari de panica
- 28atacuri de panica - tratament de 7 ani
- 5Cand rad ma ia ameteala rau
- 4Ce tratament trebuie sa iau sa scap de atacul de panica ?
- 481Golul mental si lipsa trairilor
- 14va rog sa ma ajutati.. atacuri de panica, depresia si anxietatea
- 18Ganduri ca as avea ceva si as fi bolnav
- 4stres si panica
- 3lipsa de calciu, atac de panica sau altceva?
- 5am ameteli si nu ma pot tine pe picioare
- 32stres posttraumatic ori boala grava?
- 0Betablocant
- 29Ameteala, stare de betie, slabiciune, oboseala excesiva, tensiune oculara
- 8Anxietate, ganduri rele, atacuri de panica
- 21Este necesara internarea la psihiatrie pentru tratarea atacurilor de panica?
- 1Sagetaturi si senzatie de amorteala
- 3Stari de rău, simptome diferite
- 2Bună ziua, am o strângere mai sus de buric, simt cum se oprește inima pentru puțin
- 2Copilul meu face atacuri de panica
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: